Скъпи наследници - bTV

• 99 278
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • густо майна Филибето
Значи между героя на Орлин и докторката има противоположни интереси. А хотелиерът дали е член на сдружението?

# 316
Въобще не смятам, че това сдружение има някакви интереси или че ще се "бори" за тях. Съмнявам се този въпрос да се разглежда сериозно в сюжета.
И не знам защо тук ловната дружинка се коментира все едно са някаква места сила, когато те са комично отклонение. Дебнеха край къщата, защото дядото им е приятел и мислеха, че роднините му са го убили и ще го заравят в двора. Отделно - и защото са клюкари.

# 317
Hа мен не ми стана ясно, как така по 12 часа на ден можело да напускат селото? То тогава остава, в другите часове на денонощието, само да спят под един покрив, което не е никак непосилна задача.
В този сериал откривам Kойна Русева. Досега ми е била по-скоро дразнеща в други роли, където съм я гледала, но тази й пасна като ръкавица. Mного ме развеселява и много я харесвам дотук.

# 318
Ловната дружинка са ми фаворити. Само като ги погледна и почвам да се хиля  hahaha Как нахълтаха в къщата, като си помислиха, че дядото е убит  Joy

# 319
  • густо майна Филибето
Въобще не смятам, че това сдружение има някакви интереси или че ще се "бори" за тях. Съмнявам се този въпрос да се разглежда сериозно в сюжета.
И не знам защо тук ловната дружинка се коментира все едно са някаква места сила, когато те са комично отклонение. Дебнеха край къщата, защото дядото им е приятел и мислеха, че роднините му са го убили и ще го заравят в двора. Отделно - и защото са клюкари.
Е как да няма интереси! Всички пари за благото на народа отиват в нечий джоб. Виж кметството - хотел. Просто още не са разбрали за интереса си Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 яну 2018, 20:48 от Ljuboznatelna

# 320
Абсолютно за комици са ги сложили и за пълнеж дружинката. И аз така смятам. Но може пък и те да дебнат за далаверите. Въобще има  много неща да се разбират, но ми се струва, че доста добре ще представят българската действителност- много ми хареса това с присвоените пари дето Милица го каза на кмета  Mr. Green баш в десятката  Wink

# 321
  • тук, на мястото си
Целта на дядото е да ги събере, дали има наистина пари ще се разбере сигурно като свърши годината. 
Цялата интрига е все около тия пари, както каза кмета  - щом има пари те са за усвояване (присвояване) - игра на думи. По- нататък като разберат  дружинката  и кмета  дано да гледаме смешни ситуации.
Нямам търпение да стане 18.00 часа и да гледам третата серия. Дано да си остане сериала свеж, весел и дано не го замесват с политика и закони.

# 322
  • София
И аз чакам 18ч. Simple Smile Нали накрая на всеки епизод май дават някакви малки откъси, които ще ги има в следващия, та тия - кмета и ловната дружинка ги дадоха как снимат визитката на адвокатката - Пиперлиева ли беше. И нещо се кефиха.  Grinning

# 323
  • Разпиляна във въображението
Дружинката и Дружеството за развитие са две различни "сдружения", макар двама от участниците да са и в двете.
Дружеството има интерес да изгони наследниците. Най-малкото ще има пари за Борис да си развие проекта и баща му ще може да му помогне.

# 324
Аз пък се изненадах, че вчера и днес в нета има качени предварително сериите за вечерта...Мислех, че само на войо може така, а то съвсем достъпно... Simple Smile За мен не е проблем да връщам на телевизора, но дали само в началото ще е така ?

Последна редакция: ср, 17 яну 2018, 14:03 от kativita

# 325
Даяна Ханджиева(Катерина) участва епизодично и в"Революция Z" и във "Фамилията".

# 326
Четох в нета, че Даяна не е професионална актриса. Много добре й се получава, според моето лаишко мнение. Орлин ме радва, Дарин Ангелов също. Продължавам да гледам с интерес.

# 327
  • Русе/София
Аз пък се изненадах, че вчера и днес в нета има качени предварително сериите за вечерта...Мислех, че само на войо може така, а то съвсем достъпно... Simple Smile За мен не е проблем да връщам на телевизора, но дали само в началото ще е така ?
Къде са качени неизлъчени серии?

# 328
noviseriali.com

# 329
Дарин Ангелов аз много го харесвам  Heart Eyes
Катерина наистина й се получава, не знаех, че не е професионална актриса. То и Орлин мисля, че не е.
Но онова девойче Ани откровено ме дразни. Нещо много изкуствено играе, както по-назад в темата се коментира-ужасна игра за мен, без да претендирам, че разбирам.
Койна Русева е страхотна! Това е точно роля за нея.
Въбоще има всякакви типажи-кмета, който гледа само далаверите, такъв кмет във всяка наша община го има, жена бизнес дама, интригантка и манипулаторка, Марин-типичния глава на патриархално семейство, младеж, който го раздава плейбой и не е работил нито ден, хазартен тип, полицай, типичната дълга връзка, която не се развива между Катерина и Румен, магазинерка-клюкарка, изобщо от всичко по-малко. Принципно може би има доста хора, които да се припознаят в образите.  Simple Smile
Бабите от село, подобни на онези от вчерашната серия всеки ден си ги имам у нас  Mr. Green
Даже днес имах работа до близкия град, по институции, поне 10 пъти, 10 различни хора коментираха кой е умрял-за община, детска градина говорим. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт