Забременели след ин витро - Тема 42

• 99 196
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря много.Започвам го тогава.

# 691
Нандин честита радост. Да сте много щастливи и бързо възстановяване.

# 692
  • Варна
Момичета, да се похваля и аз: на 07.02.2018 в 38 г.с. +3 дни, с планово секцио при Доктор Личева в МБАЛ Надежда се роди и нашето момченце. 3000 гр и 50 см, сътворени от Доктор Стаменов.
Останах много доволна от раждането и престоя си в Надежда. Подробностите ще опиша в темата "МБАЛ Надежда".
Доктор Личева е уникален Доктор и оператор, много обича да изражда и обожава бебоците.
Възстанових се много бързо след операцията.
Щастлива съм!!! Heartbeat

# 693
Честита радост, Карфиола !
Да е жив и здрав малкият юнак и много да радва всички у дома. Радвам се да прочета за мама, която се чувства добре и се възстановява бързо след раждане със секцио ! 😊

# 694
Честита радост и на Нандин и на Карфиола! Бързо възстановяване!

# 695
Честита радост, Карфиола Simple Smile

# 696
Честито щастие мили, Нандинка и Карфиола.Много да са ви здравички слънцата. Heart Eyes

# 697
Честито, Карфиола! Бъдете здрави и щастливи!

# 698
Честити синове на Нандин и Карфиола.

Карфиола, оня ден се сетих за теб и супер много се радвам че си удържала до края с тия води.

# 699
  • София
Честита радост, Карфиола! Да ти е жив и здрав бебока! Бързо възстановяване!

# 700
  • пазарджик
Момичета коприва мога ли да ям/пия чай ,в петия месец съм и се чудя,защото тя има много желязо?

# 701
Мисля, че е много полезна. С предната бременост много ядях, че имах недостиг на желязо. Единствено преглеждай внимателно листата за плевели преди да готвиш!

# 702
  • Варна
Благодаря ви, момичета!!! Gift Heart

Много ни притесняваше бебока в последните месец и половина от бременноста, защото понякога не мърдаше в корема по НЯКОЛКО ДНИ! И ние търчахме по доктори и тонове. Обаче просто се оказа поспаланин и спокойно човече. И много се радвам сега, че е такъв.Grinning

А за водите, Сигме, си мисля, че Михова се е объркала, като е мерила единия квадрат и оттам ми падна и общия коефициент.
Защото оттогава го гледахме още десетина пъти на видеозон и никой не ми потвърди тази диагноза, включително и самата тя. Стават грешки....човешко е, ама какво преживяхме тогава един Господ знае...

# 703
  • София
Обещах да разкажа за моето раждане.
Приеха ме в МД на 02.02. За изследвания, консултации и планиране на секцио. Всичко точно. В сряда д-р ми казва утре ще те изпишем по документи (без да си ходя от болницата) и в петък ще те приемем по пътеката за раждане. Определиха и дата за секциото (13.02.)
В сряда срещу четвъртък почти не съм спала, корема ми беше постоянно на камък. Болка нямаше, а само дискомфорт.
Към 8 станах до тоалетна и баня, вече разграничавах контракциите, но все още без особена болка. Имаше и малко изтичане на води. Съобщих на акушерката и тя ме сложи на запис, който продължи 3-4 мин, защото решиха да ме преглеждат. До като ставах от кушетката за запис ми изтекоха водите, точно като по филмите Simple Smile
Събрах си най-необходимото в едно пликче и ме свалиха в родилно зала. Там пак запис, ехограф... после ме заведоха в операционната.
Трудничко ми поставиха спиналната упойка, даже по едно време им казах “не мога повече” (хахаха, почти да кажа “отказвам се”)
Трудно стигнаха и до матката, защо имах мн сраствания от предните операции. Но в крайна сметка бебе Виктор се показа на света на 08.02. в 11:39ч.
Веднага ми го показаха и след като го почистиха и увиха в една пелена ми го донесоха да си го нацелувам. За съжаление беше за малко, защото трябваше да го сложат на кислород. Него го качиха в интензивно отделение за наблюдение, заради моя диабет.
Аз прекарах 24 часа в реанимация. Разбрах, че упойката която ползват съдържа морфин - бързичко си раздвижих краката, но болка в корема нямаше (поне първото денонощие)
На другия ден сутринта дойде рехабилитатор и ни раздвижи, а  по обяд ме качиха в родилно отделение и се качих до интензивно да видя моя малък принц. Като го видях със сонда в устичката и абокатче на ръката си поплаках. Разрешиха ми да го гушна Simple Smile Казаха, че бавно се е адаптирал, но вече всичко е на ред и на следващия ден ще го свалят в отделението при мен (за съжаление не се случи)
Постоях доста при него и явно това провокира зверски болки в корема (от операцията).
Все още съм в очакване на по-дълга срещата с мъничкия ми Виктор. Дано утре го изведат от интензивно и да мога да си го гушна.
Малко дълго стана, за което моля да ме извините.

# 704
  • София
Нандинче, пожелавам на теб и бебето Виктор бързо укрепване. Използвай времето да се раздвижваш и да събираш сили, защото докато се усетиш и ще имаш едно малко човече в ръцете си, което ще е най-голямото нещо на света за теб, и което ще разчита на твоите всеотдайни грижи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт