Скъпи наследници - bTV

• 99 112
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Последната серия и на мен доста ми хареса. Всички (без приятелката на Катя) бяха супер естествени край огъня. Дарин е такъв сладур, много ще се радвам да го съберат с Ана, която също харесвам. На Борис не разбрах какъв чак толкова му е проблема със сватбата. Все пак той и предложи да се оженят, сега само се цупи. Любо би я оценил повече, както си пролича и при съвета му към Борис. Васко също ми е естествен и готин. Доста добра серия, чакам с нетърпение следващата.

# 676
  • София
Ах Дарин.... Направо съм влюбена в таланта на това момче. Толкова естествено, леко, приятно и очарователно играе. Истински сладур. И аз бих предпочела него да го съберат с Ана, защото и двамата са някак нежни души. Със Станислав може да има някаква кратка, бурна авантюра, но хич не ми пасват, като двойка

А Борис е доста противоречива личност според мен. Предложи на Ана, после демонстрира пълна незаинтересованост към приготовленията за сватбата. След това му мина през акъла, че не иска да се жени, а накрая скокна в леглото и предложи да се оженят само двамата възможно най-бързо. Така и не мога да схвана причината за тези крайни решения по тази тема. Дали пък не се усеща, че хлътва по Катето и не бърза да се ожени, за да използва брака, като опит за бягство от това залитане Rolling Eyes

# 677
  • густо майна Филибето
И според мен бързането е заради зараждащите се чувства към Катя. Затова и баба Злата му каза, че където и да избяга човек, си е същия.

# 678
Не мога да разбера нещо. Като казват, че не могат да напускат селото за повече от 12 часа, какво имат предвид - в денонощието или за годината?

# 679
На денонощие.

# 680
  • Разпиляна във въображението
Борис бяга от кошмарите си и според мен използва Ани, за да ги заглуши. Не му се получава и затова и се колебае. Не съм останала с впечатлението, че осъзнава привличане към Катето. От нейна страна със сигурност. И той предложи на Ани преди да срещне изобщо лекарката.

# 681

Така има повече логика, но не бях сигурна.
Инак сериалът страшно много ми харесва. Най-вече ме зарежда зеленината, красивите гледки. Откъсват ме от студената снежната картина навън (тук има сняг). Сцената около лагерния огън ми заприлича на американски филм... Единствено не ми допада сюжетната линия със сестрата на Ани (кръчмарката) и любовника И, не че няма такива примери за сама жена с по-възрастен мъж..., но някак не го играят така, че да им повярвам.

# 682
Днес се загледах във вчерашната серия и се сетих коя е пиятелката. Рая Пеева и Юли Петров си партнират и в друг филм : "пеещите обувки" , филм за живота на Леа Иванова:
http://bnr.bg/post/100776721

# 683

Днес се загледах във вчерашната серия и се сетих коя е пиятелката. Рая Пеева(приятелката на Катя) и Юли Петров(Чочо) си партнират и в друг филм : "пеещите обувки" , филм за живота на Леа Иванова:
http://bnr.bg/post/100776721

Извинете за двата поредни поста, не ми позволява да си изтрия предното мнение

Последна редакция: чт, 25 яну 2018, 10:28 от PeacockLove

# 684
Скрит текст:
От това резюме останах с впечатление, че става дума за много по-малка сума - достатъчна за построяване на семеен хотел и събирана от дядото през целия му живот.
 В нашата версия - с този един милион евро и околосветско пътешествие, нещата граничат с абсурд. Освен дядото да е реститут(предците му да са били аристократи, чиито имоти са били конфискувани - но все щеше да се знае...) или правителството да е строило магистрали върху негова земя?)) Ако не дадат някакво прилично обяснение (в случай, че има наследство), ще бъде не просто нереалистично, а на нивото на детско филмче.

Може пък да е търкал билетчета от националната лотария и да е спечелил 3 000 000 лв  Wink

# 685
И на мен Катето не ми харесва. Чисто като физически данни. Нещо ми е мъжкарана, някоя по-симпатична можеше да е. С образа се справя. Но и аз не й разбирам думите понякога.
Ако си гледала Сф ден и нощ, нямаше да приказваш за завалянето на Катето Wink

# 686
Може да са от лотария, но щяха да го съобщят в някоя медия - задължително е при големите суми Wink

# 687
Изгледах днешния епизод по-рано, че не знам дали ще успея в 18.00. Нищо няма да издавам, спокойно, само искам да кажа, че приятелката на Катерина е много, много слаба актриса за мен.  ooooh!
Тази "слаба" актриса всъщност е Рая Пеева и изигра ролята на Леа Иванова във филма "Пеещите обувки"

# 688
  • София
И аз какво се очаква, че трябва да направя?

# 689
За 170 епизода може Ани да премине и през Любо, и през Станислав и т.н.  Mr. Green Жалко само, че много ще страда като се разделят с Боби, тя видно мноого си го обича.

Много се смях, като Марин каза на Милица "Милке"..  hahaha

Всъщност,тя може да си е Милка,а да си е погражданила името,че ще и се смеят в столицата с това простовато/според нея/ име

Общи условия

Активация на акаунт