Лакове за нокти - 117

• 85 318
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте мнение за лаковете на CND Creative Play?

# 556
Ивче, честит празник! Да си здрава и винаги хубаво лакирана, както досега Stuck Out Tongue Winking Eye

# 557
Набързо снимах. Лаковете са Twenty One 38 и 33. Маникюрът е на 7 дни. Оказаха се доста добри тези лакове!  Peace И двата цвята са много красиви наживо.

Как се задържа 7 дена миете ли нещо ???Flushed

# 558
Зависи от много неща. И моите издържат по толкова, ако не ми омръзват зловещо на ден 4. Сега си нося вече 6-ти ден Нината на СНБ, и не я смених само защото беше подходяща за състезателното ми трико.

# 559
При мен също издържат по седмица, но почти винаги сменям по-рано. Върша всякаква домакинска работа. Изцяло съм на мнение, че зависи от базата и топ лака, както и нокътната плочка.

# 560
И аз не мога да разбера какво му е странното на това да издържи лак 7 дни. На мен също ми изкарва от събота до събота, понякога сменям по рано просто защото ми е омръзнал. Мия си чиниите сам сама, жуля тави и всичко както си му е реда.

# 561
  • ГОре на черешата...
За много години!
Ивче, Агент,  Амиамо,  много красиви маникюр и!
От мен един прекрасен Trend it up, който обаче е много труден за снимане. На живо е в пъти по-красив.

Последна редакция: нд, 07 яну 2018, 19:51 от mari_eta

# 562
... жуля тави и всичко както си му е реда.

Хем ми стана смешно, хем тъжно, защото си се представих и аз как го правя често Sweat Smile

Помня, че някой питаше за базата на Евелин 8 в 1, която обаче е без формалдехида. Купих я преди 2-3 седмици и мога да кажа, че съм доволна. Държи се добре и си върши работата.

# 563
# 564
  • волно калдъръмче
Помня, че някой питаше за базата на Евелин 8 в 1, която обаче е без формалдехида.
Нова формула ли има? Може ли линк, за да го видя как изглежда.

# 565
# 566
  • София
nelly13, та аз съм една жена, която е лакохоличка, но съм и домакиня. Simple Smile Върша си домакинската работа без домакински ръкавици, защото ме дразни гумата , силикона... Никой няма да ме търпи ако в къщи се изявявам като примадона! Основата, която ползвам сега е на Ейвън, тази със златото. Оказа се доста добра. 2 пласта лак, а топа е на ГР Quick Dry, само на 1 пласт е. Измивам ръцете си и нанасям база, лак, топ, спрей за бързо изсъхване на лака.

mari_eta , благодаря! Нямам лакове на Trend it up. Огромна грешка.  Embarassed Твоят много ме впечатли!

МamaNaMiro , отново си с интересен маникюр!

# 567
И при мен издържат лаковете доста. Скоро някои от вас се оплакваха от трайността на Джесика, а аз отдавна не бях ползвала техни и не помнех при мен как се държат. Като се лакирах с черния преди 9-10 дни очаквах на втория ден вече да е заминал, той пък все още няма никакви забележки Shocked Laughing Мия и чистя непрекъснато, не е като да се пазя.
Скрит текст:
Ще го махна утре само защото ноктите ми израснаха, а и ми писна Simple Smile

# 568
nelly13, та аз съм една жена, която е лакохоличка, но съм и домакиня. Simple Smile Върша си домакинската работа без домакински ръкавици, защото ме дразни гумата , силикона... Никой няма да ме търпи ако в къщи се изявявам като примадона! Основата, която ползвам сега е на Ейвън, тази със златото. Оказа се доста добра. 2 пласта лак, а топа е на ГР Quick Dry, само на 1 пласт е. Измивам ръцете си и нанасям база, лак, топ, спрей за бързо изсъхване на лака.

mari_eta , благодаря! Нямам лакове на Trend it up. Огромна грешка.  Embarassed Твоят много ме впечатли!

[/quot

Супер,ще пробвам основата на ейвън дано ми се задържи повече лака от два дена  Hug

# 569
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

[/quot

Супер,ще пробвам основата на ейвън дано ми се задържи повече лака от два дена  Hug

Топ лака също е важен, както и самия лак. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт