Забременели след ин витро - Тема 42

• 99 531
  • 768
  •   1
Отговори
# 105
Минавам да кажа набързо, че днес в 10:25 се роди и моето съвършенство! Водите ми изтекоха сутринта в 06:00. Нормално раждане, без упойка, бебка е 3110гр. Ще пиша подробно натам.
Честит ооо!
Да ти е живо и здраво и много да радва мама и тати!

# 106
Елдорадо, честита рожба! Да расте здрава и щастлива малката принцеса. Браво за естественото раждане. Чакаме разказа 💞

# 107
  • В сърцето на любимия човек
Честито, Раде! Живи и здрави да сте с малката принцеса. Чакаме те с разказ и подробности за малката Hug

# 108
Минавам да кажа набързо, че днес в 10:25 се роди и моето съвършенство! Водите ми изтекоха сутринта в 06:00. Нормално раждане, без упойка, бебка е 3110гр. Ще пиша подробно натам.

Честита радост! Да сте живи и здрави Hug

# 109
Честито щастие, Елдорадо bouquet Като не мина в 8 да кажеш добро утро точно това си помислих и стисках мислено палци Wink

# 110
Честито, Елдорадо!  Hug Жива и здрава да е бебка, а на теб бързо възстановяване! Heart Eyes

Не успя да родиш на твоя термин, но за сметка на това роди на моя.  Mr. Green

# 111
Честитооо, Радо! Да е жива и здрава принцесата! Радо секс правихте ли без да се пазите, че да знаем дали това е помогнало Simple Smile

# 112
  • София
Честита радост, Елдорадо. Да е жива и здрава малката, а на теб бързо възстановяване!

# 113
Аз да питам при положение че искам да раждам секцио в Надежда трябва ли да имам предварителна уговорка с лекар и дали се навиват на секцио по желание./макар че аз вдигам кръвно и годините не са ми малко/.Ако раждането тръгне преди уговорената дата наема ли се лекаря да дойде?

# 114
Ел дорадо, честита радост, момиче. Бързо възстановяване!

Д-р Михова каза, че левофлоксацинът не  е подходящ за бременни, трябва да пусна още една стерилна урина и ако тя покаже същия резултат - ентерококи, трябва да пия друг антибиотик от антибиограмата.

# 115
Честито, Елдорадо! Да е здрава, щастлива и да е късметлийка в живота.

# 116
  • Стара Загора
Честито бебче, Елдорадо! 🤗😘

# 117
Аз да питам при положение че искам да раждам секцио в Надежда трябва ли да имам предварителна уговорка с лекар и дали се навиват на секцио по желание./макар че аз вдигам кръвно и годините не са ми малко/.Ако раждането тръгне преди уговорената дата наема ли се лекаря да дойде?
До колкото знам в Надежда няма избор на екип. Ако искаш при определен лекар насрочват дата за деня в който е дежурен. Ако тръгне по- рано раждаш при който е на смяна

# 118
Здравейте момичета,искам да попитам и тук на някоя от вас случвало ли се е в 5 г.с ембрончето да е по-малко отколкото трябва?

# 119
  • София
В 5+ г.с. се видяха само сакчета (рано е за ембрион) и изобщо не са ги мерили на размери

Общи условия

Активация на акаунт