Hell’s Kitchen България

  • 116 969
  • 901
  •   1
Отговори
# 375
  • Мнения: 4 992
д бе, толкова ли не можаха да се наговорят - еди кой и еди кой си запомянт първото ястие, което се каже, еди кой си и еди кой си - второто и т.н.т.. ooooh!

ревльото не е ли гледал формата - чудя им се на такива хора- не са наясно къде влизат.
Пак да попитам, освен в нова плей може ли да се гледа или още по-добре изтегли епизода, че хванах само края?

# 376
  • София
  • Мнения: 6 062
Изгледах и аз епизода, но имах сякаш по-големи очаквания. Ще видим как ще се развият нещата.

Качеството на картината явно навсякъде е обсъждано, след като и един от продуцентите Тушев публикува във фейсбук профила си извинение. Графиката предполагам, че е с рейтингите, но е дребно и не се разбира нищо -

Цитат
Благодаря на всички за хубавите думи и се радвам на високите резултати, въпреки дискусионното качество на картината, за което поднасям извинения. Модерна телевизия се прави със съвременна техника, с каквато нямаме все още удоволствието да работим по ред причини. Доволен съм от друга страна, че явно съдържанието все още има по-висока стойност от фо̀рмата, а ние се занимаваме именно със съдържание...

# 377
  • Мнения: 6 308

А е главен готвач! Не знаех, че куцо, кьораво, сакато и кухо, може да стане главен готвач.
На училищен стол, явно може.
Изгледах епизода и за мен отбор жени е трагедия, всички до една са ми неприятни. Не вярвам, че това са най-добрите от явилите се. Търсили са определени типажи, това е било определящо за участие. Гичка не искам изобщо да я коментирам, взели са я за сеира, то е ясно. При мъжете има такива които са работили на по-високо професионално ниво, в тях ми е надеждата.

# 378
  • София
  • Мнения: 6 062
И на шеф Петров изявленията по повод епизода снощи.
Учудващо не плюе, имайки се предвид колко "обича" Виктор, ама предполагам, че предпочита да се подмазва на Тушев, за да го покани пак в Биг Брадър.  Mr. Green

Скрит текст:
Цитат
Boris Petrov Да се обади този който разбира, а какво ще кажете? Така, нека да кажа нещо за първи епизод, като има време ще отговоря на всички! Това което имах време да видя е, че предаването е вникнало в атмосферата на една професионална кухня А ЛА КАРТ( работа с меню, ресторант нещо с което се занимавам 31 от 32 години стаж, за уточнение аз съм работил само една година в хотел през 86-87 година) така, че мога да претендиран, че виждам всичко. Не искам да взимам отношение за участниците и техните възможности, но от професионална гледна точка, веднага се виждат хора като Спартак, Филип и младата Светлана. На тях лично ще се изградят личностите като красота и творчество в кухнята образи, другите също са реални от кухнята, но кастинга е перфектен за да може зрителите да видят реалната кухня, а не само звезди и артисти като споменатите трима.Относно кадри на телевизия не разбирам, стори ми се, че картината не е перфектно качество, но това което прави впечатление, че видях живота ми 32 години. От началото ми тръгна мудно и преекспонирано, но в кухнята всичко стана реално. Действието се развиваше пропорционално с секторите и ястията, движението на кадрите и атмосферата следяха поръчките по начина на подаване. Атмосферата беше реална.Нямаше моменти на връщане на действия, за реплики, като например това което съм наблюдавал в други предавания към края когато става напечено и остава малко време, да видиш някой как пак бели картофи когато това вече е видяно преди 15 минути. Тоест атмосферата беше реална. Пак казвам, кастинга уникален с плюсовете и минусите на една кухня, не всички са звезди но всички са планети. Аз лично съм доволен, защото видях нещо което съм работил и работя 32 години по средно 14 часа, който е бил повече има право да спори. Естествено може да се подобри със ситуации провокиращи още интерес и мотивация, но това с времето. Лично за мен предаването е първият епизод по световни стандарти е 7 от 10, което знам, че за България е откровен героизъм на екипа постигнал това в нашите условия.Поклон и Напред!!!
4
Харесване
· Отговор · 15h · Редактирано
Radoslav Tushev
Radoslav Tushev Много ти благодаря за оценката. За мен означава много, защото я поставя истински артист в този бизнес 😉😍
2
Харесване
· Отговор · 15h
Boris Petrov
Boris Petrov ---- ей добре се справихте, наистина, имаше провокирани ситуации, но истински не инсценирани, като например това, че ако в началото Виктор бе сложил на месата Филип или Спартак, нямаше да се случи тази страст и сълзи което е истинско, шефа не може да се излъже!
1
Харесване
· Отговор · 15h

