8 клас - Новата година със късмет, да тръгне занапред(със щот..., нали си знайте)

• 97 539
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Аз май съм от задръстените майки , какво е това Вейп  Embarassed

То и у нас има една лоша женааа , ама тя не слага пароли , а директно събора и връща при положителен резултат    Mr. Green

Точно това ми беше първата мисъл като прочетох за грипната ваканция, от понеделник сме на ски , голям кеф  Peace

# 481
Вейпа е електронна цигара. Сега, моята клпазанка твърди, че можело да се зарежда само с глицерол, т.е. без никотин в течността. Разбира се, това не означава нито, че ще купя, нито, че одобрявам подобни артикули.
Питах, дали само моето се движи с такива среди, мода ли е някаква и изобщо исках да знам при другите деца как е положението.
Е сега ще обявят ваканция баш като за ски, ама не можем да се организираме толкова бързо..пфу значи.

# 482
  • София
То хубаво, че децата ще са ваканция, ама ние не сме. Ще си ходим на работа и ще ни пукат ушите.

# 483
Кимболина, приятно изкарване!
Дано и други дс успеят бързо да се организират за ски-ваканция!

# 484
Кимболина, приятно изкарване!
Дано и други дс успеят бързо да се организират за ски-ваканция!
От днес за утре трудно става, още повече ако планиран изпит за понеделник и сряда, се изместват със седмица натам... вместо почивка, само нерви! (rosita_ta, aunt ogg, стискам палци на Freshmens!)

# 485
  • София
  Много ме е яд за тая ваканция! Времето е идеално за ски, а нито аз, нито мъжът ми можем да отсъстваме. Хлапетата ще си висят в София и ще имитират дейност.
  Наборът днес имаше изпит по БЕЛ. Паднала се е кофти тема. Нещо за Едип, но доста неприятно формулирана. Росита ако се включи, може и да я знае. Нещо за очакване, желание и подобни. За моя изненада хлапето не беше толкова потресено, колкото аз. Simple Smile Писал е, даже е доволен от писанията си. Което пък за мен означава четворка.  Whistling Но пък знам ли, нали надежата умирала последна.  Laughing
  Смениха датите на останалите изпити и ще са на 7 и 8. 02. Той тъкмо се зарадва и после се сети: "Ама ти ще ме караш да уча! Че то по-добре да съм на училище!"

# 486
Успех на колежаните на изпитите

# 487
  • София
  Много ме е яд за тая ваканция! Времето е идеално за ски, а нито аз, нито мъжът ми можем да отсъстваме. Хлапетата ще си висят в София и ще имитират дейност.
  Наборът днес имаше изпит по БЕЛ. Паднала се е кофти тема. Нещо за Едип, но доста неприятно формулирана. Росита ако се включи, може и да я знае. Нещо за очакване, желание и подобни. За моя изненада хлапето не беше толкова потресено, колкото аз. Simple Smile Писал е, даже е доволен от писанията си. Което пък за мен означава четворка.  Whistling Но пък знам ли, нали надежата умирала последна.  Laughing
  Смениха датите на останалите изпити и ще са на 7 и 8. 02. Той тъкмо се зарадва и после се сети: "Ама ти ще ме караш да уча! Че то по-добре да съм на училище!"

И мен много ме е яд, напълно ни объркаха плановете, а и за малкото трябва да мисля, кой ще я гледа, че нашите са ангажирани.
Скрит текст:
брат ми беше в болница, изрязаха му тумор от дебелото черво и нашите помагат, че брат ми са с бебетата на 4 месеца и племенник на 3 годинки
Пуснах си отпуска от четвъртък и заминаваме за Пампорово.
Моята разказа днес, но не запомних, че беше лудница в офиса. Нещо за предопределеността беше. Каза, че се надява поне на 90% . А дано! Като се въре от танци ще я питам по подробно.
Детето каза: Предопределеността, отговорността и самопознанието.
Нищо за очакване и желание 🙄. Може и различни теми да са имали.

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 20:57 от rosita_ta

# 488
  • София
В нашето семейство не сме почитатели на зимните спортове и изненадващата ваканция не означава ски със сигурност. Не означава и учене обаче... Абе означава си ваканция. Wink

# 489
  • Русе
Аз май съм от задръстените майки , какво е това Вейп  Embarassed
Аа, не си само ти. И аз правих сверка с Гугъл. Моят син нали пуши на летния лагер след втори клас и от тогава не иска и да чуе за цигари. Дори, когато ходихме в Германия се противеше на електронната цигара  IQOS на племеницата, която нито дим, нито мирис отделя. Не е чувал за вейп. Явно в класа му няма деца с интерес към такава цигара. Иначе е казвал, че 1-2 момчета пушат. Ама то, при момичетата май-по рано се случват тези неща.

Maria_P, да ти е жива и здрава рожденичката!

За грипна ваканция при нас май в понеделник щели да заседават. Така четох някъде из интернет.

# 490
Росита, дано да оздравее  брат ти!

# 491
  • София
  Росита, дано се оправи брат ти!  Sad
  Точно това им е била темата, моето не я запомнило "съвсем точно".  hahaha

# 492

Точно това им е била темата, моето не я запомнило "съвсем точно".  hahaha
Сладур.

# 493
  • България, София
Росита, стискам палци за брат ти Hug
Не е лека операцията. Дано се възстанови по - бързо Hug

# 494
И ние, по-точно аз, не сме почитатели на зимните спортове. Но ще направя усилие и ще заведа малката на кънки, че отдавна обещавам. Даже вече се уговорих с приятелка за понеделник.  А Косьо проявяваше интерес към ски, но... може би като порасне сам ще си ходи.
Иначе ваканцията се посрещна с голяма радост у нас. Аз по случайност също съм отпуска.  Laughing И миналата година така ни се получиха нещата. Ще я прекараме в занимания по интереси - телефони, компютър, но (заради наличието на лошата жена вкъщи) и пиано, учене на думи по английски за Косьо и четене на книга за малката.

Общи условия

Активация на акаунт