Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 20 тема

• 136 135
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Благодаря ти! Hug
Дано успееш да качиш снимка,чакам Simple Smile

# 586
А има ли някой, който да е правил абдоминопластика? Преди ражданията имах напълно плосък корем, след това обаче се получи диастаза..
Пробвала ли си йога или пилатес? В моя йога клас дойде жена с две раждания и диастаза, а учителите й казаха да не се притеснява, защото след няколко  месеца ще се оправи. А те са хора с много опит.

# 587
  • София
А има ли някой, който да е правил абдоминопластика? Преди ражданията имах напълно плосък корем, след това обаче се получи диастаза..
Пробвала ли си йога или пилатес? В моя йога клас дойде жена с две раждания и диастаза, а учителите й казаха да не се притеснява, защото след няколко  месеца ще се оправи. А те са хора с много опит.

zigizagi, темата е за корекции, не за физически упражнения. Peace Peace Peace
А и след като пита, предполагам че е опитвала какво ли не. Peace

Даяна, проблемът ми е снимането. newsm78 Май ще трябва да вадя фотоапарата, вместо тел.-а. Laughing

# 588
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали добър специалист в Пловдив, при когото да отида за поставяне на филър в устните?

# 589
А има ли някой, който да е правил абдоминопластика? Преди ражданията имах напълно плосък корем, след това обаче се получи диастаза, заради секцио и в момента съм като бременна в 5-6- месец, което много ме мъчи. Но не намирам някаква лека операция за зашиване на раздалечените мускули (диастазата), а само абдоминопластика, което май си е сериозна операция... та някой престрашил ли се е за нея?
Ако има нужда от операция тя може да бъде лапароскопска която е много щадяща .Направи си консултация с хирург.Ако проблема е само в абдоминалната мускулатура и нямаш свличане и отпускане на кожата на корема , нямаш нужда от отворена абдоминопластика .Което означава че ти трябва добър коремен хирург .

# 590
  • София
Питам си
Това хлътване
Скрит текст:
Само с филър ли се оправя ?
Не ми се иска хиалурон на този етап . Както и ботокс . Какво друго?
Качване на килограми би ли помогнало , че съм свалила доста ?
Или апаратна процедура ?
Тези дни се загледах , станало е още по осезаемо .
Искам да запиша час при дерматолог , но не ми се иска да ми предлага филър, вие какво мислите ?

# 591
  • в 1001-та нощ
Качване на килограми ще те преобрази положително Wink

# 592
Абсолютно същото хлътване е и при мен. Качване на килограми не ми помага, в момента съм доста над нормалното ми телосложение по принцип.
Само филъри и това е  Sad

# 593
beb4o_fb  моля те, разкажи повече за микронийдлинга  /къде го прави, цени.../. Терапевтката ми го препоръчва за оправяне контура на лицето. След като си приключа сериите от Легаси, докЪ пак не е увиснало. Още не съм решила със сигурност,  отчасти и заради финансови съображения.

# 594
Питам си
Това хлътване
Скрит текст:
[img width=600
height=157]https://s13.postimg.org/ctrk5biif/IMG_1054.jpg[/img]
Или апаратна процедура ?
Искам да запиша час при дерматолог , но не ми се иска да ми предлага филър, вие какво мислите ?

И аз търся разрешение на този проблем, записах си час за филър, но на място нещо ако не ми вдъхват доверие се отказвам. Питах тук и пак питам къде ще питам, за тази зона какъв вид филър се препоръчва, че къде и при кой го поставяйте?

# 595
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали добър специалист в Пловдив, при когото да отида за поставяне на филър в устните?
Разгледайте работата на д-р Цвета Аврамова

# 596
Питам си
Това хлътване
Скрит текст:
[img width=600
height=157]https://s13.postimg.org/ctrk5biif/IMG_1054.jpg[/img]
Или апаратна процедура ?

И аз търся разрешение на този проблем, записах си час за филър, но на място нещо ако не ми вдъхват доверие се отказвам. Питах тук и пак питам къде ще питам, за тази зона какъв вид филър се препоръчва, че къде и при кой го поставяйте?

Филъра е Redensity II Eyes , той е само за зоната под очите .Поставя се с канюла за да е по -малко  травмирана зоната и да няма кръвонасядане .И така се поставя равномерно и няма асиметрия м/у двете очи .Правила съм го няколко години подред при др.Валянова .

Последна редакция: пт, 02 фев 2018, 10:42 от nkv_sz

# 597
  • София
И аз съм със същия проблем под очите Sad
nkv_sz,разкажи малко повече.Има ли ефект с този филър?Какво количество ти слага,през колко време?Каква е цената при Валянова?
 El_83,твоите очи как са?Ти не беше доволна от Денкова за под очи,но нали после отиде на друго място,там как беше?Как е зоната под очите сега?

# 598
И аз съм със същия проблем под очите Sad
nkv_sz,разкажи малко повече.Има ли ефект с този филър?Какво количество ти слага,през колко време?Каква е цената при Валянова?
 El_83,твоите очи как са?Ти не беше доволна от Денкова за под очи,но нали после отиде на друго място,там как беше?Как е зоната под очите сега?
Даяна когато за първи път ми предложи Валянова да сложи филър , аз в момента в който чух канюла се уплаших и си тръгнах .
След това го сложих , раздели една амп.на двете очи .Нямах синини ( това ме притесняваше ) .Окото се освежи и резултата ме очарова .При мен издържа година , не съм имала нужда от корекции на втората седмица .Цена не мога да кажа защото никога при мен не се работи само една област , винаги са две или три .

# 599
  • Бургас
Питам си
Това хлътване
Скрит текст:
Или апаратна процедура ?

Само филър.Не е страшно но намери качествен доктор.

Общи условия

Активация на акаунт