Дневникът тема 86 - Да отслабнем всички заедно!

• 71 752
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • Козлодуй
tissi, поздравления за минусите Simple Smile Страхотно ме надъхват такива отчети Simple Smile
Аз от 1-ви тренирам по програма Simple Smile Храненето не съм намалила кой знае как но имам минуси които ще засиля от 10-ти когато събера продуктите за диетата си и я започна сериозно официално го казвам тук защото се промъква мисълта да я отложа още но започвам както съм обещала няма да го отлагам Simple Smile
За 14 - февруари ще съм в идеална форма днес е 07 Януари до 14 -ти ще съм като заредена пушка Simple Smile

# 346
http://shop.zdravei.org/produkt/zdravei-jivot/
Мисля, че за този чай става въпрос.

# 347
Тони,аз го пия 3 пъти годишно по месец. Пия на някаква германска марка, приятелка ме зарежда. С мерителна лъжичка е и ми е много удобно. Пия го задължително в айрян или протеин, защото иначе е отвратителен. Мои познати трениращи си взимат насипен от магазините за подправки и кафе около женския пазар. Там има и телешки, и свински. Те си взимат телешки.

Иначе има и една много хубава добавка, пак на базата на желатина - флекси. Тя е и овкусена, мисля, че ягода.

Иначе уредът за готвене на пара е една от най-хубавите ми покупки изобщо Simple Smile

Върнах се от пазара - прошуто, рагу, туршия, зеленчуци, извара за съжаление нямаше. Мушнахме и по едно кюфте с майка ми Simple Smile Някои майки и дъщери ходят по кафета, ние на кюфтета Grinning

# 348
# 349
Пия го задължително в айрян или протеин, защото иначе е отвратителен.

Точно това се замислих, че няма да е много вкусно. Така беше и с хуска, като пробвах да го пия с вода - няма такава гадост. Но сега на мекички ми е много добре. А желатин ще потърся задължително и го започвам тези дни.

tissi, браво!

# 350
  • София, България
blackisback, понеже казваш, че не си открила извара искам да ти дам моят по-вкусен заместител, ако си го смесиш и с малко изварка ехейййй, сигурно ще стане вкусотия изварката. ( току-що ме осени брилятна идея за бъдещи пълнени чушки с извара и яйца, в която да сложа от този продукт за повече вкус. А ето го и продукта:

http://cdn.bg-mnenia.com/media/reviews/photos/original/3b/6d/81/ … 60-1486397694.jpg

# 351
Гледам че има и желатин на капсули?  Той не е ли добър?

# 352
  • София
И аз да се похваля с -1,1 кг от началото. Скромен резултат и е вода, но пък най-накрая тръгна надолу кантарът, че първите дни на диетата беше нагоре.

# 353
  • София
Желатинът е трудно усвояем, затова е по-добре да е хидролизиран.
Аз имам Флекси (хидролизат е), пия го 1 седмица в месеца за да компенсирам липсите във вегетарианското си хранене. Добър е за стави, сухожилия и кожа, но не знам да има ефект за отслабване.

# 354

Точно.

Иначе аз не го пия за отслабване, и аз не знам да има такъв ефект. Пия го за стави и сухожилия само Simple Smile

# 355
  • Бургас
На коя фирма си вземаш и правиш ли паузи? Четох и за ползата от приема на желатин, нещо съм се чалнала hahaha
На Або Фарма си харесах Омега 3 от 1000 мг. Пия го втори месец, пауза мислех след третия да направя.
Моят качен ,,празничен,, килограм си стои. Обаче като се замисля, ядох малко тази седмица. От днес отново започвам да се храня стабилно, забелязах, че така отслабвам най-добре. Иначе задържам, явно тялото ми си мисли, че го обричам на глад Joy Това по темата, че не се отслабва без гладуване.

# 356
Да, това е. Като дойде, ще споделя повече.

# 357
  • София, България
Да, това е. Като дойде, ще споделя повече.

Заинтригувана съм, ще чакам резултати и аз. Simple Smile

# 358

Какво означава това?

# 359
  • София

Какво означава това?

Разграден до някаква степен. Просто купуваш хидролизиран желатин. Флекси е най-популярният продукт на пазара.

Общи условия

Активация на акаунт