На пазар във Варна - 48

• 85 960
  • 788
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Благодаря момичета ще  отида и до младост и до мола да видя за децата. Hug

# 706
  • Вестерос
Знам, че тези в Младост имат още една оптика около Червения. Имай предвид, че в Младост са след 14:00 часа на работа. Последно като си ги правих там ме гледа и на машина, освен на таблата. Много любезна, 45 минути-преглед и избор на рамки Grinning

# 707
  • Варна
Добро утро, пак аз така като нямам ФБ и там да си задавам въпросите питам тук Stuck Out Tongue Winking Eye
Трябва ми добър невролог
Имам от около три години проблем с дясната ръка много изтърпява и се обезчувстваи много боли. Бях ходила преди година на невролог във нашия кв. Владиславово Поради двете ми бременности една след друга и кърмене нямаше как да отида да ми изпише адекватно лечение нито да ме прегледа както трябва, но вече не кърмя и трябва да ми направят пълен преглед. Благодря
Хубав ден

# 708
  • Варна
Значи, аз добър невролог във Варна не съм чувала да има. Посетих и аз няколко. Само един съвет ще дам - в никакъв случай Новаков.

Момичета, трябва да купувам пролетно-есенно яке за щерката. Приемам идеи къде да ходим.

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 10:39 от HighSpeed

# 709
  • Варна
Трябва ми спешно красив копринен шал за подарък. Знам, че на много места продават, но не се сещам за нищо конкретно в момента, а нямам време да обикалям.

# 710
  • Варна
Значи, аз добър невролог във Варна не съм чувала да има. Посетих и аз няколко. Само един съвет ще дам - в никакъв случай Новаков.

А аз да кажа и при тази не се набутвай:
http://dkcchayka.bg/bg/doctor/19

# 711
  • Варна
Трябва ми спешно красив копринен шал за подарък. Знам, че на много места продават, но не се сещам за нищо конкретно в момента, а нямам време да обикалям.
На червения от страната на ОББ има магазин за ръчно рисувани шалове, от 35 до 60 май бяха цените. Само не съм сигурна дали са копринени.

# 712
  • Варна
Някой да е виждал подобна подпора за цветя? В няколко софийски сайта я намирам за 12-13 лева, във Варна я видях в Хоуммакс за 18. Ми няма пък да им дам 18 Crossing Arms
https://www.megahome.bg/gradinska-piramida-za-uvivni-rasteniq-11 … 5-h-23-sm-palisad

# 713
Здравейте, можете ли да ми препоръчате добра шивачка

# 714
Месечинке
Точно по хипермаркетите съм виждала - хоуммакс, бриколсж, практикер, алати

# 715
Здравейте, наскоро тук се писа за магазин за хавлиени изделия в района на Младежкия дом. Може ли, пак да дадете ориентир. Трябва ми халатче за кръщене.

# 716
От къде се взима тази течност ще пробвам с нея,  а при Томов на частно предполагам, не работи с Направления. Благодаря Hug

от аптеката- има ефект, маже се няколко дни, но много гори кожата, мисля че се слагаше някакъв мазен крем около намазаното.

# 717
  • Варна
Здравейте, наскоро тук се писа за магазин за хавлиени изделия в района на Младежкия дом. Може ли, пак да дадете ориентир. Трябва ми халатче за кръщене.

Може би става въпрос за магазинчето на Белотекс. Намира се зад спирката на автобуси 20/118, в посока Окръжна болница, по едни стълбички надолу. По-нагоре на светофара с Цар Асен се намира и магазин "Сладък сън". Там също може да видите, но мисля имат предимно чаршафи.

# 718
  • Някъде там
Някой да е виждал подобна подпора за цветя? В няколко софийски сайта я намирам за 12-13 лева, във Варна я видях в Хоуммакс за 18. Ми няма пък да им дам 18 Crossing Arms
https://www.megahome.bg/gradinska-piramida-za-uvivni-rasteniq-11 … 5-h-23-sm-palisad
В кауфланд от 02.04 има подобни 2 бр. За 14 или 15 лв! Разгледай брошурата 😉

# 719
  • Варна

Момичета, трябва да купувам пролетно-есенно яке за щерката. Приемам идеи къде да ходим.
KINDERLAND имат намаление до 50% на пролетни якета, поне магазинът ,който е в Кауфланд Възраждане имаше такава табела

Общи условия

Активация на акаунт