Скъпи наследници - bTV

• 98 255
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
 beer   и  bouquet на Diavolo  за свежия лаф : " Босфор ТВ " !
Да бяха само те , но и Нова не са по-назад  ooooh!
Надявам се  вече да продължим с БГ пейзажи , нали момчето се е завърнало  да възроди родното селце .
До сега изплуваха  двама братя /единият е починал/ и една сестра . Те имат по едно дете - това ли ще е ? Да не цъфне и някой  природен от съседката   Joy
Не ми стана ясно  гаджето на Орлин   от къде е - от селото ли ?

# 151
  • Mediterraneo
Веселин Калановски   така и не го харесах като актьор..

И аз! Не понасям и Койна Русева, но отчитам чудесната й актьорска игра!

# 152
  • София

ЕПИЗОД 1

ДИРЕКТЕН ЛИНК

# 153
Веселин Калановски   така и не го харесах като актьор..

И аз! Не понасям и Койна Русева, но отчитам чудесната й актьорска игра!
Не смеех да спомена , че и нея хич не я тача. Само разчита на едни очи, които да пули.

# 154
  • Варна
На мен ми хареса началото. Представиха героите, начертаха контурите на историята, само се моля да не почнат да изпадат в клишета.

# 155
За 170 епизода ще ги опознаем много добре Wink
Искам да отбележа факта, че не прекъснаха серията за реклами!!

# 156
  • България
И още нещо. Румен не можеше ли ей така за разнообразие да го погълне лавината в Рила или Пирин. Ама не Босфор ТВ трябва да отдадат почит на турците. Заради тези турски простотии почти не го гледам този канал. А пък тези иначе велики родопски гайди в края на епизода не ми звучат на място в един комедиен сериал. Като цяло не може да се разбере за какво точно се борят. Комедия, драма, почит към корените, само да не стане трагикомедия.
Но ще гледам засега. Simple Smile
  Именно, че и болница Токуда  ooooh!.
Питах се, как чак от планината Арарат ще превозват с хеликоптер, човек нуждаещ се от спешна помощ чак до България.
То куцо и сакато бяга на лечение в турско, ако трябва да сме точни, но не можа лавина да го настигне по нашите планини, а зад девет в десета  newsm78.
  Логиката ми убягна леко, но нищо, това да е проблема на сериала.

# 157
  • тук, на мястото си

Ей това беше най-хубавото! Сигурно другата серия ще са на 5 минути.

# 158
Изгледах епизода и още повече ме е яд, че го дават в 18 ч и не мога да го гледам в момента на излъчване. И... с мен успяха, ще си платя абонамент за Voyo. Сериалът много ми хареса.

# 159
За 170 епизода ще ги опознаем много добре Wink
Сигурно защото беше първия епизод, после ще ни писне от реклами.  Peace

# 160

ЕПИЗОД 1

ДИРЕКТЕН ЛИНК

Това ,че  качваш линка тук е супер ! Дано да не го свалят по някакви съображения  Praynig

А героят на Орлин не беше ли Борис , а не Румен  newsm78

# 161
Героят на Орлин е Борис, да.

# 162
  • Разпиляна във въображението
Това с лавината в Турция според мен беше да покажат размах - снимки в друга държава, родителите не могат да се свържат, напрежение, новини, хеликоптер и реклама на болница. Поне не беше чак толкова натрапчива.

Но и какви картини показаха... Красота.

Ловното стопанство работи за ловната си дружинка.

Само Катерина ми идва по-изкуствена. Дано да се поочупи. Май й е първи проект.

# 163
Да си кажа мнението и аз. Още не им знам имената на всички

Орлин ми хареса много, като актьор. Изненада ме приятно. Определено му препоръчвам да се насочи главно към актьорска кариера, че музикалната му хич я няма. В пъти по-приятен е за гледане, отколкото за слушане

За Койна Русева вече казах - уникална е. Визуално грам не я харесвам, но играта й винаги ме грабва жестоко. Между другото на живо е много по-приятна Simple Smile

Цветана Манева за съжаление я пропуснах. Утре ще метна едно око на линка, който сте качили, за да я видя.

На ловната дружинка разчитам да ме разсмиват. Трима от тях са ми любими и се надявам да си запазят комедийния образ, който вече са изградили от предишните сериали

Останалите още не мога да ги коментирам. Само докторчето - егоист ме дразни. Но това е сигурно, защото самия актьор не го понасям

Относно снимките в Турция - подозирам, че искат да го продадат на съседите, затова и така леко се подмазаха на комшиите. Относно снимките в Токуда - това е хубава болница и е хубаво, че снимките ще са там. По-добре отколкото да правят с Пирогов примерно. Все пак няма да се излагаме пред чужденците, когато един ден гледат сериала Simple Smile

И мен ме учуди, че сериала е 1 час без нито една реклама. Чудно ми е дали ще продължат да не пускат реклами и занапред, защото реално ще навлязат във времето на новините. Идва ли след тази мащабна реклама никой не е искал да пусне реклами по време на този филм.

п.п. Коя беше Катерина?

# 164
Катерина , една от внучките на " починалият". Млада докторка, току-що спечели някаква специализация в Америка. Мисля.😊
А за нея не ми стана ясно, тя е наследник, защото родителите и са починали! Изтървала съм, или ще стане ясно по- късно.

Общи условия

Активация на акаунт