Нашите second hand находки- Тема 39

• 120 783
  • 771
  •   1
Отговори
# 150
Жалко за жалбите.И аз какво давам невъзможни идеи...Може би ''Господари на ефира'' ще свършат по-добре работа.Втората жилетка по-горе всъщност е тъмно сива.От четири,три са ''mango'' по 3 лв.ми излязоха.

# 151
Silverstone, много хубави придобивки, особено първата жилетка ми е много симпатична.

Аз пуснах жалба в КЗП срещу Ремикс, още чакам, може би половин година мина. Веднъж се обадих - работели по въпроса. Ако Ремикс имат връзки и си платят, така и няма никой да ги закачи....мила родна картинка.  #2gunfire

Изобщо не мисля да пазарувам от тях, дори и без пари да ги пуснат дрехите. Както казах по-горе, ровичкането в Мания/или друг магазин ми идва като шопинг терапия.  Mr. Green

# 152
Въпреки ,че съм с много лошо мнение за ремикс си казах " ИХА 90% намаление - тоя нов панталон с ще ми излезе на 8 лв ,а този на 4лв....абе вземам ги" Гледах,мерих и т .н и днес  получавам двата панталона - първия все едно току що някой го е носил,съблякъл се е и го е сложил в кашона т.е знаете как се подвива/набръчква на коленете + това е р-р 2-3 пъти над моя; втория ,уж с етикет ,а изглежда странно захабен и отново е р-р гигант ,а и двата трябваше да са р-р М

# 153
Здравейте, търся евтини пердета. Дали някъде сте виждали - за София става въпрос. Благодаря предварително.

# 154
Виждала съм в Мъпет Маг, но изборът не е особено голям.

# 155
Няколко пъти съм гледала там, ама не ми пасват. Чудех се дали няма някъде изостанали ........... Там май най-много съм виждала.

# 156
Знам къде има платове на кг, ако искаш така, пък да си ги дадеш да ти ги шият.

# 157
# 158
Пускам ти карта, дано се ориентираш. На ъгъла се пада магазина, откъм голямото кръстовище:

Скрит текст:
Скрит текст:

# 159
От Хумана рокля H&M 7лв.Много и се радвам.
http://prikachi.com/images/690/9241690p.jpg

# 160
Пускам ти карта, дано се ориентираш. На ъгъла се пада магазина, откъм голямото кръстовище:

Скрит текст:
Скрит текст:

Благодаря ти. номерът 6б ли е, че не виждам.

# 161
Всъщност "П. Ю. Тодоров" е основната улица покрай парка, после свиваш по Нишава и веднага вдясно по Костенски водопад. Не знам защо дава този адрес на магазина, но да, 6Б е.

# 162
Май се сещам, нямаше ли бебешки магазин там.

# 163
благодаря още веднъж, ще го намеря.

# 164
  • Карлово
Малко от моите попадения:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт