Скъпи наследници - bTV

• 99 183
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • тук, на мястото си
На мен точно това ми харесва, майтап и нищо сериозно. След всичката кръв и убийства, които се сипят по всички канали, нека малко се посмеем. Веднага след сериала, в 19 часа ни застива усмивката.

# 496
На мен точно това ми харесва, майтап и нищо сериозно. След всичката кръв и убийства, които се сипят по всички канали, нека малко се посмеем. Веднага след сериала, в 19 часа ни застива усмивката.

Много точно казано. Леко и забавно, неангажиращо .. има си недостатъци, ама то си е нормално. Joy

Катето взе да хлътва .. а Любчо наистина е влюбен в Ани .. нека, нека. Нека накрая тя е за него, а не за онова смешно човече Joy

На мен ми е много интересно каква е тайната на Снежка Stuck Out Tongue Winking Eye Тук някой беше изказал едно типично за жанра предложение Joy като нищо може и така да се окаже Joy

# 497
Ох, извинявай, коя беше Снежка?

# 498
Бях я описал:
"Искра Донова – Снежана, сестра на Ана, кръчмарка"
а дали Ана наистина й е сестра ще видим по-нататък

# 499
Сетих се, мерси! Още не мога да запомня всички.

# 500
  • Бургас
Все си мисля,че дядото ще е жив и няма да има никакво наследство. Само къщата,може би.

# 501
  • София
За 170 епизода може Ани да премине и през Любо, и през Станислав и т.н.  Mr. Green Жалко само, че много ще страда като се разделят с Боби, тя видно мноого си го обича.

Много се смях, като Марин каза на Милица "Милке"..  hahaha

# 502
  • Бургас
170 епизода ли ще бъде?

# 503
За 170 епизода може Ани да премине и през Любо, и през Станислав и т.н.  Mr. Green Жалко само, че много ще страда като се разделят с Боби, тя видно мноого си го обича.

Много се смях, като Марин каза на Милица "Милке"..  hahaha

Поне й разбрахме истинското име Grinning Някакси не ми се вярваше хора на село преди нинамсиколко години да са я кръстили Милица Simple Smile Милка е по-достоверно Joy

# 504
  • София
170 епизода ще бъде, да.

Аз реших, че той това Милке го каза по-скоро "на галено". Но всъщност, да, има логика истинското ѝ име да е Милка, и в последствие да си го е сменила.  Mr. Green

Много се смея и когато Косьо нещо говори за Цветан, как му вика ЦвЪто.  Mr. Green Mr. Green

# 505
  • Варна
Поне й разбрахме истинското име Grinning Някакси не ми се вярваше хора на село преди нинамсиколко години да са я кръстили Милица Simple Smile Милка е по-достоверно Joy

Преди колко години? Предполага се, че е родена 70 и някоя, тогава е било на мода да се избягват "селските" имена.

# 506
  • густо майна Филибето
И Мара отварчката не е Мара, само показва отношение.

# 507
Станислав го виждам с онова русото момиче - продавачката в магазина и кума на Ани.

# 508
Ето една статийка за двете хубави момичета   Катерина и Ана
 https://www.slusham.com/lorina-kamburova-i-dayana-handzhieva-ot- … ednitsi-koi-sa-te

Аз нямам против и Катя да е с Дарин /Л/  Peace

# 509
  • Sofia
Много харесвам Лорина,другото момиче също е хубаво...най-после нови млади,красиви и дано талантливи лица

Общи условия

Активация на акаунт