8 клас - Новата година със късмет, да тръгне занапред(със щот..., нали си знайте)

• 97 204
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Нашите винаги учат до последно без намалени часове.

# 46
  • София
   Та дайте подсказка, какво все пак да търся. Имаше един сайт с едни висулки, като хим. формули, кой беше?

http://kupinauka.com/

Момичета, изпуснах ви!
Ще се връщам назад да видя какви сте ги вършили през последните месеци.

При нас.... хубави неща, общо взето. Иво е много щастлив в новото си училище. Никак не е цъфнал и вързал с оценките, ама.... имах друг неща на главата и съм го оставила да се оправя сам. По френски език ще има 5 за срока, което - според класната му - е супер. Щом тя казва... По БЕЛ се лигави и е наредил едни шарени оценки - нито една от тях не е 6-ца, де. По математика - има 6 на класното, ама другите му оценки са четворки и петици. Общо взето - несериозна работа. Ама тази година не се кахъря за оценки. Като гледам - и той също. Ще ги мисля по-нататък.
Важното е, че е си харесва училището, съучениците, класната, езика.... Много по-добре се чувства, отколкото в старото училище.
Аз направих промяна в професионален план и също се чувствам прекрасно. Simple Smile

Сега - като съм се записала в темата - се надявам да не ви губя пак. Heart

Последна редакция: нд, 17 дек 2017, 12:23 от Vivi

# 47
  • софия
Моята прекрасна дъщеричка днес навършва 14 години. Пожелавам ѝ всичкото щастие на света!!!

# 48
  • Русе
  Жива, здрава, успешна и усмихната Габи! Едно от най-енергичните и талантливи деца. Весел празник и всичко най-хубаво!

Аз понеже съм видна параноичка, започнах да се притеснявам за музиката. Има една тройка на входното ниво и не ги изпитват. Та си мисля хипотетично ако изкара някоя двойка и понеже няма втори срок музика, може ли да се прости с училището заради музика.

# 49
  • столицата
Габи, да ви е жива и здрава, много успешна и щастлива!
Амбър, чак до там не вярвам да се стигне по музика. Моето няма още оценка. Правиха тест, на който вероятно се е изложила много.
Днес беше на олимпиада по БЕЛ, но й било много сложно. Не се задълбочих. Каза ми, че започнали с 40 мин закъснение и като добавиш 30-те мин, които ги викат по-рано, явно им е писнало да чакат. Излязла час след началото.

# 50
ЧРД на Габи!

# 51
  • Русе
Жива и здрава да е принцесата на Габи!  Heart Eyes

И Алекс ще разменят подаръци. Утре щели да теглят кой на кого обаче за сума не каза нищо.
Днес беше на олимпиада по БЕ. Добре минало.

# 52
Нашият нищо не е казал за размяна на подаръци.
Явно няма да има.
Виви, успех и от мен!
Амбър, чак пък заради музика да го оставят да повтаря...

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 02:28 от Чиби

# 53
  • София
Мирта, ти ме довърши - туй момченце да не е на 60+  Laughing За да е лудо по комунизЪма, много трябва да е чело Маркс и Енгелс  Mr. Green
И защо да не е лудо по комунизма?! В нашето семейство също имаме такива възгледи, не го крием, гордеем се с това и най-малко пък сме на 60+, малко по-младички сме Simple Smile)))))))))
Според мен е похвално, че синът на Мирта избира съвсем личен подарък с мисъл за това какво харесва другото дете.

Сашето днес имаха купон в театралната школа Simple Smile)) Утре и във вторник я чакат класните. Днес е учила по БЕЛ. Като гледам колко време й отне не съм оптимист Simple Smile))

ЧРД на Габи! Много успехи й пожелавам!!

Виви, успех ти пожелавам в професионален план! Heart

# 54
Мирта, ти ме довърши - туй момченце да не е на 60+  Laughing За да е лудо по комунизЪма, много трябва да е чело Маркс и Енгелс  Mr. Green
И защо да не е лудо по комунизма?! В нашето семейство също имаме такива възгледи, не го крием, гордеем се с това и най-малко пък сме на 60+, малко по-младички сме Simple Smile)))))))))

Вие си се гордейте, но какво общо имат децата?

# 55
Добро утро!
Приятна и успешна предваканционна и предпразнична седмица на връстниците и семействата им! Christmas Tree

# 56
  • Бг-мама
ЧРД и от мен на Габи! Да е много здрава и щастлива!
Кипра Маца и Жоро е при Андреева по математика. Той пък я харесва как преподава. В сряда им е класната , дано да се справи. Решава детето доста. От учебника изрешава всичко . Решава допълнително всички задачи от сборника на Коала , но все не му достига мъничко. Препоръчайте ми още някакъв сборник.
Подаръци ще си разменят като сумата е 15-20 лв. Купихме външна преносима батерия за телефон.
Казвах ли ви ,че нашите имат оценки по АЕ на корем . До момента Жоро има 16 оценки  Laughing Laughing #Crazy

# 57
Успех на Жоро!
Нашите ще правят проекти на групи по НЕ за дома, стаи обзавеждане и подобни.
Няма чак толкова много оценки по НЕ, но той е с разширено изучаеане.

# 58
  • София

Вие си се гордейте, но какво общо имат децата?

Ти сериозно ли влезе в тема, в която нямаш интереси, за да питаш глупости?! Като адвокат на някого ли се явяваш? Smile

# 59
  • sofia
Честит рожден ден на Габи! Много здраве и успехи!

Леле, каква полемика е предизвикала коледният ни подарък. Децата в училището на набора се интересуват и поназнайват история, все пак това им е един от профилите и главно заради историята са отишли да учат в училището.

Общи условия

Активация на акаунт