Забременели след ин витро - Тема 42

• 99 550
  • 768
  •   1
Отговори
# 675
  • Сливен
Честито, Надин!

# 676
Nandin,честито бебче,да ви е живо и здраво!
На теб бързо възстановяване!

# 677
  • От Луната
Честито Нандинка, желая ти много щастие, много здраве и бързо възстановяване! Бързо прибиране и успешни първи дни!

# 678
Честито бебо, Нандинче! Да сте живи и здрави!!! Kissing Heart

# 679
  • София
Честито Нандин,жив и здрав да ти е.Бързо възстановяване ти желая и скоро да се гушкате 💕💕💕

# 680
  • пазарджик
Честито Нандин,да е много здрав малкия юнак,а на теб бързо възстановяване !:hibiscus:

# 681
Нандин Heart Eyes Честито ти бебче, да ти е жив и здрав!! Чакаме подробности с нетърпение! Hug

# 682
Честита радост, Нандин! Бързо възстановяване. Ти си герой. Желая ви много щастливи мигове с малкия принц.
Heart Eyes

# 683
  • София
Честито момченце, Нандин Kissing Heart Да сте живи и здрави и скоро да си сд приберете у дома Hug

# 684
  • София
Честита радост, Нандинка! Много се радвам за вас! Да ти е жив и здрав юнака! На теб бързо възстановяване! Heart

# 685
  • UK
Леле, Нандин, не знам защо точно си мислех докато отварях форума, че нещо може да е станало днес.
Честито! Много здраве и щастие за двама ви! Бързо възстановяване!

# 686
Честита дълго чакана радост, Нандин! Живи и здрави да сте с бебо и скоро гушкане вкъщи.

# 687
  • София
Честито и тук , Нандин! Да сте много здрави и щастливи всички! Бързо възстановяване на теб.
П.С. Мслех си, че ще родим заедно, ама ние още сме 2 в 1  Simple Smile

# 688
Честита радост Нандин Hug Да сте здрави и щастливи  Hug
Аз пак с въпрос.Изписаха ми желязо заради анемия.Пих 10 дни тотема и сега трябваше да продължа със сорбифер дурулес.Но отворих листовката и пише че не бива да се комбинира с Елтироксин, а аз пия.
Има ли някой, който е пил и двете и се е консултирал с лекар?Ще звъня на еднокриноложката разбирасе но в понеделник.И сега се чудя да ги започвам ли./То сигурно и в листовката на Тотема го е писало като се замисля..... Crazy/

# 689
  • Сливен
Трябва да има 4 часа разлика между желязото и елтироксина.

Общи условия

Активация на акаунт