Скъпи наследници - bTV

• 99 162
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Докторката най-вероятно ще се откаже от специализацията.

Иначе и мен още не може да ме грабне историята, но засега поне не ме дразни.
Лошото е, че към момента не мога да си припозная нито един персонаж, който да ме вълнува.

# 256
Ооо, любовният триъгълник е сигурен, само от промотиращите снимки ми стана ясно.
Днес малко пресолиха манджата с бабите, които пееха и клюкареха, беше си излишно според мен....трябва сега да ни запознаят добре с героите, а не да се разпиляват.

# 257
От "пришълците" съм си харесал единствено Катерина засега, но изчакам за да се убедя, че наистина ще остане изцяло положителен герой. Борис също ми харесва.

# 258
Трябва някой да пусне една анкета за това кой ще вземе наследството))) Може би е малко рано, но тъкмо ще може да се сравнят първоначалните впечатления с по-късните, когато сериалът напредне...
Естествено, може и да се окаже, че всичко е добронамерена измама на дядото и няма наследство.

# 259
Приятно сериалче с добри актьори. Радвам се, че за пръв път виждам на малкия екран една от най-добрите ни театрални актриси в момента- Ивана Папазова.

# 260
Леко, приятно и неангажиращо сериалче. Актьорският състав е на ниво!
Селото е като от рекламен клип, магазинерката модерна и с прическа. Малко смешно е на фона на обезлюдените и тънещи в забрава български села нейде в планините, но това да му е кусура.

Точно, същото си мислех и аз! Peace Дано по-дълго го възприемам по тоя начин, че мен бг сериалите обикновено ме разочароват, като изгледам някоя и друга серия и ги зарязвам. Малко Надя Иванова ми е дървена, но може пък от адвокатската роля да е.

# 261
  • София
Понеже днес го започнах по-късно може ли да напишете какви са условията за наследството, освен това за 12 часа. Всеки по-равно ли ще вземе, ако всички останат една година там?

# 262
Днес успях да изгледам пилотния епизод. Не мога да кажа, че ужасно ме грабна, но не е лош сериала. Толкова се шумя по него, мъжа ми много го нахвали, добре направен бил, българска музика.
Общо взето ми хареса, смях се даже. Като цяло обаче не могат да избягат от театралниченето и тази специфична актьорска игра, характерна за нашенските сериали. Замисъла и историята са хубави, смислени и имат потенциал.
Виждам любовна история между докторката и борис. Приятен е сериала, актьорите са готини.
Как кой ще го вземе наследството-всички, не е ли такава идеята? Като нищо и да се окаже измислица.
На мен ми харесва играта на Орлин и героя му. Simple Smile
Имало е някаква история между милица и кмета, най-вероятно и може би отново ще има.

# 263
Трябва някой да пусне една анкета за това кой ще вземе наследството))) Може би е малко рано, но тъкмо ще може да се сравнят първоначалните впечатления с по-късните, когато сериалът напредне...
Естествено, може и да се окаже, че всичко е добронамерена измама на дядото и няма наследство.
Това не разбирам как ще стане. Изрично казаха, че или всички заедно изпълняват завещанието и взимат парите или никой от тях и остават за селото.
Отделно, че за мен е повече от сигурно, че наследство няма, но това засега изобщо не е важно. Все пак някой да е станал толкова богат в такова малко село и никой да не знае е направо научна фантастика.

# 264
Понеже днес го започнах по-късно може ли да напишете какви са условията за наследството, освен това за 12 часа. Всеки по-равно ли ще вземе, ако всички останат една година там?
И аз не разбрах точно - май да прекарат една година в къщата. Ако някой наруши условията, отпада и парите се разпределят между останалите. Мисля, че не е задължително целите семейства да стоят, а само децата и внукът-комарджия, но не съм сигурна.

# 265
 newsm78 Май дядото ще ги накара да живеят заедно , да се сплотят и накрая  адвокатите ще излъчат  видео , в което той ще им се израдва и ще каже ,че това е "наследството" - събирането на семейството .
Това  да останат децата и внукът -комарджия  е като  при реални наследници  Simple Smile  , но това е филм , май  и внуците трябваше  да останат там 1 година .

# 266
  • София
Нямам възможност да го гледам в 18часа.Има ли откъде да се свали?
ЕПИЗОД 1 - LINK

ЕПИЗОД 2 - LINK

с десен бутон върху видеото, можеш да запазиш(свалиш) КЛИПА

# 267
Краси Ранков не разбрах какъв е - дадоха го на погребението.

И се моля Praynig като гледам каста да не се появят и оная флегма Саня и мъжа й - Ники Илиев, че не ги дишам, а има ли филма с Орлин, този Любо и евент. Кадурин все очаквам и флегмата да изскочи отнякъде

# 268
Условията са - 1година заедно всички и не може да си тръгва никой, иначе няма наследство. Трябва да живеят в къщата, Милица искаше в хотела, ама дядото не дава Grinning За 12-те часа сте го казали.

# 269
  • София
Условията са - 1година заедно всички и не може да си тръгва никой, иначе няма наследство. Трябва да живеят в къщата, Милица искаше в хотела, ама дядото не дава Grinning За 12-те часа сте го казали.

Мерси, ти си ми информаторът днес.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт