Дневникът тема 86 - Да отслабнем всички заедно!

• 71 674
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Май сме за там, хаха. Вачева, браво. Чакам още резултати.
При мен днес пак имаш танца на радостта, ако можех и салто щях да направя. Кантара показа 60.2, всичко в мен ликува, че се движа правилна посока. Аз съм си дала срок 1 месец ьа още минус два. Струва ми се съвсем реалистично. Мотивация да НЕ ям глупости вкъщи и на работа - представям си се в едни готини роклички лятото . Аз рокли не нося поради липса на талия и един дразнещ тумбак, който ме дразни как стои в рокля. Но ще го стопя...

# 556
Добро утро. Качих се на кантара преди малко. Поколеба се дали -500 или -600 гр. да ми даде от понеделник, но реши да е -500. Та така. Реших в петъците да се меря. Та се надявам другият петък да съм се похвалила с първи покорен килограм. Оптимистично си мисля, че мога по 2 кг месечно да свалям.

За днес менюто не е много ясно, че ще съм на гости довечера, но засега е
- костен бульон
- пържен бекон и туршия
- оризовки

Довечера вероятно месо със салата и чаша вино.

Да не казвам голяма дума, ама се надявам в неделя вече да съм в залата Simple Smile

Успешен ден!

# 557
Добро утро!
Започвам пети ден на овесени ядки с кисело мляко. Сита се чувствам и няма проблеми. Само се чудя как да се захраня след това. Иначе нямам никакви проблеми със стомаха, което за мен е ок. Не се чувствам толкова подута а краен резултат на кантара ще видя утре.

# 558
Добро утро момичета Simple Smile

Sunny29 - когато решиш да започнеш захранването го прави постепенно, като започваш да заместваш едно от храненията /най-добре вечерята/ с нещо леко. Примерно салата или месо/риба със салата. И гледай вечерята да е ранна.

Аз нещо не съм на кеф днес. Вчера имах много неприятен разговор по телефона, след който буквално ми потънаха гемиите. Почти не съм спала, взех си и една кутия цигари, защото рязко ми се допуши и нямам настроение за нищо. И както е тръгнало това ще продължи най-рано до понеделник, а може би и повече. Така че за сега няма да се включвам активно в темата - само ще ви чета и ще пиша, ако има нещо. Ще си продължавам режима и тренировките, но съм под голямо напрежение в момента и се надявам да не даде лош резултат върху килограмите. Макар, че при мен стреса до сега винаги е имал отслабващ ефект, но знае ли човек.

Успешен ден ви желая на всички Hug

Последна редакция: пт, 12 яну 2018, 08:16 от Lady Cassiopeia Duval

# 559
Благодаря ти, Лейди. И аз за нещо подобно си мислех - да закусвам овесени ядки, нещо леко за обяд, вечерята ми винаги е до 18.
Момичета, няма да издържа на детоксикиращ режим, дори и сама да си го правя. Ако някоя от вас иска да ѝ пратя двете кутии чай и хранителния режим, само доставката да си поеме, няма смисъл да ми стоят тук.
Дописвам, че го обещах на Тити. Надявам се да ѝ свърши работа.

Последна редакция: пт, 12 яну 2018, 09:10 от Sunny29

# 560
  • София
Лейди, желая ти спокойствие!
Блеки, аз ще ходя за едно тичане днес и понеже и вчера бягах, утре ще почивам. Демек в неделя и аз ще съм там, най-вероятно сутринта.

Тази седмица, съвсем умишлено нямам силови тренировки и съм се отдала на леене на пот по пътеката. Имам минус от 500 гр. При мен няма много излишна вода, боря едни 2 кила и е ужасно трудно вече. Да не говорим, че се опитвам да свалям мазнина и да поддържам/качвам мускул, та съвсем. Отдавна кантара не беше надолу, надявам се да е чиста лой. Вероятно Липо-то е спомогнало,  нямам нищо различно в храненето тази седмица.

Поздрави и успешен ден!

