Hell’s Kitchen България

• 116 997
  • 901
  •   1
Отговори
# 360
Това с нервите и храната е валидно може би за домашно приготвената. В ресторанта 100% е вкусно Simple Smile

# 361
По - назад в темата са писали, че са използвали монтираните камери от ББ.

Уж, обеща Ангелов да не крещи като Рамзи, защото на бГ публиката това не се харесвало и к'во. Снощи- падни, стани, легни..
За тези, които не са били в казарма е интересно. Може би.

Добре, че е Гичка та се смях от сърце. Ролите вече са раздадени, остава да гледаме кой колко може да се излага. Mr. Green

# 362
Скролнах страницата във фейса. Дъщерята на Гичка се е изявявала снощи, в опит да защити майка си, таткото и той се е включвал, но не разбрах кой е. Скоро и тук. Mr. Green
Хареса ми на мен, но аз съм си отколешен фен на Рамзи и почти всички сезони съм изгледала. И картината ми беше ок.
От цялата дандания запомних само Гичето, Божо и Хари Потър.

# 363
  • София
На мен Гичка изобщо не ми е смешна, натоварват ме прости и шумни хора.

# 364
И мен Гичка не ме забавлява.

# 365
  • София
И мен Гичка не ме забавлява.
А е главен готвач! Не знаех, че куцо, кьораво, сакато и кухо, може да стане главен готвач.

# 366
  • Великобритания
в началото чак я съжалих Гичка , къде се е навряла между шамарите , ама после ѝ се издразних и ядосах .. Ми като не знаеш нищо - ква готвачка си .. обикновенни забулени яйца да не можеш да направиш - тва се научих да го правя на 14-15  години някъде .. Да не казвам , че само гледа и мига на парцали .. Виждам я като първата от жените , номинирана за билет за вкъщи Simple Smile
от мъжете ревльото ме изненада неприятно , тъкмо ми стана симпатичен и изведнъж с тез сълзи , щото шефът му е викнал малко .. ми че да вика , това е предаване , това е роля , толкоз.
Интересно ми е иначе ,ще го следя
А да , не мисля , че Ангелов го копира ..още от предните формати на МШ си е същия ..с хапливите забележки , погледите и нервното подскачане .. обаче се усетих , че точно те ми липсват в МШ вчера и онзи ден ..

# 367
Главен готвач в училище, или детска градина беше newsm78

# 368
  • София
Главен готвач в училищен стол. Mr. Green

# 369
  • ГО
Не ме забавлява Гичка, казах го.
Божидар е лабилен, бивш наркоман, за мен не му е там мястото. Още трябва да си калява нервите и характера и ако до сега всички са стъпвали на пръсти около него, сакън да не посегне пак към дрогата, не ме изненадват сълзите му снощи. Не е свикнал някой да му нарежда.

# 370
Вярвам ѝ на Гичка , че е истински персонаж, братовчедка ми е същата и също е в училищен стол, готвачка. Sick Sick Crossing Arms
Нейния лаф е следния "В къщи не сме пазарували месо ,пиле риба, боб грах леща....т.н., последните 12год"
 Shocked Shocked Shocked
Когато сме си говорили вика ...и без това са ни ниски заплатите и никой не се навива да го работи ...и ние си компенсираме персонала с продукти затова стоим тук!!!

# 371
  • Другата България
На Божидар и според мен не му е там мястото. Както и на Гичка, разбира се.
Но подозирам, че заради сеира ще я пооставят известно време.

# 372
  • Великобритания
имахме навремето съседка , готвачка в училищния стол .. у тях не се готвеше , всичко от стола , че и нас ни е носила като има повече хахах , От нея заобичах грах с картофи ххах
та за такива "манджи" Гичка ще е ок , ама за модерните технологии или пък за гурметата -Хич , Абсурд!

# 373
  • София
На Божидар и според мен не му е там мястото. Както и на Гичка, разбира се.
Но подозирам, че заради сеира ще я пооставят известно време.
Аз много се надявам да е първата изгонена.

# 374
Да се включа и тук. Изгледах снощи епизода набързо, в началото с интерес. В един момент обаче и на мен ми дойде в повече крещенето. Какво беше това викане на поръчки, така и не разбрах. И в нормалните ресторанти има напрежение, но не и така изкуствено създадено. Аз ли не гледах съсредоточено, монтажът ли не беше като хората, ама ми дойде натоварващо в един момент. Ще видим следващия епизод дали ще ме спечели или ще гледам основно МШ.

Общи условия

Активация на акаунт