Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 20 тема

• 137 331
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,
Имам един въпрос,тези със силикон в гърдите,кога се сменя? При смяната всичко на ново ли е ? Цената,болката?
Има ли някакви години като гаранция ?

# 271
Smile
Здравейте,
Имам един въпрос,тези със силикон в гърдите,кога се сменя? При смяната всичко на ново ли е ? Цената,болката?
За болката знам със сигурност ,че няма нищо общо с първият път, т.е. не боли....за цена не знам:smiles:

# 272
  • Плевен
a.l.e.n.a не ми е дала час дерматоложката  за контролен преглед. При поставянето попитах, но ми каза, че нямало нужда, ако имам проблем да и се обадя.Прикачвам снимки, за да видите какво имам предвид .

# 273
a.l.e.n.a не ми е дала час дерматоложката  за контролен преглед. При поставянето попитах, но ми каза, че нямало нужда, ако имам проблем да и се обадя.Прикачвам снимки, за да видите какво имам предвид .

При мен беше подобен проблема с бръчката м/у веждите , след 10 дни от поставянето на ботокс дерматолога сложи филър . Първо сложи съвсем малко , след месец постави отново по - голямо количество и бръчката изчезна . Трайността при мен е около година ( на филъра ) , правила съм го три поредни години . 2017 г . само рефрешнахме ботокса но не е имало нужда от поставяне на филър .

# 274
Здравейте и за много години и от мен! Аз продължавам с Венус Легаси, че покрай празниците не бяхме в София. Но и ските добре се отразиха на целулита... Simple Smile Реших масажите и пресотерапията да ги правя като поддържащи терапии.
За филър при гневна бръчка някой беше казвал, че трябва много да се внимава с поставянето му. Можело да се увредят някакви нерви.

# 275
Може ли мнение за филъра Revolax. В мненията по-назад виждам, че е коментиран като много траен. Попитах моята докторка за него и каза, че е работила с него само един път, но момичето не било доволно. Според нея бил по-течен и разреден с лидокаин.

# 276
Може ли мнение за филъра Revolax. ... Попитах моята докторка за него и каза, че е работила с него само един път, но момичето не било доволно. Според нея бил по-течен и разреден с лидокаин.
Не е разреден с лидокаин, лидокаин има добавен към всички филъри. И тъкмо, защото тук (в Револакс) е 0,3 мг идва да покаже, че производителят създава такава формула на ХК, която би била много болезнена, респективно плътна. А и трябва да отбележем, че Револакс е 1,1 мл като никой друг хиалуронов филър.  Интересно ми е коя е тази твоя лекарка, в Бг ли е?

# 277
Фръц, не всички филъри са с лидокаин. А и има и някои течни с добавен лидокаин като Теосиал Кис например. Да, в Бг е, но не искам да споделям имена. Ти как го усещаш след поставяне и доволна ли си от крайния резултат?

# 278
Какъв е проблемът с цитирането на имена на лекарите?
Сега аз се чувствам прецакана като споделям подробна и коректна информация с всякакви подробности, а някои само си подпитват и се оттеглят да наблюдават.
Филърът е нов за пазара, 1 месец се ползва. Който лекар има реално, практическо мнение, то то почива на този 1 месец приложение. Аз давам категорична оценка на ХК след 1 година. 

# 279
  • София
Много ми е интересно дали ще е траен този Револакс. newsm78
Ако е тарен,за тази цена и то 1,1 мл. ще е страхотноо!  Peace

# 280
Фръц, защо с  такъв тон тръгваш? Аз реално не прочетох отговор на моя въпрос, нито си ме снабдила с нужната информация, за да се чувстваш прецакана. Спрямо въпроса ти относно кой ми поставя филърите, без да спомена конкретното име, усетих недоверчивост, в зададения въпрос, заради която реших да не го пиша във форума. Това, че даден филър има лидокаин не го прави задължително плътен. Също така мисля че Жуведерм 2 също беше 1,1 мл.

# 281
Juvéderm® Ultra was the first hyaluronic acid dermal filler to include the anaesthetic lidocaine in its formulation. An advanced, cohesive, 3D hyaluronic acid matrix dermal filler, the product is manufactured by Allergan. Launched in the UK in February 2008, Juvederm® Ultra comes in three products Juvederm® Ultra 2, Juvederm® Ultra 3 and Juvederm® Ultra 4, all of which contain 0.3% lidocaine, to provide more comfort both during and after injection. Trials have shown that patients treated with the product felt little or no discomfort at all.

TEOSYAL
®
Kiss  New  Formulationis also available with lidocaine (0,3%) for more comfort for  the  patient

Аз реално не прочетох отговор на моя въпрос, нито си ме снабдила с нужната информация, за да се чувстваш прецакана.
Аз давам категорична оценка на ХК след 1 година. 

Това, че даден филър има лидокаин не го прави задължително плътен. Също така мисля че Жуведерм 2 също беше 1,1 мл.
Може и да е 1,1 мл този Жуведерм, но той не е филър за устни.
Не съм енциклопедия на съдържанието на всички филъри - който се интересува да търси инфо да чете. Няма нов/ иновативен филър  ХК без лидокаин. Новите разрабтки на Теоксан, новите разработки на Алерган, а и не само те, както съм цитирала по-горе, са с лидокаин и количеството е същото като в Револакс. Дали го слагат, за да разреждали ХК Simple Smile, всеки да си преценя.

# 282
  • Бургас
Здравейте,
А,защо да се сменя?Ако във времето всичко е наред не е нужно да се подменят задължително имплантите.Няма логика иначе.Не е коронка на зъб.Както и да го погледнем това си е операция и то сериозна.Единствено с времето предполагам в по-напреднала възраст може би да се наложи някакво обиране примерно.Но поставени подмускулно,качествено и естетически изпълнена операция не е необходимо да се пипа нищо.Ако не варират килограмите също.

# 283
Здравейте и за много години и от мен! Аз продължавам с Венус Легаси, че покрай празниците не бяхме в София. Но и ските добре се отразиха на целулита... Simple Smile Реших масажите и пресотерапията да ги правя като поддържащи терапии.
За филър при гневна бръчка някой беше казвал, че трябва много да се внимава с поставянето му. Можело да се увредят някакви нерви.

Как масажите като поддържаща терапия, не е ли по-добре да се съчетаят по време с процедурата? Иначе ските и особено падането доста помагат при целулит  Joy

# 284
Аз не издържах да не се похваля -4, 3 см. от корема след 2 процедури с Аксент прайм, ще помоля да ми пратят снимки от преди да започна и ще се снимам днес-утре, за да видя дали и видимо така изглежда резултата, но най-важното е, че съм много мотивирана и усещам по дрехите тези сантиметри.
След 2 седмици започвам с антицелулитна мезотерапия и се надявам лятото да съм нов човек.

Общи условия

Активация на акаунт