Скъпи наследници - bTV

• 98 204
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • тук, на мястото си

е,хайде холан,не вярвам да са полусестри.Все пак не е латино или турски сериал,нито пък София Ден и нощ Wink

То май и български не е, само  хърватски, сигурно с привкус от братята американци. Stuck Out Tongue Winking Eye
София ден и нощ някой гледа ли го?

# 691
Аз лично не разбрах защо и Катерина има дял. И Станислав ли има дял или той просто си се върна при мама, защото не може без нея? Логично е дял да имат само Милица, Марин и племенника, защото те реално са единствените преки наследници. Защо и децата на наследниците трябва да имат дял от наследството?

Може Бай Дочо така да е разпоредил в завещанието си.Парите са си негови-както си ще,така ще ги раздели между наследниците.А парите на Стани Слав- Легни Слав,ще ги гушне майка му.То си личи, че той е мекотело и безхарактерно същество

# 692
Да - в сериалът може. В българската реалност - не. Естествено, дядото може да напише каквото си иска - няма да е там, за да се ядосва с крайния резултат Simple Smile

# 693
Не го пренасяйте в реалния живот. Интриги трябва да има иначе няма как да запълнят толкова серии с няколко двойки които са перфектни. Налага се да си затварям очите за много неща за да не ми доскучее.
Щом са ползвали чужд сценарий няма как много да избягат от сюжета там. Може хърватските закони да са били други и затова.
Peace Добре ,да не делим наследството ,  но то  и другите неща са ми странни - кога толкова се загаджиха  Катерина и Борис , че всички започнаха да ревнуват . Аз не забелязах толкова искри и любов  Thinking
Май само Койна  го играе добре  Злодеида .
Приятелката на Катерина и русото тъпо парче - магазинерката , са под  всякаква критика .

Ами такива са им ролите по сценарий.И затова има режисьор да им казва как да играят Simple Smile

# 694
  • Разпиляна във въображението
Не знам как е точно по законодателството, но не е ли възможно да има наследство, което задължително трябва да бъде разпределено по правилата - по линия на наследници, и друга част, с която да си разполага както иска?
Като че ли парите и условието беше "отделно" от къщата, дръвчетата...

# 695
Това с целувката между Орлин и лекарката би трябвало да е сън, понеже е същото от шапката, а там лекарката се буди стресната.
Аз също предполагам, че е сън. Кофти ще е толкова бързо да прегазят Ана.
Мен не ме дразни това, че "адаптират" закона според нуждите на сериала. Зверски ме дразнят обаче хумористичните сценки с членовете на селския съвет. Не са ми никак оригинални, приличат ми скечовете от едновремешните новогодишни програми. Можеше малко по-свеж хумор да вкарат и да не се налага да превъртам сцени с участието на любимия ми Кадурин Heart Eyes

Кадурин играе досущ като в Революция Z-тъпо и глуповато държане и начин на мислене...

# 696
  • Разпиляна във въображението
Сутринта си пуснах Революцията и там го пишеха по стените Цвъко Simple Smile

# 697
Кадурин играе досущ като в Революция Z-тъпо и глуповато държане и начин на мислене...

Точно затова го харесвам Simple Smile

# 698
Как се казва актрисата, която играе Венета?

Ивана Папазова

# 699
Извинявайте може да сте коментирали, но наваксвам с четенето на темата, та къде е сниман филма? Кое е това село?

Няма такова село, къщите са изградени специално за сериала.
А Бели вит е река която извира близо над Рибарица Simple Smile

# 700
Не знам как е точно по законодателството, но не е ли възможно да има наследство, което задължително трябва да бъде разпределено по правилата - по линия на наследници, и друга част, с която да си разполага както иска?
Като че ли парите и условието беше "отделно" от къщата, дръвчетата...
Така е - възможно е да разполага както иска с една трета от наследството - може и на съседа да го остави. Той може да напише и друго, но истинските наследници (по закон) евентуално ще го оспорят и ще си вземат тяхното.

# 701
  • Mediterraneo
Изгледах днешния епизод по-рано, че не знам дали ще успея в 18.00. Нищо няма да издавам, спокойно, само искам да кажа, че приятелката на Катерина е много, много слаба актриса за мен.  ooooh!
Тази "слаба" актриса всъщност е Рая Пеева и изигра ролята на Леа Иванова във филма "Пеещите обувки"

И? Това я прави добра актриса ли? Ами не. Поне не и в този сериал.

С всяка следваща серия сериалът издиша и издиша, за жалост. Голямата кофа с очаквания се оказа пробита. Поне моята.

# 702
Готова съм да се обзаложа, че за снощната серия в гората нямаха сценарий. Казали са им сега тука ще пеете, ще си говорите, ние ще ви снимаме.

# 703
  • Варна
Готова съм да се обзаложа, че за снощната серия в гората нямаха сценарий. Казали са им сега тука ще пеете, ще си говорите, ние ще ви снимаме.
Въпросите на Станислав бяха точно в десятката, те са били по сценарий.

# 704
  • София
Актрисата, която играе Катерина (лекарката) разказваше в едно интервю, че в някой от следващите епизоди е трябвало да играе пияна, пък тя никога не била пила и питала Филип Аврамов как да го изиграе и той казал, че пиян не се играе. За това тя наистина се напила. Смесила уиски, бира и вино. Та като нищо и снощи да са импровизирали край огъня 😄

Общи условия

Активация на акаунт