Любители на кучета - тема 77

• 49 324
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
  • под тепетата
Ще се образовам още, обещавам! Отивам да търся разликите Simple Smile Добре дошли на всички!

# 316
Прекрасни кученца,хорааа! Охх,толкова много ги обичам всичките,че ако имаше как всяко едно бездомно бих си прибрала вкъщи да си го обичам Animal DogPurple HeartPurple HeartPurple HeartPurple Heart

# 317
kkrr и моето прасе ме събужда по същия начин. Скача върху мен и почва да ме целува, да ме побутва с лапа и накрая ляга върху мен и чака да подам сигнал че съм останала без въздух и ще ставаме да излизаме на разходка. Joy Иначе е много сладък и на бебешката снимка и сега като пораснал. Явно и обича да си поспива изплезен.
И другите показани зверчета са големи сладури Heart Eyes
Аз на моето куче съм опитала няколко пъти да му дам сурово и той не го иска. Въргаля се в него, дъвчи го, подхвърля го но не го яде. Един единствен път хапна суров кокал по някаква случайност и после се сцепи да повръща. Изкара и колала и закуската дето беше ял същия ден. Та възможно е куче, което е яло само варено месо и кокали да не му хареса суровото, дори и да не му понесе на стомаха.
Онзи ден от умора сме задрямали с Макс на дивана и веднага са ни документирали Joy :

# 318
kkrr и моето прасе ме събужда по същия начин. Скача върху мен и почва да ме целува, да ме побутва с лапа и накрая ляга върху мен и чака да подам сигнал че съм останала без въздух и ще ставаме да излизаме на разходка. Joy Иначе е много сладък и на бебешката снимка и сега като пораснал. Явно и обича да си поспива изплезен.
И другите показани зверчета са големи сладури Heart Eyes
Аз на моето куче съм опитала няколко пъти да му дам сурово и той не го иска. Въргаля се в него, дъвчи го, подхвърля го но не го яде. Един единствен път хапна суров кокал по някаква случайност и после се сцепи да повръща. Изкара и колала и закуската дето беше ял същия ден. Та възможно е куче, което е яло само варено месо и кокали да не му хареса суровото, дори и да не му понесе на стомаха.
Онзи ден от умора сме задрямали с Макс на дивана и веднага са ни документирали Joy :

Мале какъв ти е красавец пу пу. Много сте сладки.  Ами аз незнам,искам просто да му разнообразя малко храната,защото и на мен би ми втръснало едно и също всеки ден. Той яде,когато и с каквото се храним ние,отделно от неговото си. Интересното е,че хапва кучешки гранули,но определено предпочита котешките  BlushGrinning И като си легне в 20ч става чак на обяд на другия ден хаха Кофтито при нас е,че сме много агресивни и за това не знаем що е то разходка,но поне имаме голям двор Confused Hug

# 319
Аз съм купувала кучешки шоколад, и пишеше, че съдържа гроздова захар newsm78
Иначе моят е на периоди - една година яде череши, на следващата не иска да ги погледне, яде кайсии...но общо взето най-обича грозде.

# 320
  • под тепетата
Ей го и моят пенсионер Simple Smile Днес отидох да му купя кожен кокал и магазинерът веднага ме попита " Ще се решите ли?"  Mr. Green  Това прави през по-голямата част от деня, сега е сменил - проснал се е от другата страна на масата.

kebida, наистина ли разликата между акита и шиба е само в размера? Любопитно ми е, защото съм чела за акитата, че иска здрава ръка, иначе агресията и трудно се овладява.

Последна редакция: пт, 12 яну 2018, 20:28 от bilqna_69

# 321
bilqna_69, къв пенсионер, я какъв младеж е, да му се ненагледаш!  Heart Eyes И бачо му Рексьо да видиш как тича по разгонените, ами налита и да се бие с глутниците, дето се мъкнат подир тях, пенсионер ли.......не мога да го стигна, така търчи! Joy

# 322
Биляна, на колко години е пенсионерът?
 Моят горкичкият тази година е юбиляр Sad

# 323
bilqna_69 Не мисля, че разликата е само в размера. За шиба ину също пише, че проявява агресия в случай, че някой се доближи до стопанина, но същност от наблюденията ми бих казала, че са изключително любвеобилни кучета, но големи инати.
Моята Ино изобщо не лае и от непознати хора я е страх. Само се провиква Smile ( ама наистина ), когато не й обърнеш достатъчно внимание. Голяма сръдливка е и само яденето е единствената сила, която може да я накара да изпълни каквото и да е. Това го чух и от други стопани на шиба, че движещата сила е храната, но не са агресивни.  

# 324
  • София
За “лека нощ”, моите девойки:

Целувки на всички кучове! ♥

# 325
За “лека нощ”, моите девойки:

Целувки на всички кучове! ♥

Прелестни! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes bouquet

# 326
The Joykiller,страхотни са! 😍

# 327
  • София
на четирикраката девойка не и ли замръзват ушите

# 328
  • София
четох, четох и прочетох, че не трябва да се дава месо заедно с гранули
пфу
сега ще правя сутрешни порции от месо, а вечер само гранула

ма то тъй, като действаш, преди да се образоваш

уф, на някакъв тъп лаптоп съм, дето трябва да му чукаш със сила на спейса
по принцип съм само относително ориентирана в правописа, ама сега съвсем зле
на младини, разбирай на 12-13, щях да ставам писател
и като всеки гении, щях да съм много креативна, но ексцентрично неграмотна
останах си основно ексцентрично неграмотна, с три публикувани и прочетени само от близки и познати разказа

# 329
  • под тепетата
Ая, на 2.01 направи 11 години. labrex, меракът умира последен  Joy
 kebida, значи си приличаме по инат  Mr. Green
The Joykiller , готини фръцли си имаш !
Гледам по камерите - още няма сняг никъде  Close

Общи условия

Активация на акаунт