Скъпи наследници - bTV

• 99 167
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Разпиляна във въображението
Ани се притеснява за Борис, за кошмарите му и според мен затова и отиде при врачката/знахарка. Отделно последната, явно познаваща, сигурно вижда, че няма да я бъде сватбата.

# 616
# 617
И без това толкова малко значими неща се случват в една серия, че такъв обширен анонс изглежда, че казва всичко интересно.

# 618
  • София
Как се казва актрисата, която играе Венета?

# 619
  • Враца
Ани се притеснява за Борис, за кошмарите му и според мен затова и отиде при врачката/знахарка. Отделно последната, явно познаваща, сигурно вижда, че няма да я бъде сватбата.

Тъкмо щях да напиша, че според мен Ана носи дрехата при баба Злата да и бае, за да не сънува кошмари.
Но пък това, че тя каза: "рано ти е", ме обърка тотално.
На никой не му е рано, да спре да сънува кошмари.  ooooh!

Нищо, ще погледаме и ще видим Wink

# 620
  • София
Сега изгледах днешния епизод и ми е чудно едно - баба Злата поиска Ана да накара Борис да отиде, а когато той отиде го отпрати. Не разбрах защо. Също и сценката на Снежа не разбрах защо е. Май наистина ще се окаже, че е майка на Ана. А това, че Ана покани Катерина за шаферка беше супер тъпо. Познават се от три дни и хайде покана. Глупости.

# 621
# 622
Извинявайте може да сте коментирали, но наваксвам с четенето на темата, та къде е сниман филма? Кое е това село?

# 623
  • Варна
Извинявайте може да сте коментирали, но наваксвам с четенето на темата, та къде е сниман филма? Кое е това село?

Няма такова село, къщите са изградени специално за сериала.

# 624

Няма такова село, къщите са изградени специално за сериала.

Само постройките, в които се развива действието, са строени за сериала. Общите планове са Лещен и Ковачевица.

# 625

Борис и Ана  като са заедно , все едно гледам приятелчета от детската градина .
Дали толкова си могат артистите  или нарочно  не показват тръпка  като  за  годеници  newsm78
Милица ще остане в селото , само ако  акулата се влюби .
Дано да не следват "френския челен опит" и да не я съберат с Дарин или Борис - ще повърна .

# 626
  • тук, на мястото си
Е, стига, де, не думай такива работи!

# 627
  • България

Борис и Ана  като са заедно , все едно гледам приятелчета от детската градина .
Дали толкова си могат артистите  или нарочно  не показват тръпка  като  за  годеници  newsm78
Милица ще остане в селото , само ако  акулата се влюби .
Дано да не следват "френския челен опит" и да не я съберат с Дарин или Борис - ще повърна .
  Може и в Снежка да се влюби, вече трябва да сме по-креативни  tooth

# 628
  • Варна
На мен ми се струва, че Любо/Дарин харесва Ани.
Сигурно ще я утешава като се развали сватбата /или след развода/

# 629
Те са само няколко младите хора в това село и са израстнали заедно от деца. Нормално е да си изглеждат така. За Борис и Ана сигурно нарочно искат да ни покажат, че тяхното е обречено. Щом още първите месеци от тяхната връзка са такива... При Румен и Катерина е същото. Значи скоро ще чакаме размествания. А и Милица няма как 170 серии само планове да крои и да се кара с брат си. Все ще я забъркат с някого.

Общи условия

Активация на акаунт