Скъпи наследници - bTV

• 99 122
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Според мен им е по-малка разликата от 10 г в сериала. Напълно е възможно, детските си години изкарах ( живеех) на село, макар и от градски тип и например с моите приятелки все трябваше да влачим малките си братя и сестри с нас.  Laughing Всички деца си се знаехме.  Simple Smile

# 646
Останах с впечатление , че Диана и Любо(Дарин) са сестра и брат и са деца на Ваньо , а Чочо е син на Цветан.
Така ли е?

Да.

Значи съвсем съм изтървала нишката... А кой беше Чочо. Ако кажете актьора, който изпълнява ролята ще се сетя.

Юлиян Петров

# 647
Опасявам се, че с това темпо на развитие на историята 170 епизода няма да им стигне да я разкажат Joy

# 648
  • България
И рекламите май се сгъстяват  Thinking

# 649
И такаа - нов триъгълник Laughing

# 650
Кativita, благоадаря! Hug Сетих, по скоро сега погледнах кой е Юлиян Петров.

# 651
Очакват се всякакви геометрични фигури, но кандидатите за Ана се очертава да станат повече от тези за Катерина.

# 652
Логично - Ана е по-хубава Simple Smile
На мен Катерина си ми изглежда женствена - как трябва да се облече в рокличка на цветя и с венче в косите)))

# 653
Логично - Ана е по-хубава Simple Smile
На мен Катерина си ми изглежда женствена - как трябва да се облече в рокличка на цветя и с венче в косите)))
Еле пък в селото, остава и токчета да сложи.

# 654
Здравейте! Знаете ли къде е сниман сериала, четох, че селото е направено специално за снимките, но ми е интересно мястото кое е?

# 655
  • София
Върни се на мнение #624

# 656
Май ще мина на вариант да чета промо-статията за деня /при въображение даже е за предпочитане Simple Smile/, а после  ако съм на линия , филмът ще ми е фон  да си върша  нещо друго  newsm78.
Аз ли съм пропуснала или вече са изяснили  кое е това дете на снимката с Борис /със счупената рамка/ ?
Да не е  НЕКОЕ ХРЪВАТСКО  ДЕТЕ ?-това е лек майтап с преписвачите  Joy
Катето вече е свободна  Peace Дано тя да не тръгне агресивно и да развали  нестабилната връзка на Боби и Ането , а да го даде леко в изчакване .
Като двойка  Любо /Дарин/ и Ани  по ми харесват . Имат  леко  детско -сладурско излъчване .
За  външните снимки  ясно къде са правени , а  язовирчето  от Батак лие ? Там има такива красиви каскади .
Двамата от запаса пак  не ми харесаха - едни и същи тъпашки смешки  и удряне по врата .

Това е статийката за утре/четвъртък/:
https://www.btv.bg/article/seriali/skapi-naslednitsi/novini/dj-m … v-chetvartak.html

Последна редакция: ср, 24 яну 2018, 20:10 от Ели-фен

# 657
Точно това ми направи впечатление вчера. Толкова обширен анонс направиха, а най-често това е всичко което може да се очаква в една серия. Липсваха само детайлите. Затова реших вместо да чета жокери е по-добре направо да си изгледам новата серия в аванс предния ден евентуално за да е по-голяма изненадата. Изненада засега се оказва че няма.

# 658
Е, как - и при Катерина имаше изненада. Лекарят не си губи времето.

# 659
  • София
Днешната серия ми хареса на мен. Беше забавно край огъня, докато не цъфна приятелката на Катето. После стана интересно между Ани и Станислав. Видя се, че там прехвръкна нещо. Това пък с Катето и докторчето изобщо не го очаквах. Интересно ми е, обаче защо Борис така рязко започна да дава назад. Не е показвал някакъв кой знае какъв интерес към Катя, за да се каже, че това е причината. Не разбрах защо се дръпна така.
А това детенце на снимката да не вземе да се окаже на Борисчо?
Промото накрая ми се стори доста интересно и чакам с нетърпение утрешната серия

Общи условия

Активация на акаунт