Нашите second hand находки- Тема 39

• 120 776
  • 771
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
Eто и моята чанта от Ремикс - много съм доволна, излезна ми под 30лв с доставката.
https://remixshop.com/bg/bags-womens-bags-bonita-pr7746865.html

# 121
  • Mostly in my mind
Здравейте, момичета.
Гледам доста поръчвате от ремикса. Гледам, че и те са се поотпуснали на промоции. Браво на тях. Днес дойде и моят кашон с неща, които поръчах от тях. Принципно са окей, освен две, три, които на мен не ми отговарят на "без следи от употреба". Останала съм с впечатление, че връщането е за тяхна сметка, но като цъкнах да върна ми отчете 3,80 лв. При всички случаи ли се плаща обратно доставката от купувача?

# 122
Да. Мнооого рядко пускат промоция "безплатно връщане"

# 123
Аз даже не помня някога връщането да е било за тяхна сметка.
Днес ми дойде и 2рия кашон, даже вече ги изпрах. При мен няма проблем с нито една дреха, действително нямат никакви следи от носене. Единственото нещо с 4 звезди. беше този пуловер(0,76лв.) https://remixshop.com/bg/womens-clothes-sweaters-setin-styl-pr3289429.html но издърпаната нишка си беше точно като на снимката
Всичко ми става(с изключение на трите поли, в които в момента няма как да се пъхна, но те бяха покупка с перспектива Grinning), шлиферът(https://remixshop.com/bg/womens-clothes-coats-xxs-pr7466053.html) не ми допада много цветово, беше ми се видял по-розовеещ, но пък излезе 1,56лв. така че по-добре да го подаря.
Продължават ударно с намаленията, но нещо ми втръсна да гледам нон-стоп. Поглеждам само обувките, защото дебна едни конкретни, които качват във всички други цветове, само не и в моя Angry

# 124
  • София
днес дойде и моят кашони м и се реве от яд
бях напоръчвала кожени якета, няколко, че трудно нацелвам р-р, ама хич не са без следи от употреба-
петна, захабено, изтъркано..въобще н-та употреба
едва ми се хареса едното
ще връщам целият кашон, обаче едно ме притеснява...
вътре в кашона нямах списък с артикулите
преди ми пускаха един лист със изброените артикули вътре, цените, номерата и т.н
сега няма
да не ми направят проблем при връщането...
и друго...в офиса на спиди като го вземах кашона, нямаше ток и не ми дадохха касов бон, дали ще е проблем..
притеснявам се защото сумата не е малка, около 70лв

# 125
Здравейте, момичета.
Гледам доста поръчвате от ремикса. Гледам, че и те са се поотпуснали на промоции. Браво на тях. Днес дойде и моят кашон с неща, които поръчах от тях. Принципно са окей, освен две, три, които на мен не ми отговарят на "без следи от употреба". Останала съм с впечатление, че връщането е за тяхна сметка, но като цъкнах да върна ми отчете 3,80 лв. При всички случаи ли се плаща обратно доставката от купувача?
Ако описанието на продукта е било неточно или има неописан дефект връщането е за тяхна сметка, на мен са ми възстановявали доставка.

# 126
  • Mostly in my mind
Според вас на ципа  дръжката като е олющена брои ли се за "без следи от употреба" или да има завалване на материята, а те пак да слагат 5 звезди. За мен е неточно описание. Затова имах предвид дали не си поемат обратната доставка. Грешката в случая не  е в мен.
Благодаря за отговора, attalaya Simple Smile

# 127
И аз нямах нещо като опис. Завалване на материята си се брои за неточно описание, как..
То и в нашия случай с женското яке, обявено за мъжко, си е неточно :д

# 128
Спечелих от Мания Grinning Но имам време да помисля

# 129
  • София
на едното ми кожено яке има цепнато даже-малко е, ама все пак...не мисля че отговаря на минимални следи от употреба
протъркани ръбове, петна-незнам дали ще излязат-светли са-ще връщам, то е ясно
бая им се надявах Sick
Г-жа Рамацоти, честито за печалбата

# 130
Благодаря, но е мъжка дреха, затова и се чудя т.е. не за мен Flutter

# 131
  • Бургас

ще връщам целият кашон, обаче едно ме притеснява...
вътре в кашона нямах списък с артикулите
............ и не ми дадохха касов бон, дали ще е проблем..

няма проблем за връщането. Отиди на поръчката и има опция да посочиш, кой продукт желаеш да върнеш. Няма проблем, че няма касов бон, фактура или опис  Peace

# 132
Г-жа Рамацоти, честито!
Покажи какво спечели, де - не го крий Smile
Тъкмо тази вечер ми беше станало криво, че за кой ли път не печеля и даже си казах, че повече няма да
участвам, че поне да не се надявам.
Е, знам си се, че няма да устоя и ще участвам отново и отново.....

# 133
  • София
Яна, благодаря много bouquet

# 134
И аз не печеля отново. Ама си участвам, не ми пречи да нацъкам 5 неща набързо.

ММ преди няколко седмици спечели много хубави маратонки.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт