Скъпи наследници - bTV

• 99 279
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
# 511
Ех, така и не разбрах условията на това завещание...От статията излиза, че все пак който остане, ще вземе парите...

# 512
Ех, така и не разбрах условията на това завещание...От статията излиза, че все пак който остане, ще вземе парите...

Така излиза май, щото и онзи ден като го четоха, така го разбрах. Което няма много смисъл, защото вместо да ги събере, те ще се избият.

# 513
Така е. Сеири да има, 170 серии не се пълнят лесно.

# 514
На мен лично щеше да ми е по-интересно да трябваше да са заедно, тогава щяха да се пазят и т.н.
Сега ще стане грозно, особено от страната на Милка. Grinning
Не, че и Марин е лесен!

# 515
Не бързам да приема такава информация за истина. Да се бори срещу дружинката и селото да, но срещу роднините си е вече прекалено защото противоречи на разговора й с адвокатката и с желанието на дядото. Както и да е, обрати ще има непрекъснато.

# 516
Аз го разбрах да се бори срещу роднините,  в смисъл да направи така, че да си тръгнат. И респективно да загубят от дяла си.

# 517
Как тогава тази информация се вписва с разговора й с адвокатката:
Милица: "Ако всичките ми роднини до месец си тръгнат мога ли да разчитам на цялата сума?"
адв. Перпелиева: "Не"

# 518
  • София
Да  не би да е имала предвид, чр все пак трябва да мине една година?

# 519
  • густо майна Филибето
И аз така го разбрах - когато и да си тръгнат другите, който остане, трябва да стои година.

# 520
Изгледах всички серии вчера. Хареса ми - свежо, забавно, приятно за гледане. Единственото, което ми се набива в очите е твърде модерния вид на "старите" къщи и  ИКЕА-та  в спомените от детството.
По въпроса за наследството -наистина не изясниха добре условията. Мисля, че не е нужно да остават всички, но който си тръгне губи дела си и той не се разпределя на останалите роднини.

# 521
Снимано е в Лещен - там къщите са такива. А за интериора - който си я е ремонтирал, му е модерна.
Мен ме учудва това, че те ще прекарат 1 година там и стоят без нормална тоалетна и баня - трябват им няколко хиляди лева, за да преустроят една от стаите или да си достроят помещение. И ще е прилично, няма да е със сковани от дъски стени, през които може да се наднича...
Но нали е сериал с комедиен елемент - затова никой не се и замисля за създаване на удобства..

# 522
Щом Милица се налага да остане цяла година за да си получи дяла каква е логиката да се налага да се бори срещу селото и роднините си? Дали роднините ще си вземат дяла или селото и в двата случая няма да е тя. Дори да приемем, че не желае роднините й да си получат дяла защо й е да се бори срещу селото? Има неща странно и се налага да изчакаме за да ни изяснят всичко.
Спомням си, че дядото каза, че за да си получат наследството наследниците трябва да изкарат една година в Бели Вит. Не каза в неговата къща. Не разбирам защо Милица да не го изкара в хотела или при някой друг в селото.

# 523
Не е снимано в Лещен, изградено е село специално за сериала. Само снимките на природата са от България и цял свят. Къщите са декоративни.

# 524
Аз вече казах , че въпреки  настроението да гледам сериала , започнаха да ме дразнят недомислиците на сценаристите .
Явно трябва да се абстрахираме от желанието си да разберем най-после тези  "супер тайни" условия на завещанието , защото може би и самите сценаристи  още не са си го изяснили . Само че така не се прави качествен филм . Не мога само  да  блея по дръвчетата , коневръза и планините и да  НЕ забелязвам  глупостите на  авторите .

Общи условия

Активация на акаунт