В момента чета... 56

• 80 958
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
  • някъде
Чета "Ако ти знаеше" от Елчин Сафарли и взех " Петте четвъртини на портокала" - Джоан Харис.

# 91
Аз приключих "Пазители" на Кунц и ще влезе в номинациите ми.
 Сега ми се чете нещо класическо и интересно и се ориентирах към "Кралица Марго".

Точно приключих "Светкавица" на Кунц. Много ми хареса, чете се на един дъх. Ще потърся и "Пазители". Другата книга, която ме "чака" е "Стрихнин в супата" на Удхаус. Simple Smile

# 92
  • Scotland
ДюДю, ще чакам отзиви за 'Хавра', точно днес ми я подариха Simple Smile А заедно с нея и 'Чамкория' на М.Русков.
Диди, 'Петте четвъртини на портокала' е разкошна.

# 93
"Петте четвъртини на портокала" ми е любима.
"Бьорнстад" има ли я електронно? Заинтригувате ме.

# 94
  • София, България
"Петте четвъртини на портокала" ми е любима.
"Бьорнстад" има ли я електронно? Заинтригувате ме.

Имам я. Може да ми дадете e-mail и утре я имате.

# 95
Аз прочетох "Пътувам сама" - 4*/5*
Хареса ми. Абсолютно традиционен скандинавски трилър с типичните социални елементи. Цялостното ми положително впечатление беше нарушено от един съществен момент, който остана недоизяснен (или пък аз съм пропуснала изясняването му?).
Както и да е Simple Smile Ще чакам някой друг да я прочете и да го изясним Simple Smile

# 96
  • София
Прочетох Станция единайсет. Чудесна книга, изтъкана едновременно от меланхолия по отминалото и надежда за бъдещето. Необичайна структура с няколко времеви линии + една имагинерна реалност. Хареса ми, още я мисля. А какъв прекрасен филм би се получил.
Емили С. Д. Мандел я нареждам при другите две неочаквано добри нови за мен писателки за тази година, пак канадки - Маргарет Атууд и Алис Мънро.

Сега чета Tuya на Claudia Piñeiro.

# 97
  • Belgium
Радвам се на всеки нов фен на "Станция Единайсет" Blue Heart

# 98
  • На ръба..
Чета "Да убиеш присмехулник"  и набелязах следващата - "Светкавица" на Кунц. Wink

# 99
  • Scotland
Май аз съм единственият антифен на 'Станция 11' и 'The handmaid's Tale' Grin

# 100
  • Belgium
Джинкси, и на The Handmaid`s Tale ли не си фен? Simple Smile Това го бях пропуснала.

Аз чета "Чудеса край малката река" на Фани Флаг. Ужасно е клиширана, а не ме дразни. Явно съм взела назаем розовите читателски очила от Венката SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 101
Аз пък поддочух, че Венката е свалила розовите очила и е зациклила на разни там забрала Joy

# 102
  • Belgium
Свалила ги е, защото ми ги даде на мен SatisfiedStuck Out Tongue

# 103
  • София
Ахаха, Лу, представяш ли си така да съм те заразила и сега всяка книга, която четеш, да ти харесва неимоверно Stuck Out Tongue Closed Eyes.

Миж, ако не ми беше обърнала внимание на забралото, сигурно нямаше да го забележа, ама ей на. То се дебнат двете армии, то се вдигат забрала, пък се свалят, точат се мечове, лъскат се брони, страшна работа! Но продължавам напред с Войната на розите, историята е много интригуваща. Чела съм гледната точка на Филипката и като цяло с интерес чета виждането на Кон Игълдън за нещата.

# 104
  • София
Лу, аз обожавам Фани Флаг. Тя пише много топли южняшки женски четива. Не е свръх оригинална, вярно е, но има в нея нещо специфично и много приятно. Очаквам скоро да получа едни нейни книги, много ми се е причела.

Общи условия

Активация на акаунт