Boris Petrov ... ей и никой не ми е платил или молил за това! Аз на поставени мисии се дъня!

# 379
  • София-Младост
  • Мнения: 24 079
Това с поръчките и на мен ми е странно, не вярвам, че в ресторантите сервитьора влиза в кухнята, изстрелва всичко веднъж и кой запомнил-запомнил. Най-малкото вече нещата се въвеждат и в компютър с програма...и заявката отива в кухнята...то после иди докажи, че сервитьорът е казал алангле/raw, а пък от кухнята го издават добре изпечено/well done.
Иначе определено крясъците и изхвърлената храна идват в повече...въпреки оригинала на предаването.

# 380
  • София
  • Мнения: 21 351
Разбира се, че няма как да е така в ресторантите. Кухнята по прицип не трябва да издава нищо без касова марка. Имам приятели с хотел на морето и лятото в голямото натоварване дори си назначават шпикер, който да следи и отмята по марките какво и кога да се приготви.
Подозирам, че тук нарочно са го направили така, за да ошашкат съвсем участниците.

# 381
  • Мнения: 33 654
Моята стара любимка Нина, която ми държа сметка на лични защо не я харесвам тук във форума е в предаването и това определено не ме кефи хич. Наистина всички жени са неприятни, но предаването засега  ми харесва и ще го гледам. Разбира се няма нищо общо с любимия ми Мастър.
Виктор ме дразни, същият си е като в МШ, но не виждам крясъци и натоварващи неща. Работи се под страшен стрес, но това е така във всеки голям ресторант и профитата трябва да са наясно.
Очаквам ги с Нина на лични да им дам обяснения, защо ме дразнят. Grinning Peace
Гичка също може да намине, на нея роман ще и напиша. Wink

# 382
  • Разпиляна във въображението
  • Мнения: 27 783
Те профитата трябва да са наясно. Въпросът е доколко тези наистина са профита и са запознати с работата в истински ресторант.

# 383
  • Мнения: 33 654
Нина е/беше главен готвач в Качамак. Страхотно заведение, но като видях, че тя е главен готвач ми стана неприятно. Храната обаче е хубава, без някакви големи претенции, не мога да отрека.

# 384
  • Мнения: X
 А тази Нина пише и тук, във форума, така ли?

# 385
  • Мнения: 33 654
А тази Нина пише и тук, във форума, така ли?
Регистрира се миналия път да държи сметка на форумците какво пишат за нея. Бързо я разкараха.

# 386
  • София
  • Мнения: 15 830
Колко ли малко са били кандидатите, та да запълват с Гичка и Нина?

# 387
  • Ню Йорк
  • Мнения: 5 159
При мен пък качеството на картината си е ок, не знам на какво се дължи  newsm78

# 388
  • Мнения: 3 819
Хвърлях по едно око снощи и изключително много се радвам, че мой приятел така и не се записа за кастинга на предването.
Изобщо не му е там мястото, като гледам какви са ги събрали в крайна сметка.

# 389
  • София
  • Мнения: 8 502
Готвачите в училищните столове готвят по строго определени рецептурници и там нямат много възможности за импровизации, нови рецепти и т.н. Вследствие на това те просто се превръщат в нещо като предварително програмирана машина.

Общи условия

Активация на акаунт