Забременели след ин витро - Тема 42

• 100 358
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
В момента съм 13 седмица и продължавам с утрогестана 3×2 от деня на пункцията. Имах и кренон, който спрях пледи 2 седмици. Дуфастонът и естрофемът ги спрях в 8 седмица. Все още не съм наясно докога ще приемам утрогестан.

# 646
Малко деликатен въпрос но искам да ви попитам.
Момичета предполагам че някои от вас след инвитрото имат забрана за секс как се справяте? Sweat Особенно сега когато хормоните бушуват.

# 647
  • UK
Каква забрана за секс - в кой етап на бременността? На нас никой нищо не ни е казвал или забранявал, макар че по други обстоятелства сексът е мираж.

# 648
На мен доктора ми препоръча след 20 седмица да спрем със секса,но съм с близнаци и може би заради това.Свиква се 😁😁😁

# 649
Малко деликатен въпрос но искам да ви попитам.
Момичета предполагам че някои от вас след инвитрото имат забрана за секс как се справяте? Sweat Особенно сега когато хормоните бушуват.
Разсмя ме ... Blush
Честно казано, вече дори не се замислям. Беше ми гадно в началото, поне докато коремът ми не беше пречка. Joy Но като стана ясно, че са две, а едното е и с пълна плацента превия, си мисля, че нямаме друг избор освен да траем. Даже бъдещият татко го прие учудващо лесно. Joy

# 650
  • пазарджик
Ние сме на "сухо" още от стимулацията ,никой нищо не ми е забранявал,но ние се чувстваме по-спокойни така.Имаме друга много по-важна мисия сега.Kissing Heart

# 651
Забраната при мен си беше от самото начало, така че беше гадно само на мокри сънища но се преживява.

# 652
Fortuna 85, какво казват лекарите за превията? Имам предвид, притеснява ли ги, имат ли някакви опасения за раждането? Виждам, че моята АГ започва леко да се притеснява, а при мен дори не е пълна превия, а най-лекия и вариант (превия маргиналис). Ще раждам секцио по нейна препоръка.

# 653
Fortuna 85, какво казват лекарите за превията? Имам предвид, притеснява ли ги, имат ли някакви опасения за раждането? Виждам, че моята АГ започва леко да се притеснява, а при мен дори не е пълна превия, а най-лекия и вариант (превия маргиналис). Ще раждам секцио по нейна препоръка.
В моят случай се следя като ЖК при един лекар и ходя на частно в др. град при друг, където живот и здраве мисля да раждам.
Общото им мнение е, че тъй като е цялостна превия по целия родов канал задължително ще съм секцио. И поради разположеността точно по канала на единия лекар много му се искаше да се презастраховаме и със серклаж (аз бях с резерви), но пак е противопоказно в моя случай. Всеки път ми следят шийката, но засега всичко е наред, слава Богу.
Беше ми препоръчано да лежа и да почивам през повечето време, това и правя. На последния преглед ми казаха, че плацентата е започнала да се вдига, с нарастването и разтягането на матката. Blush

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 15:24 от Fortuna_85

# 654
Малей, моето бебе е кило и двеста и сериозно съм го прехранила. Май от протеина дето го взимам било.
Може ли апарата да дава отгоре 100-200 гр ?

# 655
  • София
Малей, моето бебе е кило и двеста и сериозно съм го прехранила. Май от протеина дето го взимам било.
Може ли апарата да дава отгоре 100-200 гр ?
Може и повече. И на горе и на долу.

# 656
  • UK
Герда, в коя седмица си? Моето го изкараха 1.3кг в средата на 29-та.

# 657
Моите в 28+5 бяха 1380 и 1250.Ама и аз не знам колко са точни тези измерваня.И аз започнах протеин,не знаех,че може да им повлияе на кг.

# 658
И аз мисля, че не са 100% точни тези измервания, все пак не е до теб да го пипнеш и измериш, а грамовете се дават от техниката на база измерванията на глава, гърди, дължина до крачетата и т.н. Та като имам в предвид, че Емма я измериха 2 седмици преди секциото 3200, а тя се роди 3060, ясно е, че не са съвсем точни Simple Smile

# 659
  • UK
Разбира се, то е формула, не е като да си сложил бебето на кантара.

Общи условия

Активация на акаунт