В момента чета... 56

• 81 617
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Прочетох "Чудо" за един ден. Хареса ми, поплаках си, сигурна бях през цялото време, че ще завърши добре. Ще гледам и филма.

....

Моля, такива неща (като подчертаното), да ги слагате в скрит текст.

# 526
  • София
На мен Далечна светлина ми хареса без да е нещо специално. Малко тегаво ми вървеше, но пък историята е разказана много добре. Просто нещо и липсваше до последно.

Една иранска прочетох наскоро ( Бащата на другия), пак подобна тематика, но ми хареса повече.

# 527
Тази тема явно трябва да я чета със затворени очи. "Чудо" е поредната книга, която отпада от списъка ми за четене.

# 528
  • Ямбол
Тази тема явно трябва да я чета със затворени очи. "Чудо" е поредната книга, която отпада от списъка ми за четене.
Имаше един период в който не я четях, точно заради такива екземпляри. И без това ценните мнения за мен вече са много малко, макар и единствената тема в литературния, която чета. Май ще преустановявам и аз. Колкото и да се опитвам да не се спирам на мненията на непознати потребители, не се получава.
Ядосах се, отново. До тук съм.

Последна редакция: ср, 24 яну 2018, 13:57 от Лилянa

# 529
  • Варна
Аз не разбрах каква е драмата, че е написано, че завършва добре ли? Честно никога не бих се подразнила на подобни коментари, още по-малко да се откажа да чета дадена книга заради това. Странно ми е. Затова и попитах за другата книга. Не би ми минало през ума и да си споделям впечатленията в скрит текст. Ще знам, ако все пак реша да го направя.

# 530
Месечинка, в случая явно не е било ясно до последно дали завършва добре или не книгата. Огромен спойлер е да знаеш, че не свършва добре.

# 531
Извинявам се на всички, които съм подразнила.

Скрит текст:
Не прецених, че след като не казвам как ще свърши, а просто, че според мен е добре, а не трагично, това ще се сметне за невероятен спойлер

Ще си редактирам коментара, за да не навредя на четенето и на други, които ще го прочетат, но чак да ме обявите за малоумна и простачка е малко прекалено...

# 532
Може и аз да издребнявам, но се дразня на такива постове. Аз не искам да знам какъв е финалът на книга, която смятам да чета. Не знам кое е толкова странно.
Лиляна, и аз съм се заричала да не чета тук, но не мога да устоя. Simple Smile Това е любимата ми тема в този форум и ми е много полезна.

# 533
  • София
Извинявам се,че ще се намеся ( аз също не обичам спойлери), но някак си имплицитно от книга със заглавие "Чудо" очаквам хепиенд Simple Smile
А вие не ли?

# 534
Здравейте! Исках да ви попитам, знаете ли къде мога онлайн да прочета книгата „Пътувам сама“ на Самюел Бьорк? Simple Smile Опитах се да я намеря, но така и не успях. Ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете! Благодаря предварително!

# 535
Извинявам се,че ще се намеся ( аз също не обичам спойлери), но някак си имплицитно от книга със заглавие "Чудо" очаквам хепиенд Simple Smile
А вие не ли?

Щеше да е чудо, ако не свършва добре и Холивуд направят филм по книгата.  Mr. Green BTW, спомням си, че съм я чела, но ми се губят 99% от сюжета, май не ме е впечатлила особено.

# 536
  • София
А вие не ли?

Щеше да е чудо, ако не свършва добре и Холивуд направят филм по книгата.  Mr. Green BTW, спомням си, че съм я чела, но ми се губят 99% от сюжета, май не ме е впечатлила особено.

За мен твърдението, че книга свършва добре, означава, че:
- не са претупали края
- краят е логичен, а не захаросан или излишно драматичен
- краят е логичен
- има край и няма да чакам още 20 продължения и т.н.

# 537
Здравейте! Исках да ви попитам, знаете ли къде мога онлайн да прочета книгата „Пътувам сама“ на Самюел Бьорк? Simple Smile Опитах се да я намеря, но така и не успях. Ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете! Благодаря предварително!

Мисля, че не е издадена в ел. формат на български.

За спойлерите - и аз не искам да знам как свършва дадена книга, добре, зле, отворен край, аз дори не чета написаното отзад на корицата. Често ми се случва да подхващам книга, на която знам само жанра.

Привършвам "Устоите на земята" 2-ра част на Фолет. Отдавна отлагах запознанството си с него и има защо да съжалявам.

# 538
Освен ако не е криминален роман, не ми пречи да знам края. В дадена книга ми е важно самият стил на писане, не толкова как приключва дадена история.

# 539
  • Варна
На мен ми е важно дотолкова, доколкото книги с кофти край не искам да чета. А под кофти разбирам точно кофти - например главният герой да вземе да умре или нещо от този род. Например въпросната тъжна книга, която коментирах, ако тъжната история вземе и че свърши тъжно и гадно - ми не, дори брилянтен стил на писане да има не бих си я причинила. Уважавам и противното мнение, разбира се, но недейте да скачате така, просто понеже за мен не е проблем да науча края поне ориентировъчно не съм се замисляла, че за други е проблем. Ще го имам предвид оттук нататък.

Общи условия

Активация на акаунт