Hell’s Kitchen България

• 117 922
  • 901
  •   1
Отговори
# 330
  • Испания
Кой е ресторантът на Филип във Варна? Стана ми интересно.

Снощи дадох линк: https://varna.zavedenia.com/1286/news/2910/

Коментарите при Гала са пълна пародия. "Оня с каскета. Как там се казваше...". Не им знаят имената, а тръгнали да коментират.

# 331
След като погледах около час, осъзнах, че атмосферата, която създава водещия ми е супер неприятна. Груб и безпардонен, мачка участниците. И го изгасих. Наясно съм, че се копира някакъв чужд формат, ама чак пък да се издевателства и да не ги оставят да спят цяла нощ?! Искам вечер да се отпусна с нещо приятно, а не да се натоварвам.

# 332
Супа топчета - четри ле'а. Уауу!
Виенския шницел е на цена почти колкото в центъра на Виена Simple Smile))
Дано да са вкусни Simple Smile

# 333
Кой е ресторантът на Филип във Варна? Стана ми интересно.

Снощи дадох линк: https://varna.zavedenia.com/1286/news/2910/

Коментарите при Гала са пълна пародия. "Оня с каскета. Как там се казваше...". Не им знаят имената, а тръгнали да коментират.
Мерси. Днес почнах с темата и предаването и още не съм успяла да изчета всичко.

# 334
  • София
Изобщо не ми допада този тон и обиди. Виктор Ангелов влиза от амплоа в амлоа. До момента имаше класа и стил, а сега се държи много просташки. Приготвянето на храната трябва да се прави с желание и позитивизъм.

# 335
  • София
А за качеството на картината, нямам думи, недопустимо е просто!!
Какво му е на качеството?При мен беше добре и цяла вечер се чудих какво не му харесват толкова  хора?

След като погледах около час, осъзнах, че атмосферата, която създава водещия ми е супер неприятна. Груб и безпардонен, мачка участниците. И го изгасих. Наясно съм, че се копира някакъв чужд формат, ама чак пък да се издевателства и да не ги оставят да спят цяла нощ?! Искам вечер да се отпусна с нещо приятно, а не да се натоварвам.
Никой всъщност не знае, тези уроци кога са били, през колко време, за колко дни са снимани,но сгъчкано така, излиза напрегнато и натоварващо.Не вярвам,че участниците отивайки там, не са знаели какво ги очаква.И предполагам,че желаещите не са били много , щом е толкова зле подбора. Само дано  не са обещали победата на Нина.

# 336
  • София
Само аз ли не забелязвам никаква разлика в поведението на Виктор Ангелов в МШ и тук? Същия си като преди.

Няма разлика и за мен и в двата играе Гордън Рамзи. Четох коментари как тук трябвало да имитира Рамзи, ами то и в Мастъра беше в ролята на Рамзи.

# 337
  • Другата България
Аз определено няма да мога да следя и двата формата, залагам на този. Последно в кои дни ще се излъчва?
Хареса ми на мен епизодът, присъединявам се към мнението ви за Гичето.  За мен такъв участник няма място там, освен ако разбира се не е сценарий това /в което съм почти сигурна/. От мъжете си имам фаворит засега - Иван.
И разбира се шеф Ангелов -  Heart Eyes.

# 338
Добре, че има разни реалитита че да може леля ви Гала да запълва предаването си. 😒

Аз както казах общо взето си припомням какво е да работиш в такава среда. Повярвайте в някои от големите ресторанти е същото. Хвърчат чинии, тигани и всякаква посуда. Има крясъци и напражение. Това остава скрито зад вратите. Всичко е с цел вие клиентите да останете очаровани. Разбира се има и изключително спокойни кухни, като тази на Шеф Михалчев.

Аз лично ще гледам без кой знае какви очаквания, предвид това че всичко е по сценарии, няма да се вживям много, много. Ще поглеждам и Мастър шеф от време на време. 😊

# 339
  • Испания
Последно в кои дни ще се излъчва?

Обявиха: вторник, сряда и четвъртък по един час, но снощи беше час и половина.

# 340
Гордън Рамзи го намразих от този формат. Опитах се да го гледам преди години, но не знам дали успях и един сезон да изгледам. Снощи гледах МШ, сега гледам на запис.

# 341
Добре че вече няма казарма. Какво риалити можеше да се получи, майкоууу... С работно заглавие "Как се гърчат новобранци" например.

# 342
  • Другата България
Последно в кои дни ще се излъчва?
Обявиха: вторник, сряда и четвъртък по един час, но снощи беше час и половина.
Благодаря ти! bouquet

# 343
  • София
Добре, че има разни реалитита че да може леля ви Гала да запълва предаването си. 😒
Понеже ставам късно, се радвам,че не гледам Гала, но два-три пъти се събудих по-рано, погледах няколко минути и се ужасих, колко е прост тоя неин мъж.Как изобщо го търпи, и в живота, и в предаването. Ама пуста лакомия, да гълтаме и двамата пари от Нова, че явно на Гала не и стигат само нейните.

# 344
  • ГО
Шеф Ангелов ми е пренавита пружина. По много интересен начин пружинира като е нервен. Не ми допадна, че наричаше ястията им манджи. Манждите, тъпия бульон....

Общи условия

Активация на акаунт