# 561
Днес -200г. След застоя, време беше Simple Smile

Аз мисля докрай да изкарам тази овесена диета, но ще видим. Днес продължавам по същия план, утре ще добавя малини, бадеми и моркови:

Скрит текст:
Phase One: The First Week

Dieters only eat oatmeal.
You can eat ½ cup of oatmeal for each meal with a ½ cup of skim milk.
You can only eat whole oatmeal, not instant.
No granola bars or instant oatmeal during this phase.
Total calories consumed should be between 900 and 1200.
Phase Two: Weeks 2-5

1/2 cup of oatmeal is eaten with each meal.
Instant oatmeal is now allowed.
A snack of 1/2 cup of fruit is allowed in the morning.
A snack of 1/2 cup of vegetables is allowed in the afternoon.
Calories consumed during this phase should stay between 1000 and 1300.
Phase Three: Weeks 6-10

Eat a normal, low calorie diet but stick to 1 snack and meal of oatmeal daily.
You should limit fat intake while on this phase of the diet.
Calories still matter. Aim to keep your calorie count low.

по-долу е даден и примерен план за седмица 6-10: https://www.livin3.com/the-real-skinny-on-the-oatmeal-diet

Аз отивам да видя и днес ли ще има фигурно пързаляне навън. Успешен ден и от мен Simple Smile

На всички унили, и това ще мине. Да си припомним, емоциите отминават, евентуално погълнатите калории остават Wink

# 562
  • София
Аз съм доволна от резултата също, успешно източвам водата, надявам се и малко мазнинки да си отиват. За 9 дни съм - 2,5 кг, като реално от 4 дни съм режим, преди това беше подготовка.

За момента правя фастове и броя калории.

# 563
... Ще си продължавам режима и тренировките, но съм под голямо напрежение в момента и се надявам да не даде лош резултат върху килограмите. Макар, че при мен стреса до сега винаги е имал отслабващ ефект, но знае ли човек.

Внимавай да не отслабиш имунитета с този стрес, цигари и пр.

Аз не съм на диета в смисъл на някаква специална диета, а просто увеличавам постепенно физ. натоварване , като гимнастика сутрин, ходене пеша и пр. и намалям порциите ... т.е. внимавам в картинката Simple Smile
Честно казано не очаквах голяма промяна, но усещам промяна и то задоволителна. По дрехи, огледалото и пр.
Без строг режим. Много се радвам. Вчера имаше парти и малко наруших тренда, но днес пак стегнах контрола.

# 564
  • София
Кажете на кратко за тази овесена диета- колко дни, по колко пъти и т.н?

# 565
Съжалявам за нахлуването, но да ви попитам, защото нямам никакъв опит.
Искам да се запиша на някакъв спорт, който да пооформи тялото ми. Можете ли да ми препоръчате нещо? На 20 съм със сравнително хубави форми. Искам до лятото да съм мацка Sad . Какво да пробвам?

# 566
# 567
И аз за това си мислих, но не е ли малко скъпо начинание? Картата за месец струва 40лв, а включва само 4 посещения. Би ли имало полза от толкова?

# 568
От 10 дена броя калории, като обикновено се движа в рамките на 1200- 1800, най- често гравитирам около 1300- 1400. Почти нямам ден без тренировка, с изключение на уикендите. За тези 10 дни трайно съм разкарала 3 кг. И аз днес танцувах танца, ЗизуLaughing
Поставила съм си краткосрочни и дългосрочни цели и когато виждам, че се движа по правия път, както и че има резултати, стимулът е още по- голям. Даже сякаш ми се иска да си поставя още по- голяма /в случая малка като цифра крайна цел/.
В храненето гравитирам около режимите на Румяна, които имам, но без стрес, без "на всяка цена", без самообвинения.
Мисля, че достигнах един вътрешен баланс, който доста ми бягаше по тъча последната година- година и половина. Доволна съм. От себе си най- вече.

# 569
Хлъц! Тили, браво на теб! И аз броя, но минуси нямам.
Да де, изчистих плюса, който беше ...3 кг...Но нямам истински загуби. Продължавам да дерзая.

Лейди, стискам палци да се наредят нещата при теб!

Byalafeya, запиши се на нещо което ти харесва, близо ти е, и е поне 3 пъти седмично. Няма как да знаем кое е според твоите представи.

Пилонът оформял добре, но феминистката в мен започва да пищи.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт