8 клас - Новата година със късмет, да тръгне занапред(със щот..., нали си знайте)

• 97 205
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • София
А дечковците в класа са си правили томбола с подаръци и сега всеки трябва да подари на някой подарък до 5 лева. Е, какво да купя за девойка за 5 лева? Идеи?

# 31
  • софия
Благодаря за темата ,Амбърче!Днес моето беше на олимпиада по испански. Снощи беше попаднала на някаква стара от областен кръг и се беше спихнала. Не видяла  , че става въпрос за материал учен до края на февруари. За малко да не отиде , но се върна доволна от себе си. Госпожата ни по философия не може да се справи с випуска , или със себе си незнам , но напраскала двойки на целия клас , защото не харесвала дисциплината. Смятам, че няма право да оценява дисциплина с оценки. Да си намери друг начин.

# 32
  • столицата
Някое дезодорантче, коледно сувенирче, коледни чорапки, голям шоколад, весела чаша. Това до 5лв
За РД - козметичен комплект, блузка, часовник, пижама, бижу, хубава книга /но не всички четат/.

# 33
  • София
И моя ще си разменят , но са се разбрали до 10лв. и момчето на което ще подарява моя , му казал какво иска  ooooh!  / аз това не го разбирам ама , щом си е казало какво иска така да е /

А иначе за 5лв. идея си нямам какво да вземеш. Макар, че сега ги смятам от ДМ - на Балеа един дезедорант + душ гел са 5лв., или един гланц пак около 5лв.

п.п. galimar и аз до там го измислих, или козметичен комплект или някакви обички или подобно.
Дрехи не обичам да подарявам всеки си има вкус и стил на обличане, аз много мразя да ми се подаряват дрехи , книга ми мина през главата ама дали чете не знам.

Последна редакция: сб, 16 дек 2017, 20:05 от kimbolina

# 34
  • Русе
 До 15 лв са си определили за коледните подаръци в класа. Светослав има да подарява на момиче, което не харесва и изцяло ме е натоварил даизбирам. Тя била кифла. Ако намеря някое инетресно чадърче си мисля. Въпреки че в нашето семейство такова нещо не се носи и нямаме, но като видя някое шаренко се замислям дали да не си завъдим и ние такъв аксесоар. И пижамката е хубава идея. Има много веселки.
   Днес беше май олимпиадата по руски, но не посмя да отиде. Приятелката му от класа, която е била до 7 клас в руска паралелка му казала, че олимпиадата била трудна, но пък на кенгуруто по руски било по-лесно и се уговорили там да ходят. Иначе тази година изучаването му на руски се свежда до слушане на Рем Дига, Кухня и това, че си е сложил интерфейса на програмите на руски и играе в руски сървъри, където отвреме на време се чува - Здорово.

# 35
  • София
Моят младеж е по практичните подаръци... Та по повод томболата, аз му чета сега нещата, които сте предложили и му викам да купим някаква козметика, а той: Да бе, гланц, най-добре да и подаря голям шоколад. Поне ще си яде на воля. Wink

# 36
  • София
Габи , ама той е пълен с лафове твоя Убосник   Laughing
Какво му е мнението за книга , ми е интересно на мен  Mr. Green

п.п. чакам отговора му  Peace

# 37
Момичета здравейте.
Ние сме добре. Вече на последни  издихания . Аз съм до сряда на работа и после малко отпуска. Вики в и четвъртък. Доста пъти питах дали ще си разменят подаръчета, но не знаеше. В четвъртъким е казал класния , че ще направят. При нас му казват Вихтелподарък. Нещо съвсем малко и скромно . Децата почти винаги слагат нещо сладко. Аз съм против за парфюм, душгел и т.н. не се знае какво харесва детето отсреща. По принцип странично деца питат другите какво харесват и така се научава. Вики взема два лака за нокти и един шоколад. Миналата година беше момче. Купихме му USB вентилаторче. Много се беше зарадвал.чаша за чай подаряват пълна с сладки неща. Не се изхвърлят никак и винаги са доволни. За момиче за рожден ден бих взела някаква козметична чантичка, четка за коса, сребърни синджирче топъл голям шал и в най добрия случай правя картичка с място за шоколад вътре и парички.
Вики за сега е добре с оценките. Остана математиката тази седмица и немския. Дано се справи и да отдъхне малко. В четвъртък ще я чакам на гарата и ще отидем до съседен град на коледен базар.
 Лека вечер.

# 38
  • София
Габи , ама той е пълен с лафове твоя Убосник   Laughing
Какво му е мнението за книга , ми е интересно на мен  Mr. Green

п.п. чакам отговора му  Peace
Ти пък книга.... Единственият смислен подарък за него е голям шоколад. Като ще дава 5 лева, поне да се яде. Я споделете... как ви се струва идеята за шоколадова обувка с токче? Продават в близката сладкарница, ама да не се разтопи при транспортирането...

# 39
  • sofia
Кимболина, аз взех за подарък на съученичка на набора ваучер от Н&М.

И в класа на младежа ще си разменят подаръци. Той си е изтеглил едно момче, което му е приятел и веднага реши какво да му подари. Дадохме да отпечатат на чаша лика на Ленин  Laughing, въпросното момче било лудо по комунизма. Rolling Eyes

# 40
  • Русе
Flowers Cherry Blossom
Дадохме да отпечатат на чаша лика на Ленин  Laughing, въпросното момче било лудо по комунизма. Rolling Eyes
Smiley  Светльо за Ленин не е чувал, ама на Путин сигурно ще се зарадва. Възпитавам в други идеологии, ама още явно има нужда от кумир.Не знам обаче кой е по - Меси или Путин.

Ваучерът е добро решение.

Днес Данитата имат имен ден. Дидева   жива и здрава. Flowers Hibiscus  Значело съдник и тълковател! Знаех си !

# 41
  • София
Мирта, ти ме довърши - туй момченце да не е на 60+  Laughing За да е лудо по комунизЪма, много трябва да е чело Маркс и Енгелс  Mr. Green

# 42
Браво и успехи на участниците е олимпиадите,
Ние сме далеч от такива изяви. Нашият е със средни възможности по всичко.
Честито на Данитата!

# 43
  • София
  Като сме на вълна подаръци, кажете какви бижута харесват наборките. Гривничка ще търсим, но нито аз, а още по-малко младежът, имаме представа каква.

Скрит текст:
Яко се издразних преди малко. Паднало му се на момиче да подарява и питал съученик, който я познава повече. Той му казал гривна. Но госпожата определила 20, макс 30лв за подаръци. Съученикът се възмутил как може толкова евтини неща да си подаряват  Rolling Eyes и му казал поне за 40 да избере. Питам го аз, приятелчето кога за последно е изкарал 20-30 лв, че да ги определя като "мизерни"?!  Twisted Evil И му теглих една тирада, да си седи на земята, че много се дразня на такива лиготии. Грам не ми пука за парите, дразни ме отношението. Като се научат да ги изкарват, тогава да изказват мнение!
  Та дайте подсказка, какво все пак да търся. Имаше един сайт с едни висулки, като хим. формули, кой беше?

# 44
  • София

Честито и от мен!

Нашите в петък май няма да учат, така че вече се настройваме ваканционно.

Общи условия

Активация на акаунт