Седмокласници 2026/2027 тема I

• 527
  • 25
  •   1
Отговори
# 1
Благодаря за темата. Не ми харесва, че вече се казва 7. клас, напомня ми колко бързо се изнизва лятото, а моята госпожица е над нещата Sad

# 2
  • Sofia
И аз благодаря за темата. Дано да мине годината без много напрежение.

# 3
  • Sofia
И аз като видях заглавието и тръпки ме побиха.

Само като чета вашите деца вече какво са прочели, колко задачи дневно решават... А вкъщи, мъка.
Математиката я е зарязал, а уж искаше да си решава Сборника. По български ходи на уроци да запълва пропуски, не дупки, а направо пропасти. Научил е, ама не много добре, около 5 стихотворения и в момента се борим (мн.ч) с Немили-недраги. Но наистина голяма борба пада, изобщо не е мотивиран да чете.
Постоянно ми дава примери с някакви негови приятели, дето изобщо не учили, пък видиш ли имали добър успех на НВО. Само излизания с приятели и гаджета са му в главата. Голям любовчия ще се извъди нашия. Как ще я кара годината, не знам.

# 4
Благодаря за темата! Хъм, за гаджета говорите... На набора само риба му е в главата.

# 5
Да се запиша и аз с енергоспестяващ набор, който ни е прочел, ни е решил нещо това лято. Кои стихотворения трябва да се знаят наизуст?

# 6
  • София
Те ще ги забравят стихотворенията ако сега ги научат.
Нашата класна ни каза да оставим децата да си починат лятото. Тя им преподава по бел.
Ще му мислим есента. 
Сега сме лятна ваканция Simple Smile

# 7
Моята дъщеря е вече 8 клас. Миналото лято ѝ предложих да започне да учи стихотворенията наизуст, в реда, по който са в христоматията, за да си помогне. Не е учила всички през лятната ваканция, само първите две - три. После го отчете като плюс и всяка ваканция предварително научаваше стихотворенията, които следваха. Водете се по детето. За моето беше облекчение да знае стихотворенията предварително.
Успех!

# 8
  • Sofia
Като знам как мина 6-ти клас, през годината определено няма да има време да учи стихотворения и просто няма да го направи. Сега ще ги учи, пък докъдето стигне. Дано да успее всичките да ги научи.

Но веднъж да ги научи, няма да ги забрави, защото все пак ще ги преговаря и през годината. Едно е само да си ги преговаря, съвсем друго е да започне тепърва да ги учи на фона на ходене на училище, домашни и курсове.

# 9
  • София
Да, вече е време и наборчетата да се замислят, кой, къде, какво ...
Ако имате идеи за още полезни връзки, ще ги добавям към заглавната страница! Вярвам че темите ще се изписват бързо, най - напечената учебна година, чука на вратата! Минах по този път два пъти вече, но разбира се последния трябва да е най - тегав Wink
Приятно лято на децата и дано съберат сили и енергия, че всичко да мине по най - лекия начин!

# 10
Здравейте!
Аз минах по този път с каката преди година и сега е ред на дребното.
Изненада ме, че иска да го запиша в школа по математика, а не да продължи с учителката, с която беше до момента. Не съм особено запозната с школите (каката също беше с учители), колебая се между Веди и Образователни технологии и не мога да реша.

# 11
Записвам се и аз с един момък, който въобще не желае да вижда книги и сборници това лято. Едва успявам да го накарам да направи по някой тест по бел 6 кл.. Годината ще бъде тежка, здрави нерви и късмет на всички ни 🙂

# 12
Тръпки ме побиват като видях темата! И този месец мина и ей сега ще се търкулне и август.
Края на август ще ходи на входящ тест в школата по български език и математика,а началото на септември започват преговор.

# 13
  • София
Вкъщи ми късат нервите, бавно и методично. Искам да тапрани преговор на  БЕЛ за 6ти клас. Но дава отпор. Вчера ми каза, че предпочита да решава задачи по МАТ. Това е ясно, но сто пъти обясних, че само с математика не може. Наистина не знам какво ще правим с БЕЛ.

# 14
Записвам се и благодаря за темата. При моето дете всичко се случва с много зор открай време... Мъъъъкаааааа

Общи условия

Активация на акаунт