Скъпи наследници - bTV

• 98 204
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Това с истинското напиване на Катерина...
Скрит текст:
...ще го видим в днешния епизод. Получиха й се добре сцените като за никога ненапивала се.

# 706
  • София
Гледах го по-рано днес епизода, но и сега го гледам и да питам каква наистина беше тази тъпотия с подаръците, аз като Станислав също не я разбрах.  Laughing

# 707
  • София
Гледах го по-рано днес епизода, но и сега го гледам и да питам каква наистина беше тази тъпотия с подаръците, аз като Станислав също не я разбрах.  Laughing

Станахме две , неразбрали  Laughing / и аз сега пак го гледам

п.п. Май тоз /бащата на Катерина , забравих му името / е изневерил с кръчмарката .

# 708
Понякога женската логика няма как да се разбере дори и трети път да го гледате. Или по свой си начин "празнува" раздялата с този на когото е вярвала и я нарани или понеже загуби и последния близък за нея човек се връща към роднините като такива. А може би нещо съвършено различно. Не се разбра засега.

# 709
  • София

И епизода за УТРЕ

# 710
  • Пловдив
Здравейте! Нова съм във форума и реших и аз да се включа в темата.
Сериалът като цяло е доста добър, по-разпускащ е от другите сериали, които съм гледала, има много комедия, но също и не ни спестява емоционалните сцени, въпреки че на мен ми се ще да са повече. Сапунените похвати си личат от километри, но това не пречи на сюжетното развитие и не боде очите, поне засега.
 Според мен днешният епизод за мен беше най-добрият досега. Позволиха ни да вникнем в чувствата на героите още повече и вече мисля, че разбрахме най-важното за тях.
Катерина- Да, вярно е, че между нея и Борис започна нещо първоначално и вероятно ще продължи, но в този епизод стана пределно ясно, че беше съсипана от изневярата на Румен и че все пак не беше безразлична към него. Това напиване просто беше нейният начин да забрави. Иначе Катето я харесвам като образ, актрисата също ми е симпатична и ще е интересно да узнаем повече неща за  героинята и.
 Съмнявам се, че ще има прошка за Румен, но пък може и да ни изненадат, кой знае. Wink Той пък ми е малко безразличен като образ, но в никакъв случай не ме дразни.
Марин пък е най-сложния образ в този сериал според мен. Личи си, че има и нещо меко и човешко в него, изглежда да е страхотен и любящ баща, но тази негова гордост му пречи. Защо толкова не се харесват с Милица? Ми и двамата са с една гордост....  Frowning1
Милица пък: става за "злодея" на сериала, много е компетентна, има разбираеми мотиви (е как, то кой няма в тоз сериал? всеки иска парите, логично е Expressionless ), ма и тя една гордост, като някой и направи нещо добро- все има едно наум.. въпреки че пак е разбираемо, и то много... Дано скоро разберем всичко, което е преживяла (ако има още де)
Борис пък много ме кефи и Орлин е много добър актьор, наистина Heart Eyes
Анито също ми е симпатична, една добричка такава Grinning, дано да не и прецакат образа заради Борис и Катето, ако скоро наистина се залюбят Hearts
А пък Цветан понякога е голям мазник и сваляч, но пък за работата му си го бива.Simple Smile
Приятелката на Катето, Станислав и членовете на Сдружението са комедията тука. Успяват да я вкарат тук и там, и то успешно! Браво! Hands Clap
Стига, че много се разписах Pencil Ще коментирам пак утре, засега ви пожелавам приятна вечер! Blush

# 711
Гледах на Войо епизод 10. Много се забавлявах и има развръзка в него.

# 712
Много хора вече сме го гледали, но нека коментарите за следващия епизод си останат за утре за да не пречим на тези, които не желаят да знаят нищо предварително.

# 713
Много хора вече сме го гледали, но нека коментарите за следващия епизод си останат за утре за да не пречим на тези, които не желаят да знаят нищо предварително.

А, аз какво конкретно казах?

# 714
  • Пловдив
Може и в скрит текст да се коментира, ако искате Smiley Аз не съм го гледала и смятам да изчакам до утре, но все пак може да има и момичета, които се интересуват от следващите събития.

И плюс това, момичето не е дала конкретни спойлъри, така че споко Wink

# 715
Нищо. Просто за да не се увлекат и други да дискутират продължението защото могат да се появят и конкретни неща.
Иначе съжалявам, че го дават следващия епизод предварително. Не можем да имаме дискусия в развитие защото някои вече ще знаят и по-нататък сюжета.

# 716
Странна серия беше днешната. Като цяло ми хареса. Катерина все по-красива ми се вижда. И Ани започна да ми допада, но някак със Станислав си я представям. Мисля, че ще са готини двамата. И той започва да ме кефи по някакъв странен начин въпреки, че си е лекенце Simple Smile
А този, дето щеше да се удави ми е много познат. В кой друг филм е играл?

# 717
  • София
На мен ми прилича на Иво Аръков, но не е той. Grinning

# 718
Да не би да е участвал в някаква реклама?
  И на мен ми хареса серията.  Само не разбрах трябваше ли Борис да удари пияндето...

# 719
Борис не се сдържа просто. Не очакваха толкова хора защото не са създали организация за това, предупреди го да не влиза пиян, накрая го спаси от удавяне, а ако беше станал инцидент щеше да се получи лоша реклама за района както и за неговия бъдещ проект за бизнес там. На нещо такова ми изглеждаше.

Общи условия

Активация на акаунт