Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 20 тема

• 136 126
  • 747
  •   2
Отговори
# 555
a.l.e.n.a, и аз ще помоля за снимки, че напоследък се зарибявам за разни процедури и интервенции.

# 556
Това с  красиво/хубаво е както всички знаем субективно и много лично възприятие. Всеки си има вкус казало котето и се облизало под опашката. Та тук за това не спорим, а споделяме. Всеки е свободен да прави с лицето и тялото си каквото иска и му е на душа.

За мен красиво значи естествено. Устни, които личат от километри, че са наблъскани с ХК не са ми гот. Точка. На мен. На мъжете, около мен също.

И аз слагам, и е пълен мит, че винаги личат. Личат, ама  друг път, ако са направени с мярка и с оптимално количество. То верно, че сега всеки, който е с естествено красиви устни вече е заподозрян и вечно подпитван -  защото естествена красота остана ли....
Но питат ли, значи е направено както трябва.

# 557
  • София
Самсара,би ли качила снимка на устните си?

# 558
  • София
Вижте каква евтиния намерих , но в Стара Загора
https://m.facebook.com/drMilenaNedelcheva/photos/a.2823049686088 … e=3&source=48
Това въобще реално ли е ? Филър под очите за около 100-200лв ?

Друго , микронидлинг за лице , би ли имал лифтинг ефект ?

Бихте ли участвали тук

https://m.facebook.com/ZdraviiMladi/photos/a.1780746278821467.10 … e=3&source=48

Последна редакция: чт, 01 фев 2018, 00:47 от Wind_

# 559
  • София
Не, не бих участвала.

За мен също добрата корекция е тази, която не си личи от километри.

# 560
А някой пробвал ли я е, за да каже има ли ефект, защото никак не е евтина  #2gunfire
Ефектът е поразителен, но проблемът е, че след процедурата мястото ( двойната гуша) се подува и всъщност реалният резултат може да видиш може би 3-4 седмици след това. Но съм виждала двама души с белкайра, включително  и майка ми, която имаше огромна двойна гуша  и наистина резултатът е чудесен. Но тя е на 50. При теб може нещата да стоят по друг начин, да имаш слабо отпусната кожа и да можеш да я третираш по друг начин, например с апаратни процедури.

А какво се случва с кожата при огромна гуша, на която са и махнали отдолу мастните клетки - при майка ти не увисна ли чисто само кожа? И четох, че пише, че веднъж унищожени тези клетки не могат повторно да се натрупат - това значи ли, че никога повече няма да ти стане двойна брадичката, независимо от теглото ти?

И колко струва тази процедура, че не намерих цена?

# 561
А някой пробвал ли я е, за да каже има ли ефект, защото никак не е евтина  #2gunfire
Ефектът е поразителен, но проблемът е, че след процедурата мястото ( двойната гуша) се подува и всъщност реалният резултат може да видиш може би 3-4 седмици след това. Но съм виждала двама души с белкайра, включително  и майка ми, която имаше огромна двойна гуша  и наистина резултатът е чудесен. Но тя е на 50. При теб може нещата да стоят по друг начин, да имаш слабо отпусната кожа и да можеш да я третираш по друг начин, например с апаратни процедури.

А какво се случва с кожата при огромна гуша, на която са и махнали отдолу мастните клетки - при майка ти не увисна ли чисто само кожа? И четох, че пише, че веднъж унищожени тези клетки не могат повторно да се натрупат - това значи ли, че никога повече няма да ти стане двойна брадичката, независимо от теглото ти?

И колко струва тази процедура, че не намерих цена?
Не, не знам как да го обясня, но двойната брадичка се прибра, няма отпусната кожа,  личи си контура на лицето в долната част. Наистина чудесен резултат, но не е евтина процедура, помня, че беше над 1000 лева със сигурност, но колко точно-трябва да попитам майка ми. В сайтовете гледам, че я таксуват на точка, което значи че в зависимост от  използваното веществото цената за едни може да е по-висока, за други по- ниска, но най-добре специалист може да ти каже като крайна сума. А и те съветвам задължително да отидеш на консултация, ако си от София, ако искаш ми пиши на лично, ще ти кажа къде майка ми се прави и ако намеря някоя стара снимка ще ти я пратя, за да видиш ефекта.

# 562
  • Плевен
Момичета, да попитам, как минава поставянето на ботокс в гневната бръчка? Чета за ретуш и допълнително поставяне след първоначалното, а при мен нямаше такова нещо. Дори не ми каза и колко еденици са ми сложени, нито насрочи контролен преглед, Мина един месец и вече виждам, че пак си бръчкам веждите,  много леко, но все пак има движение.
Повтарям си питането, защото ми се иска да си потърся правата, ако процедурата не е изпълнена правилно. Това ми е първа процедура, и сега съм разочарована.

