Скъпи наследници - bTV

• 98 249
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Значиииии отсега ви казвам, че дядото всъщност е жив Wink Убедена съм!

И аз си помислих, че може да е така. Сигурно само бабата знае къде е.  Laughing

# 136

Даааа, възможно е да знае, но Балканът пази своите тайни Wink Както пък ние знаем Joy
Не започна съвсем зле, по-възрастните актьори са супер, младите...ще видим.
Не ми допадна само този - женкаря-сваляч. Някакси не виждам момче с тази визия в такава роля

# 137
  • София
Уф, тия много кофти ъгъл показаха дупето на Ана (гаджето на Орлин)..с все стрии..
И на мен ми направи лошо впечатление! Confounded

# 138
  • Mediterraneo
Актрисата, която играе Катерина, е някаква смесица между Ана- Мария Чернева и Виолета Марковска. Не мога да реша симпатична ли ми е или напротив.

# 139
Ах, тази Цветана, прекрасна!
И Койна, чудесна!

А ловната дружинка или там каквито бяха ще внасят свежа нотка. Laughing
Хареса ми началото.  Peace

# 140
Ще им трябват поне 10 епизода да завъртят интригата като хората и чак тогава ще реша дали ще го гледам или не.
Цветана Манева-Страхотна, няма нужда от повече думи за нея
Койна също е много добра в ролята си.
Младите актьори-ще им трябват няколко епизода да влязат добре в роля, чак тогава ще си дам мнението за тях.

# 141
Първо да се застраховам , че ще го гледам /поне искам/ , но нещо трудно и разхвърляно ми започна  newsm78 .
В началото започнаха с една тема , която ме вбесява - редовно  поднасят инциденти при разни алпинисти , гмуркачи , разни "екстремни " спортисти и т.н. , които си чешат адреналина  , а пък като стане нещо  , трябва да ги жалим..., аз съчуствам на  някой , когото са блъснали на пешеходна пътека , на нападнат и обран човек , но на тези ...
В този филм  почти на всички им се разбира какво говорят  Peace Най добре  са Орлин и Койна /още не им хващам имената/ .
Очаквах да са повече наследници , какви истории ще развият с тези за следващите 169 епизода  newsm78
Ловната дружинка  ще са ми като паузи със скечове от  комедийните програми .Дано да не изпростеят .
Приятно прекарване с новата история , дано да ни хареса  Praynig Peace !
Да не се окаже ,че дядото ги е събрал  , за да сплоти семейството ?

Последна редакция: пн, 15 яну 2018, 19:33 от Ели-фен

# 142
Цветана Манева е класа! Много се радвам, че участва, липсват ми старите актьори. Радвам се да видя и Досьо Досев.  Койна Русева също е много добра. Свалячът засега не ме грабва! Simple Smile Ще го видим по-нататък, ама то с такава майка, какво му остава на момчето. С една дума засега реших, че ще  гледам сериала. Дано не ме разочарова. Peace

# 143
  • България
  И аз така мисля.
Не съм убедена и че има наследство в банката  Grinning. Ще видим.
Българските сериали са толкова непредсказуеми, че в един момент всъщност стават точно такива  Grinning
Никога не е очакваният край. Което в един момент не е чак толкова привлекателно.

# 144
  • София
Хахах, да, сигурно и наследство няма.  Laughing

# 145

А дали не е при нея си мисля аз.

# 146
  • тук, на мястото си
Първата серия ми е малко разхвърлена, от тук, от там. Не всичко ми стана ясно, не на всички успях да разбера говоренето.
И аз мисля, че дядото е жив и ловната дружинка ще са му агентите.
Дружинката,  Цветана Манева, Койна Русева и  Веселин Калановски  са супер още от първа серия.

# 147
Веселин Калановски   така и не го харесах като актьор..

# 148
  • София
Ще трябва да изгледам още епизоди, за да реша окончателно дали да го следя.
Койна Русева се отличава рязко с играта си сред останалите. Определено комедийните елементи ги бива, като се отдават най-вече на ловната дружинка. Големи спатии са, хаха.
Младите нещо никакви ги нямаше. Покерджията, сваляча и докторката - с нищо не грабват.
Като цяло нищо особено. 170 епизода?!?!  Shocked
Хора, това са 7 сезона по 22 епизода, примерно. Нямаше рекламен блок и епизодът бе 60 минути, айде 57/58 м. Прекалено много за комедия. Повечето бюджетни и драматични сериали нямат такова времетраене. Ей това ме дразни много и ме спира от категорично следене на шоуто. Ако беше някакъв кратък сезон или айде дори 50 епизода (макар че и това е много) със сигурност щях да следя, защото винаги давам едно рамо и шанс на родното, но сега просто ще чакам да ме зарибят ако могат. Засега съм 50 на 50.

# 149
  • София
И още нещо. Румен не можеше ли ей така за разнообразие да го погълне лавината в Рила или Пирин. Ама не Босфор ТВ трябва да отдадат почит на турците. Заради тези турски простотии почти не го гледам този канал. А пък тези иначе велики родопски гайди в края на епизода не ми звучат на място в един комедиен сериал. Като цяло не може да се разбере за какво точно се борят. Комедия, драма, почит към корените, само да не стане трагикомедия.
Но ще гледам засега. Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 яну 2018, 20:19 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт