Лакове за нокти - 117

• 85 384
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • някъде
Честита нова година, прекрасни! Бъдете здрави, щастливи и вдъхновени!
Честито бебче на Били! Да расте здраво и послушно!

# 466
Човек без работа и с купища лакове, и на нова година ще намери време да се мацоти Crazy
Не мога по никакъв начин да предам красотата на това, което измислих между Искрен и холограмния глитър на Есенс Heart Eyes Който ги има, да опита, ще останете очаровани!
Сложих база, Искрен, глитър и покрих с Искрен и два слоя топ. Някой скоро писа за 8 пласта... Crazy напредвам! Mr. Green Изглежда точно като авантюрин, но в червено!
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 01 яну 2018, 20:15 от ~Lily~

# 467
Страхотно е! Обожавам такъв вид лак, тоест не вид, а завършек... или както искаш го наричай, ама ме разбра, де Sweat Smile

# 468
Честита, мирна и благодатна да е 2018!!!
Моята концепция за визия и съответно- лак коренно се промени в последния момент и бях с невероятната Екстраваганца на ОПИ.  Heart Eyes Всички останаха очаровани и нямаше дама /а не липсваха и господа/, които да са впечатлени и да се поинтересуват  с какъв лак съм.

# 469
Разочарована съм от Rimmel Super gel. Не се споходи или с моите нокти, или с топа на есенс и се олющи още преди да съм започнала с шетането след посрещането на новата година.

# 470
  • Prismatica Aerie
Честита Нова Година!
Реших и аз да се присъединя към вас.
Скрит текст:
Picture Polish Mossy. Без топ. И без крем за ръце, очевидно Simple Smile

# 471
  • В полите на Пирин планина
Lily, красота!

Catalano, много красиво зелено. Heart Eyes

# 472
Честита Нова година, дами!
Amiamo и аз досега го слагах само като акцент, но и върху всички нокти стои добре за повод.
Забравих да спомена, че 44 On Air, който показах, харесах на ноктите на ~Lily~ преди време, беше го комбинирала с Essence The Gel Pure Beauty и един тоуп на Флормар и веднага отидох да взема и двата Есънса Simple Smile Много любим маникюр!
Вчера скъсих ноктите максимално (счупих 3) и се лакирах с много тъмно сливово-черно, дори бих го нарекла черно с лек тъмнолилав оттенък - Miss Sporty Lasting Color Gel Shine 570, ще се опитам скоро да го покажа и тук. Много обичам да нося супер тъмни лакове на къси нокти Simple Smile

# 473
  • София
Catalano, много е красив този цвят!

# 474
  • София
Честита Нова година, дами!
Amiamo и аз досега го слагах само като акцент, но и върху всички нокти стои добре за повод.
Забравих да спомена, че 44 On Air, който показах, харесах на ноктите на ~Lily~ преди време, беше го комбинирала с Essence The Gel Pure Beauty и един тоуп на Флормар и веднага отидох да взема и двата Есънса Simple Smile Много любим маникюр!
Вчера скъсих ноктите максимално (счупих 3) и се лакирах с много тъмно сливово-черно, дори бих го нарекла черно с лек тъмнолилав оттенък - Miss Sporty Lasting Color Gel Shine 570, ще се опитам скоро да го покажа и тук. Много обичам да нося супер тъмни лакове на къси нокти Simple Smile
Мда, аз не просто счупих, ами чупенето на нокътя започва през плочката на два пръста. Така че и аз изрязах до дъно и скоро няма да видя дълги нокти, но също много обичам много тъмен лак на къси нокти. Днес с Диор Парадокс. Толкова тъмно зелен, че чак графитен със сребристи и светло сини шимърчета. Heartbeat
Ето го Парадокс

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 12:45 от pepe le pew

# 475
Аз продължавам с есенните маникюри. Последният сезон на Опито, вече толкова се сгъсти и скапа, че не става за нанасяне, и малко по качествени снимки на маникюр, който показвах и преди:

# 476
ЧНГ, момичета! Цветни и великолепни целогодишно да сме! Hug
И аз счупих един нокът и занулих всички, но не ми е драма, и без това исках да махна "бадемовите" нокти. Такава форма е чудесна за лакове като Марина, но с други ми идва малко чужда. Сега единствено ще трябва да почакам да станат малко по-дълги ноктите за да сложа пак Марина, просто не си я представям на къси нокти, а много ми харесва.
Понеже често се обсъждат бази и топове в темата, да споделя последни впечатления. Новогодишният маникюр си го правих на 29 декември с гел базата на Essence, Zoya, Catherine Arley и топ GR Prodigy gel. Още на 30 декември сутринта имах дръпнати връхчета, а не съм домакинствала повече от да измия две чинии и лаковете които използвах минават за трайни и качествени. Та си е до късмет и дори до ден явно. Базата е съвсем нова, купих си я преди Коледа, защото я похвалихте и реших да я изпробвам (много ми хареса, доволна съм). Топ лакът обаче го започнах през лятото и вече е много гъст, налага се да го слагам на жестоко дебел пласт и да топя четката по два пъти за да покрия добре. Въпреки това предният ми маникюр с Марина беше със същата база и лак и го свалих непокътнат без една забележка. Чист късмет дали ще дръпне връхчетата или не. Днес сутринта пък си изхвърлих старата база на SNB, защото е останало съвсем малко на дъното и е голям зор да се използва, доста се е сгъстила.

# 477
Смахнати ли сте като мен, момичета? Crazy Joy Аз съм влюбена в лака си от вчера, постоянно си го гледам и му се радвам ooooh! Blush Така Искрен наистина искри, все едно има звездички вътре.
Това, ако имах амбицията да изкупя OPI-тата с такъв ефект и разни други такива красиви марки, направо ще си счупя главата някъде от любуване по цветовете им. Mr. Green Такова удоволствие да ми носят! Heart Eyes
Ето го на дневна светлина. Досадих, знам!
Скрит текст:

# 478
Лили, така трябва да се носи маникюр- с кеф Laughing Видя ли, че Искрен все пак влезе в употреба. Аз ги имам и двата и може да опитам същата комбинация след време. Докарала си го като една красива Зоя, не ѝ помня името, но ѝ въздишах преди време . Heart Eyes

# 479
Да, намерих му приложение на Искрен, което ме радва. Опитай комбинацията, ще ми е интересно да споделиш твоя красив маникюр, така направен! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт