Hell’s Kitchen България

• 117 025
  • 901
  •   1
Отговори
# 345
  • Ню Йорк
Ааааа, страхотно е предаването и максимално се доближава до оргинала Simple Smile  И поне виждаме яко готвене, че в МШ това няма да се гледа в този сезон.

# 346
На мен ми стана смешно Гичето като протестираше срещу калмарите май. "Ама какви са тия рецепти? Ще речеш, че сме в Европа!: Simple Smile)))

# 347
  • Испания
Понеже ставам късно, се радвам,че не гледам Гала, но два-три пъти се събудих по-рано, погледах няколко минути и се ужасих, колко е прост тоя неин мъж.Как изобщо го търпи, и в живота, и в предаването. Ама пуста лакомия, да гълтаме и двамата пари от Нова, че явно на Гала не и стигат само нейните.

Пък Гала нали пращи от интелигентност!

Можеше да се подготвят и тя, и великите ѝ набедени коментатори.

# 348
Храна приготвена с толкова нерви едва ли би могла да е вкусна.

# 349
  • у дома...
Храна приготвена с толкова нерви едва ли би могла да е вкусна.
- Нали не мислите, че в кухнята на който и да било ресторант медитират 30 минути върху ястието ви?

# 350
  • Другата България
Нещо подобно щях да напиша и аз. Laughing
А и повечето нерви са за пред камера.

# 351
  • София-Младост
А за качеството на картината, нямам думи, недопустимо е просто!!
Какво му е на качеството?При мен беше добре и цяла вечер се чудих какво не му харесват толкова  хора?

Имаше момент, май когато готвеше Виктор Ангелов, а зад него имаше огромен брой бутилки...та този фон с цел избягване на реклама беше леко размазан.

# 352
 А защо трябва да копира едно към едно някакво чуждестранно предаване? На мен като българка ми е чужд американският манталитет и тяхната отдаденост към работата. В Америка започват работния ден с някакви мотивиращи ритуали, държат се за ръце и скандират "Ние сме най-добрите" или "Моята работа е върха", което на мен ми е просто психопатско и малоумно. Също така ако в Америка е прието да се казва "да, шефе" нон-стоп и да не се говори ако шефът не те заговори пръв, на мен и в нашата българска реалност това е налудничаво, прилича на робство и е тотално унижение. Ако имам колега, който само повтаря "да, шефе", ще го помисля за бавно развиващ се или в най-добрия случай тъп подлизурко. Да бяха напаснали предаването малко към нашия манталитет и светоусещане. За какво му е на човек да гледа копирани папагалски предавания?

# 353
  • София-Младост
В случая ти е ясно, че chef е главен готвач нали Simple Smile
Когато са купили правата за излъчване, явно това да се копира оригинала е в условията.

# 354
Сигурно има изисквания, когато се купува някакъв формат и не може да се правят големи промени.

# 355
А за качеството на картината, нямам думи, недопустимо е просто!!
Какво му е на качеството?При мен беше добре и цяла вечер се чудих какво не му харесват толкова  хора?

Качеството е трагично, как може Нова още да нямат HD канал...
Ужасно е качество! Все едно сме в 2000 година.

Наистина ужасно качество. Прехвърлих по време на рекламите на Мастъра и разликата е фрапираща.

Бтв дори без HD е сто пъти по-добре от Нова. Да не говорим за сравнение с бтв HD.

Значи не е само при мен-качеството е ужасно,все едно гледам някогашната Ефир2

Лошо качество на картината.

Ползват камерите от къщата на Биг брадър,  а те са с ужасяващо качество, тип скайп камера и на 50+инча лед телевизор картината е лайно!

На 48 инча е пълен кошмар.
На 55 инча е още по-пълен кошмар. Tired

Нашият мисля, че е 60.

Аз съм със стар телевизор LG, от големите канари и се вижда добре.
Точно само за кинескопни - лампови тв. е картината на Нова.

# 356
  • София
Само аз ли не забелязвам никаква разлика в поведението на Виктор Ангелов в МШ и тук? Същия си като преди.
И аз, и аз.  Peace
Хареса ми първият епизод, хареса ми и Виктор. Само кастът искрено ме озадачи...  Rolling Eyes

Също така ако в Америка е прието да се казва "да, шефе" нон-стоп и да не се говори ако шефът не те заговори пръв, на мен и в нашата българска реалност това е налудничаво, прилича на робство и е тотално унижение. Ако имам колега, който само повтаря "да, шефе", ще го помисля за бавно развиващ се или в най-добрия случай тъп подлизурко. Да бяха напаснали предаването малко към нашия манталитет и светоусещане. За какво му е на човек да гледа копирани папагалски предавания?
В огромна грешка си, ако смяташ, че "Да, шеф" е равносилно на "Да, шефе". Това е просто стандартното обръщение към главните готвачи. Да отказваш да го използваш е все едно учениците в училище да отказват да се обръщат към преподавателите си с "Госпожо/Господине". 

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 13:44 от Reinа

# 357
Да се присъединя и към тук гледащите.

Фен съм и на двата формата и ще ги следя и двата. Хубавото е че съвпадат само в един ден, та мога да върна да си изгледам пропуснатия без проблеми.
 Сега за снощи - шеф Ангелов ми липсваше и се радвам, че ще мога да го гледам тук. Макар че в МШ липсата му не ми е толкова очебийна, т.е. не съм  разочарована от журито там, радвам се, че води това шоу. За мен той винаги е имитирал Рамзи, така че поведението му снощи си беше очаквано. Но и му отива. Въобще - наслада за окото.

Участниците - тотално разочарование. Още като видях Нина и се сетих как ходеше да държи сметка на коментиращите по форумите, че не я харесвали, ми се отщя да гледам. Тя нито е професионален готвач, каквото и да й пише във визитката, нито е приятен участник. Ясно че трябва и такъв типаж като нея, но нали Тупарев е продуцент , очаквам да забие много ала Биг Брадър.  Гичка - очевидно е нарочно вкарана да провокира конфликти, но момичето е просто някакво недоразумение и лично за мен - обида към всички останали, които имат някакво що годе професионално отношение към готвенето. И най-вече обида към Ангелов - той се беше изказал в интервю, че се връщал при професионалистите. Ако Гичка е професионалиста - не, мерси! Както и другата лелка дето "сгъсти" пастата като я сложи да поври още малко.

Ще го гледам, най-вече защото обичам оригинала, харесвам шеф Ангелов, но много , много се надявам да не забият твърде много в сеирджийската част, а да ни покажат малко повече от задкулисието в ресторантите, па макар и преиначени за шоуто.

# 358
има ли го някъде качено предаването (освен в нова плей)
някъде из торентите?

# 359
Ще гледам и двата формата. Снощи обаче гледах МШ, а днес Хелс на запис. Една от причините вече сте я засегнали. Отвратителна картина, качество под всякаква критика и като обърна на БТВ HD и съвсем се вижда разликата. Защо се стискат тези от Нова и още нямат HD качество, какво е това безумие. Кофти цветове, размазана картина, пиксели, все едно скрита камера гледах.

Общи условия

Активация на акаунт