Скъпи наследници - bTV

• 99 132
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Аз попаднах на тази информация в статия за сериала, но явно е била подвеждаща. Или пък са имали предвид изгледите?..

# 526
  • София
Ехееее много бързо ги събраха Боби и Катето! 😃

# 527
Бързо за Борис при положение, че е сгоден. Не и за Катя, която явно отдавна няма много общо с Румен, ако изобщо някога е имала.

# 528
  • София
За съжаление сериала тръгна надолу, дано се случи нещо, че скуката е ужасна. Поне докато тече шоуто си запълвам с друга работа и не губя излишно време.
Може ли да се излъчва сериал в който всички ние дето гледаме да не сме наясно със завещанието и кой за какво се бори. Лошо го обясниха. 50 човека, 50 различни мнения. Ами не се прави така.  ooooh!
Тази приятелката на Катерина защо така ужасно преиграва, надявам се да не се появява много, много и да си стои в София.

# 529
  • София

Тази Катерина срам няма. Вижда млада двойка, щастлива, ще се женят и все намира начин да се набута в къщата им или да остане насаме с Борис. Такива хора винаги са ме дразнили много.
Иначе така ще го изкарат, че Борис и Ана не се обичат истински, а така си мислят, защото се познават от малки, имат общи интереси и пр. Но това няма да е истинска любов и ще го разберат и двамата. Ана сигурно ще страда, но и тя ще го разбере. Всичко това само защото трябва да има любов между гражданката и селянина. Общо взето всички ще ги навържат по такъв начин. Тези сериалчета са ясни като бял ден.

# 530
Изгледах с 69 зора днешната серия.То бива бива некадърни псевдо актьорчета и тъп сюжет,ама тва не се трае.Чичака орлин павлов пък откога стана артист?Хипер невзрачни жени!То ясно,че само връзкарчета уреждат ,ама поне една убавица да имаше...Тая простотия ще си я гледат само участниците във филма Laughing

# 531
  • София
И аз ще го гледам.

# 532
  • България
Завещанието го разбирам така: парите се разделят между наследниците, които са останали една година в селото и не са отсъствали за повече от 12 часа. Ако остане един наследник, взима милиона, ако останат трима, дели се между тях и т.н.
   Ако не е останал никой от наследниците, парите отиват при селското сдружение.
Ще гледам. Не е лошо сериалчето, най-малкото е забавно  Grinning.
Надявам се да стане и по-добро  Peace.

# 533
На мен  не ми  изглеждат невзрачни  Ани и Катя, както  и Орлин и Дарин . Даже са много по-симпатични от куп  холивудски  величия .
Симпатията ми за сериала свършва  тук - тъп сценарий /да не ги обвиняваме нашите ,че някой ущипан ще скочи / , но нали е преписван - няма виновни .
Не е логично за 6 епизода  да не е ясно кой за какво се бори . Защо  Венета  поиска половината от дела на мъжа си , след като и тя ще получи нещо .
Днес  Милка каза ,че след 1 г.  племенникът щял да получи евентуално 200000 - това означава  6 наследника по 200000. Ако е така , пък  само семейството на Катерина печели , защото са 3 души . Да не говорим ,че това няма нищо общо със законодателството в България , при което племенникът /с починалия баща/ би трябвало за получи 1/3 - 400000 евро .
Писна ми от тази тема , но това  ме дразни  и красотите -водички и горички , не са ми достатъчни . Може би утре трябва  да ударя едно голямо  преди  епизода  и да не ми пука  newsm78.

# 534
  • София

# 535
Чак днес открих сериала на 6 епизод, очарована съм. Връщам се да гледам епизодите и да чета темата.

# 536

Тази Катерина срам няма. Вижда млада двойка, щастлива, ще се женят и все намира начин да се набута в къщата им или да остане насаме с Борис. Такива хора винаги са ме дразнили много.
Иначе така ще го изкарат, че Борис и Ана не се обичат истински, а така си мислят, защото се познават от малки, имат общи интереси и пр. Но това няма да е истинска любов и ще го разберат и двамата. Ана сигурно ще страда, но и тя ще го разбере. Всичко това само защото трябва да има любов между гражданката и селянина. Общо взето всички ще ги навържат по такъв начин. Тези сериалчета са ясни като бял ден.
Съгласна съм.
Точно тази тръпка, дето по сериалите я изкарват "истинска любов", в реалния живот изглежда доста вулгарно и долнопробно.

# 537
  • София
Аз лично не разбрах защо и Катерина има дял. И Станислав ли има дял или той просто си се върна при мама, защото не може без нея? Логично е дял да имат само Милица, Марин и племенника, защото те реално са единствените преки наследници. Защо и децата на наследниците трябва да имат дял от наследството?

# 538
Не го пренасяйте в реалния живот. Интриги трябва да има иначе няма как да запълнят толкова серии с няколко двойки които са перфектни. Налага се да си затварям очите за много неща за да не ми доскучее.
Щом са ползвали чужд сценарий няма как много да избягат от сюжета там. Може хърватските закони да са били други и затова.

# 539
Така е - измислили са си техни правила. Наследниците по закон са трима, но парите се делят на 5 - като за сериала са включени и двамата внуци.
В Уикипедия пишеше, че в хърватския сериал е имало трима наследници - трима внуци, но това е проблемно при адаптация - би било гадно всички да са сираци и дядо им да им поставя условия. А хърватските закони със сигурност са различни.

Общи условия

Активация на акаунт