Скъпи наследници - bTV

• 99 143
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Враца
5-мата имат дял по 200 000 хиляди.

Милица, Марин, Катерина, Васил и Станислав.

Венета няма дял в наследството, затова реши да остане при някои условия, едно от които е ,
половината от дела на Марин.
Иначе не е длъжна дори да стои там.

Къщите са построени специално за филма, на площ от 500 декара,
дори има и параклис построен пак , само и единствено за снимките,
изгледите са от най-различни места.

Гледах документален филм по бтв екшън снощи.
Опитах се да напиша в темата , да го гледате, но на няколко пъти ме изхвърли и се отказах.

# 541
Не го пренасяйте в реалния живот. Интриги трябва да има иначе няма как да запълнят толкова серии с няколко двойки които са перфектни. Налага се да си затварям очите за много неща за да не ми доскучее.
Щом са ползвали чужд сценарий няма как много да избягат от сюжета там. Може хърватските закони да са били други и затова.
Peace Добре ,да не делим наследството ,  но то  и другите неща са ми странни - кога толкова се загаджиха  Катерина и Борис , че всички започнаха да ревнуват . Аз не забелязах толкова искри и любов  Thinking
Май само Койна  го играе добре  Злодеида .
Приятелката на Катерина и русото тъпо парче - магазинерката , са под  всякаква критика .

# 542
  • София
От първия епизод ви разправям, че е много зле приятелката.  Laughing

# 543
  • София
Не го пренасяйте в реалния живот. Интриги трябва да има иначе няма как да запълнят толкова серии с няколко двойки които са перфектни. Налага се да си затварям очите за много неща за да не ми доскучее.
Щом са ползвали чужд сценарий няма как много да избягат от сюжета там. Може хърватските закони да са били други и затова.
Peace Добре ,да не делим наследството ,  но то  и другите неща са ми странни - кога толкова се загаджиха  Катерина и Борис , че всички започнаха да ревнуват . Аз не забелязах толкова искри и любов  Thinking
Май само Койна  го играе добре  Злодеида .
Приятелката на Катерина и русото тъпо парче - магазинерката , са под  всякаква критика .

Докторчето все пак ги завари да се прегръщат в гората преди две серии, та ревността му тръгна от там. Ани само не разбрах от къде реши, че между тях има нещо. Не, че няма де, но пък не е чак толкова видимо, че да има повод за ревност. Все пак тя си говореше с докторчето, докато Катя и Борис си гукаха зад гърба й, така че няма как да е видяла какво става там

# 544
Сериала явно е лек и с нищо неангажиращ зрителите и такова трябва и да ни е отношението към него. Започнаха грандиозно, но нямат сили да задържат такова ниво и ще трябва да се примирим с колкото го могат. Не ме натоварва с нищо и нямам проблеми да продължа да го гледам, та дори ако трябва и с превъртане на определени места.

# 545
  • Русе/София
Днешната серия вървя доста тегаво.Ще му дам шанс и утре,и май ще му кажа сбогом.

# 546
Не е лошо сериалче, но фактът, че ми е все едно ще хвана ли епизода или не, е доста красноречив...

# 547
  • София
Това с целувката между Орлин и лекарката би трябвало да е сън, понеже е същото от шапката, а там лекарката се буди стресната.

# 548
  • Radnevo
Това с целувката между Орлин и лекарката би трябвало да е сън, понеже е същото от шапката, а там лекарката се буди стресната.
Ана се събужда в следващата сцена, не Катерина.

# 549
Когато и да е неизбежно е Борис и Катерина поне да не се целунат. Много биха ни изненадали, ако тези два героя се разминат. За останалите все още има различни вариянти, но тези двамата са повече от сигурни.

# 550
Прави ли ви впечатление как се слага голям акцент на очите на актьорите. Особено на Милка ( Милица) и брат й. То е едно циклене, то е едно пулене.. харесва ми селото, бих живяла там.. ако беше истинско Wink

# 551
И аз бих живяла в такова село. Китно,тихо - мечта. И ако може и на мен да ми подарят 2-3 кокошчици и овчица/по-ги харесвам от козите/. .. И къщата на Борис Laughing

# 552
  • Враца
А, аз искам кръчмата!  Party
И етажа отгоре, разбира се.

Не разбирам, защо Снежа ги саботира?

# 553
Защото кметът знае някаква тайна - не я е страх от ХЕИ, а от това, че той ще я направи публична. Вероятно тайната е, че е майка на Ана? Може би знае и кой е бащата...
И между другото, вече не е ХЕИ, но  те толкова пъти си смениха името през годините, че би било объркващо за зрителите..

# 554
Аз също предполагам, че е сън. Кофти ще е толкова бързо да прегазят Ана.
Мен не ме дразни това, че "адаптират" закона според нуждите на сериала. Зверски ме дразнят обаче хумористичните сценки с членовете на селския съвет. Не са ми никак оригинални, приличат ми скечовете от едновремешните новогодишни програми. Можеше малко по-свеж хумор да вкарат и да не се налага да превъртам сцени с участието на любимия ми Кадурин Heart Eyes

Последна редакция: вт, 23 яну 2018, 09:42 от pip4i

Общи условия

Активация на акаунт