Нашите second hand находки- Тема 39

• 120 792
  • 771
  •   1
Отговори
# 180
От много време не бях влизала в Мания и днес реших,че ще продължа да не ги посещавам...Търся дънки класически за ММ и се зарадвах,че точен модел имаше в магазина при  ВМА,та дори два съседни размера и чудейки се кой да бъде...бързо ги оставих-излизаха 22 лв.чифт или на бройка20,.А и не бяха с етикет,нищо че са LEVIS.Явно съм станала голяма скръндза...За мен си намирам за по 3-4 лв.,а на мъжо-20...няма пък....

# 181
  • София
То мъжко почти няма в зала Б, а в А си е скъпо. Днес минах след работа през халите. Основно за да хвърля едно око за някой интересен чепик - нищо. Преди да го разширят като че ли имаше по-добри находки.

# 182
Ходих до Халите Мания преди 2 седмици. Имаше хубави обувки в зала А, обаче нямаше моя номер. Пробвах и дънки, обаче не ми станаха... Confused

# 183
Благодаря, icey!

Това са ми последните любими находки.
Скрит текст:
Плътна рокля, цвят горчица.

Този суитшърт беше с етикет.
Вълнено палтенце, букле.

# 184
Много хубава горчица! Откога искам да имам нещо в цвят горчица и все не случвам Confused

# 185
Завидях ти за суичъра, да знайш!  Crossing Arms

# 186
  • Mostly in my mind
Много хубава горчица! Откога искам да имам нещо в цвят горчица и все не случвам Confused
И аз съм така.

# 187
  • Велико Търново
Днес имах време и муза и порових в няколко любими магазинчета. Резултатът са дребни нещица- клин и фигурален чорапогащник за рокли, ръкавици за зимни разходки и ски за МП и страхотна жилетка за мама. И беше денят на двата лева- всичко долу горе по толкова излезе Grinning Доволна съм от шопингтерапията Blush

# 188
  • София
Днес имах път към Пиротска и влязох в оня Мъпет на ъгъла, дето беше Шик-шик. Цени от 50 ст. до 2 лв., но голям парцаляк и много гадно мирише. После минах и през Хуманата зад съдебната палата и си излязох с чанта за 5 лв. Изпрах я - утре снимка Simple Smile

# 189
  • София
Здравейте.  Аз следя темата от много отдавна, но все не се престрашавам да пиша. Сега го правя защото имам спечелена находка от Лова, но за съжаление няма да мога да я взема. Днес е последния ден, в който трябва да се купи. Това ми е четвърта печалба. Ако някой иска палтото да ми пише да му изпратя кода за покупка.

# 190
Кой размер е и в коя Мания се намира?

# 191
Това палто го гледах и ако си спомням правилно е М размер

# 192
Много хубава тема Simple Smile Имате страхотни находки. Аз напоследък рядко ми се отдава възможност да отскоча до 1-2 магазина.
Последната ми покупка е от предната седмица само една чанта Simple Smile

# 193
Писах на лични за палтото. И аз участвах за него.  Laughing

Успех на всички довечера!

# 194
Здравейте момичета, хубави находки показвате, аз реших да съм в "отпуск" до пролетното зареждане, нищо не ми трябва.
Но в лова си играя, днес- изненада в пощата, отварям-риза за ММ, никакъв спомен нямам за нея, но щом печеля, ще си я взема. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт