Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №16

• 86 443
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Милена, чесрита радост! Да ви е жива и здрава, а на теб бързо възстановяване!

# 661
Миленка, честита рожба! Нека е жива,здрава и много да ви радва!!!❤🍀🌹

# 662
Да е жива и здрава 🤗 и много да ви радва 😇

# 663
Честита  радост много да ви радва

# 664
Честито, жива и здрава!

# 665
Благодаря ви момичета. Вече сме си вкъщи.

# 666
  • Пловдив
Мили момичета,но 06.03 след спешно секцио в клиника Селена в ръцете на доктора,който за миг не Съжалявам,че избрах-Матев се роди дъщеря ми Мария.Тук във вагата група намерих много подкрепа и отговори.Благодаря на всички. Бог да ви благослови!

# 667
Честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава!

# 668
Мили момичета,но 06.03 след спешно секцио в клиника Селена в ръцете на доктора,който за миг не Съжалявам,че избрах-Матев се роди дъщеря ми Мария.Тук във вагата група намерих много подкрепа и отговори.Благодаря на всички. Бог да ви благослови!

Честита дъщеричка!  bouquet

# 669
Честито бебче!

# 670
Честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава и много да ви радва!

# 671
Добър вечер. Пиша ви от Бургас с една огромна молба. С мъжа ми правим опити от година и половина и нестава. Почнах да си правя изследвания тук в бургас и да си проследявам овулация, но се оказа че няма смисъл да си губя времето тук в бургас и реших да потърся специализирана клиника. Препоръчаха ми тази клиника Селена, но до там. Много ще съм ви благодарна, ако ми препоръчате лекар, да ме информирате с цени... общо взето с цялата процедура, защото съм много объркана.

# 672
Здравей Яна, първото и най-важно нещо, което трябва да направите, е да направите възможно най- скоро консултация при един от репродуктивните специалисти в Селена- аз, лично препоръчвам др. Ангел Ставрев.

# 673
Яна, първата стъпка е консултацията, по - известни в Селена са Ставрев, Минев и Матев, аз лично съм при Топалова. Избери си един доктор и запазвай час! Първите изследвания, които евентуално ще ви кажат да направите , са спермограма и за теб хормони . От там се започва , после ще ви обяснят какви изследвания още ще са необходими. Всеки от нас е бил объркан в началото, ако имаш въпроси , не се колебай да ги задаваш тук . Желая ти късмет, дано Селена да е вашата клиника!

# 674
Благодаря ви. Мисля, че ще звъна на Ставрев. Аз съм започнала да си изследвам хормоните, доста от тях съм изследвала. Проблема е, че тук в Бургас една лекарка ми казва, че съм с поликистозни яйчници, а другата, че несъм.. прогестерона ми е нисък,а на мъжа ми е малко по голям процента на неподвижните сперматозоиди.Дано да се случат нещата и при нас. А информативно можете ли да ми кажете колко парички струва инсеминация и ин витро? Искам поне малко да съм подготвена за този дълъг процес и какло струва всичко.

Общи условия

Активация на акаунт