Hell’s Kitchen България

• 116 957
  • 901
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Гледах, сега ви четох докато ви настигна.
Нашият човек, Филип, както очаквах се представи добре.Един от малкото адекватни в каста.
Като цяло в началото всички бяха ошашкани, особено първата нощ с официалните дрехи като не очакваха да готвят още тогава.Нямаха време да разучат кухнята и уредите и се получи хаос, което си беше очаквано.Но после вече като отбори нямаха оправдание за лудницата, която сътвориха.Все пак това са хора, които би трябвало да са работили в екип, повечето от които са главни готвачи, т.е. трябва да могат да бъдат на всяка една позиция в кухнята.Че в кухните често има стрес си е вярно, особено в големите и посещавани ресторанти.Все пак влизат много хора едновременно на свободна консумация и ако екипът не се е сработил става една пълна лудница, от което страда накрая клиента.И всичко това със старание да се получи желаното ястие от първият път така както трябва да бъде на вкус и на вид.Менюто на готвачите беше малко, така както е като цяло в по-добрите заведения.Не са имали кой знае какво да учат като меню, но тук трябва да се отбележи, че и демото на менюто все пак беше посред нощ и те наистина не бяха в кондиция да запомнят спецификите на представените ястия.
По принцип, когато се сменя менюто в ресторантите има демо за готвачите, Главният готвач и/или Технологът приготвят менюто и всички гледат и после опитват на вкус.Поне при ММ е по този начин.Тук готвачите нямаха тази възможност, но все пак самото предаване е такова като формат.
За Гичка - аз съм потресена тази жена как изобщо е била избрана, та тя няма никакъв опит.Добре, работи в стол, ама това не е достатъчно за такъв формат.Изтъкна, че готви за 180 ученика.В повечето ресторанти всяка вечер готвят за толкова хора и то на свободна консумация.Да не говорим, че в хотелите, където калкулациите са подобни, защото имат блок маса, но готвят 2-3 пъти на ден за 800-1200 човека за 1 хранене само.В този ред на мисли Гичка не ми се връзва с формата, вероятно е взета за клоун...Жената не знае елементарни неща като поширано яйце и как се приготвя калмар.Но пък не ѝ попречи да приеме похвалата на Виктор за чудесните яйца.Тук Нина беше права, макар да не ѝ симпатизирам.

# 391
  • София
В този ред на мисли Гичка не ми се връзва с формата, вероятно е взета за клоун...Жената не знае елементарни неща като поширано яйце и как се приготвя калмар.
Всъщност очевидно няма представа и какво е калмар.  Rolling Eyes

# 392
В Мастър шеф 2 ри сезон мисля имаше едно момиче, което все не беше чувала, виждала и готвила някакви неща, но доста напред се промуши, но нямаше такова неприятно поведение.
Впоследствие я засяках май в последния мастър шеф имаше една задача да готвят за предишните участници, много добре изглеждаше и визулно и говора си беше променила- видя се развитие, което е добре.
Но за Гичка съм скептична

# 393
  • Бургас
За Гичка си мисля и дано да греша,но са я взели,уверявайки я,че покрива критериите и я оставят да се лута дразнейки участниците.А за зрителите,без тя да съзнава,(в извратеното разбиране на Тупарев за реалити)прави шоу.Не ми е смешна...малко я съжалявам

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 21:02 от Nina_Z

# 394
  • Варна
да видим дали днес ще хвалят пак Гичка за без нищо хд

# 395
# 396
 Каква е тая простотия с тия кокошки? Готвачите не колят пилета, а им ги доставят вече заколени.

# 397
  • Испания
Готвач да има фобия от кокошки /Светла/!

# 398
  • Mediterraneo
Абе може да е смешно, ама и аз така реагирам като видя живо пиле. Ужасно ме хваща страх ли, гнус ли, не знам, но не мога и не мога да пипна живо пиле!

# 399
  • Sofia
Тия кокошки бая бяха нацвъкали килимчето  Flutter.Ще ги колят,нали?  Shocked Sick Снощи го мернах...
Ох,не ги колиха в ефир,пу-пу.
Гичкаааа,  smile3532 Ааа? Ммм? Нечленоразделна работа  ooooh!
За мъжете съм  Whistling
Някои по-хубавки жени нямаше ли  newsm78,за цвят  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 21:14 от ДжеНа

# 400
  • Испания
Жените са тотална щета.

# 401
  • ВАРНА
 Гичка-Президент!

# 402
Що за главни готвачи са щом не могат да транжират пиле?!?!

# 403
Тия кокошки бая бяха нацвъкали килимчето  Flutter.Ще ги колят,нали?  Shocked Sick Снощи го мернах...
Ох,не ги колиха в ефир,пу-пу.
Гичкаааа,  smile3532 Ааа? Ммм? Нечленоразделна работа  ooooh!
За мъжете съм  Whistling
Някои по-хубавки жени нямаше ли  newsm78,за цвят  Crossing Arms

Гичка А 😂😂😂
И аз съм с теб, за мъжете де 😁

И по последното, ми това е за готвачи, ти кОнкурс за красота ли искаш 😜

# 404
Гичето иначе се похвали, че кооолко пилета е разфасовала  никакъв проблем не е това за нея.
Интересно как ги е разфасовала.
Не разбрах Нина как се представи.

Общи условия

Активация на акаунт