# 563
  • София
Аз имам ботокс само в челото.За там задължително се ходи на ретуш,за да се види има ли нужда да се поставят още единици.Би трябвало и за гневната да се отнася.
Не изчаквай прекалено дълго,звънни им,или отиди на място и кажи,че не си доволна.Като си мълчим,само губим,а те си правят каквото искат.

# 564
Здравейте и от мен, моля препоръчайте ми процедура за освежаване кожата на лицето. На 25 съм, кожата ми не е проблемна,  според козметичката ми чувствителна, въпреки че в Т-зоната се омазнява.
Ползвам мед.козметика и ходя на почистване на лице и от време на време на някоя терапия. На допир е добре, но въпреки това изглежда повехнала, суха.
Също така забелязвам доста фини бръчици около очите, когато се усмихвам, четох, че могат да се коригират с филъри. Как смятате?
До известна степен може да се държи на хранене, не знам. Гледам да се храня здравословно, но хапвам и понякога вредни храни, не пуша.

# 565
Самсара,би ли качила снимка на устните си?

Не.
Не качвам свои снимки в публични сайтове.

А в момента дори и да ти пратя на лични снимка на  устните си, те са си моите  Simple Smile . Последно съм слагала 0,5 мл Волифт ноември 2016. Според мен вече няма нищо останало. Но това лято в БГ моята лекарка отказа да ми сложи филър дори 0,5. Аз се колебаех. Май ми е време да подновявам. Но и снимки не разпращам.

Аз съм крайно независима, и не търся ничие одобрение и съвет за това как искам и знам,че искам да изглеждам, освен на специалиста, на който се доверявам  - аз и той/тя, до там.  Моите критерии са си мои. Темата и съветите, които търся са за това как по най-добрия начин да постигна това, което желая.

Само да кажа, че и с малко количество могат да те орезилят. Личен опит. При контур, който аз не исках, но докторката прехвалена ми каза, че аз и въобще половината дерматолози в БГ нищо не разбирали, а тя е много веща и ми плесна контур и една година имах ръб над горната устна! Защото в 90% от случаите филърът мигрира, когато е поставен в контура.  И разбира се има огромно значение техниката на поставяне. И има устни, които не са за контур категорично, като моите и аз го знаех.

Здравейте и от мен, моля препоръчайте ми процедура за освежаване кожата на лицето. На 25 съм, кожата ми не е проблемна,  според козметичката ми чувствителна, въпреки че в Т-зоната се омазнява.
Ползвам мед.козметика и ходя на почистване на лице и от време на време на някоя терапия. На допир е добре, но въпреки това изглежда повехнала, суха.
Също така забелязвам доста фини бръчици около очите, когато се усмихвам, четох, че могат да се коригират с филъри. Как смятате?
До известна степен може да се държи на хранене, не знам. Гледам да се храня здравословно, но хапвам и понякога вредни храни, не пуша.

Аз бих се въздържала от филър на твоята възраст.
Ако основния и проблем е повехнала и суха, направи мезотерапия, не е задължително да е иглена дори. Микродермаабразио също, има и много хидратиращи процедури, и такива с вит Ц., които правят в по-читавите клиники.
Хубава слънцезащита и хидратиране за 25 г. кожа без проблеми, смятам, че е достатъчно и че по-сериозни процедури не са й нужни.

# 566
Здравейте и от мен, моля препоръчайте ми процедура за освежаване кожата на лицето. На 25 съм, кожата ми не е проблемна,  според козметичката ми чувствителна, въпреки че в Т-зоната се омазнява.

Аз не съм толкова компетентна, за да ти дам категоричен съвет, но бих те насочила към Хидра Фейшъл или подобна процедура за хидратация.

# 567
И аз точно за мезотерапия четох, ползвам хидратираща козметика, но понякога имам чувството, че не се усвоява добре от кожата ми. Пия много вода, ям плодове, не затормозявам кожата с много или ежедневна употреба на грим, та се чудя какво ли още е нужно, за да повъзвърне блясъка си.

Благодаря за предложите варианти, ще разгледам всичко! Flowers Hibiscus

# 568
Може ли мнение за фълър за устни при Диди от  Hellena Face?

Слагала съм в Skin Line и не съм доволна . За няма и 3месеца ако не и по-малко ефекта , ако може така да се нарече изчезна..

# 569
  • в 1001-та нощ

За вторник съм си записала час за една процедура с кислород и серуми. Веднъж съм я правила, но тогава много не се задълбочих. И сега предпочитам да я коментирам, след като я направя отново. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт