Лакове за нокти - 117

• 85 313
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
При мен лаковете също не издържат много, на третия ден вече "са издали багажа". Малко по-добре ми е с базата и топа на Есенс.

# 571
  • София
Показвам ви едни педикюри....  ooooh! Сега попаднах във ФБ на тях:

Скрит текст:

Коментарът оставам на вас.  Simple Smile

# 572
Леле майко мила 😵 Как се живее с това. 😂

Търсих го миналата седмица този Евелеин без формалдехида и то в два ДМ-а, е не го намерих и накрая взех калциевия гел на Перфект. Арабескче, аз честно казано ме се оплаквам, това ми е едно от любимите домакински задължения- миенето на чинии. Виж до ютията обаче не можеш да ме закараш и с топ. 😂😂

# 573
  • Пловдив

И аз скъсих ноктите,но не по мое желание.Сега чак ме боли.😜

# 574
mari_eta , благодаря! Нямам лакове на Trend it up. Огромна грешка.  Embarassed Твоят много ме впечатли!
Въобще не е чак огромна. Да, този лак е впечатляващ (ако пренебрегна факта, че е син Laughing) За мен са с доста лошо качество и покривност техните лакове. А и на нокти изглеждат по-зле, отколкото в шишенцето. Мисли преди да ги превземеш. Само споделям впечатление. Hug

МamaNaMiro, еха! Heart Eyes

Аз се лакирах преди нова година с онзи глитър на Есенс и Искрен и още съм с него. Съвсем поносим е и нещо ме мързи да го сменям. Утре ще го мисля. Не е толкова безупречен като на Осмичка, но става.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 07 яну 2018, 23:05 от ~Lily~

# 575
Търсих го миналата седмица този Евелеин без формалдехида и то в два ДМ-а, е не го намерих и накрая взех калциевия гел на Перфект.

Ако имаш Елитис наблизо, виж там. Аз го намерих на фирмения им щанд, иначе в ДМ не съм го виждала. Ако не се лъжа, май е сравнително нов и сигурно затова.
Значииии... ако ти се мият чинии, мога да ти предложа една пълна мивка Smile

А тези педикюри... Обаче чорапът, който е оцелял на първата снимка, определено е за похвала!

# 576
Лили, и твоят доста е издържал. Аз утре ще преровя дали нямам някакви желета да пробвам твоя номер с холограмите Laughing

# 577
Аз продължавам с още един разкошен Cuccio, с матов топ:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 08 яну 2018, 11:23 от Lemy

# 578
  • ГОре на черешата...
Уау,  Леми, наистина е прекрасен!

# 579
  • София
~Lily~, благодаря за споделеното за Trend it up. Понеже знаеш щурия ми начин на закупуване на лакове, така ме предпазваш от поредното безразсъдство!  Peace Благодаря!  Heart Eyes

# 580
Аз мисля че на първо място за трайността на лака е нокътната плочка. При по мазна такива 7-8 дена са мираж.

# 581
  • София
Следколедно бях така

Маникюра от тази седмица по късно,още не съм го снимала.

# 582
  • София
Днес реших да се лакирам с Llums N 46 Negro:

Скрит текст:

п.п. Не успях да уловя на снимките лилавия цвят. То по-скоро е шимър.

Последна редакция: пн, 08 яну 2018, 16:24 от Amiamo

# 583
  • Пловдив
В Лили са пуснали някакви лакове 21 - този зеления е №34

# 584
 Lemy, влюбена съм Heart Eyes

След всички коледни и новогодишни "лъскавини", нещо по-семпло - Urban purple 025. Много красив и много труден за снимане цвят. Не помня кой го показа, но още на другия ден го купих Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт