Новогодишна игра на BG-Mamma

• 252 984
  • 9 767
  •   1
Отговори
# 9 465
Няма да ме изплаши . Обичам малки пудри .А,може и да му се зарадва малкия ако е фен на Наруто, обича музиката , математиката и футбола, ще си има другарче.

Благодаря, Добри..добранке

# 9 466
  • Deutschland
На мен от коледните баници с късмети у нашите три пъти ми се пада бебе и веднъж кола. Не шофирам, а и трето дете не искам засега. Мъжът ми обаче беше в еуфория

# 9 467
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Няма да ме изплаши . Обичам малки пудри .А,може и да му се зарадва малкия ако е фен на Наруто, обича музиката , математиката и футбола, ще си има другарче.

Благодаря, Добри..добранке

Simple Smile Simple Smile Simple Smile най-малко три от четири Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Наруто не го знам какво е, той е луд фен на Хаяо Миядзаки, Наруто звучи много японско, та може и там да е Simple Smile

не знам кога пак ще мога да пиша, за това едно много скромно пожелание от мен за всички в темата Simple Smile

"От всичко, по много и редовно!"

# 9 468
И аз искам раничка Simple Smile. Обаче наградите ще са от Бачково и Дав, не от форума.

# 9 469
И аз искам раничка Simple Smile. Обаче наградите ще са от Бачково и Дав, не от форума.

ІІ. Подаръци, получаване на подаръците
4. Подаръците, които ще бъдат разпределени чрез томбола на Печелившите, са както следва:

- 35 комплекта (чадър + тениска + стек вода) от Изворна вода "Бачково"
- 27 стека с вода от Изворна вода "Бачково"
- 20 комплекта BabyDove
- 20 чаши с логото на BG-Mamma
- 15 торбички с тефтер и химикалка с логото на BG-Mamma
- 10 ранички с логото на BG-Mamma
- 1 пъзел 300 части Ravensburger
- 1 бр. играчка Луси - най-послушното кученце

# 9 470
[video][/video]Ъф, Sad искам тефтер и химикалка.

# 9 471
Да си жива и здрава, Дидева! bouquet
Значи имам шанс. Simple Smile

# 9 472
  • София
Аз бих се зарадвала на всичко.  Laughing

# 9 473
  • ту тук, ту там
Аз искам чаша или тефтер с химикал! 🙏

# 9 474
Аз искам чаша или тефтер с химикал! 🙏

Ако ми се падне, ще ти го подаря! Heart Eyes
Аз имам много тефтери.

# 9 475
  • София
Ще съм спечелила, ако късметите станат реалност! И няма да се сърдя, ако не спечеля материална такава!

# 9 476
  • ту тук, ту там
Девче, и аз имам тефтер, реално не ми трябва в момента, ама искм бг-мамски! ☺ Hug

# 9 477
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз бих се зарадвала на всичко.  Laughing

И аз  Laughing

# 9 478
Аз искам чаша или тефтер, но каквото и да ми се падне ще се радвам, ама с моя късмет...

# 9 479
  • Бургас
И аз бих се зарадвала на всичко.И водата харесвам,и на Дав комплектите са страхотни,и на нещо с логото на бг мама много ще се радвам,че все вися тук...И кученцето и пъзела са готини...

Общи условия

Активация на акаунт