Нашите second hand находки- Тема 39

• 120 876
  • 771
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Магазинът със зала за дрехи големи и още по-големи размери, е на гарата в безистена. Обособили са огромна зала за ХХЛ и нагоре дрехи. Влизате, минавате през щендерите с находки и в дъното на магазина започва залата с големи дрехи.
Как се казва магазина?
И ако може по-точно местоположение

# 466
  • Карлово
Здравейте! От доста време ви следя и най- накрая се наканих да се включа при вас. Ето и малко находки от миналата седмица
Хубави неща. значи откри летния сезон.

При нас нямаше нищо хубаво от пролетното зареждане.

# 467
Аз минавам само да ви кажа,че служителката в Мания(на вагон ресторанта) ме информира,че Лова за находки ще продължи само до април.

# 468
  • пловдив
Аз минавам само да ви кажа,че служителката в Мания(на вагон ресторанта) ме информира,че Лова за находки ще продължи само до април.

В сайта ли????

# 469
Да,да томболата на сайта

# 470
Да,да томболата на сайта

Тя се изроди вече тая томбола.  Close

# 471
  • ...край Дунава
Здравейте, за Ремикс да кажа. Аз така и не съм пращала дрехи към сайта след като чета какво се случва. Поръчала съм плик и така си стои. Пълни измамници.

Относно връщането. Пиша си имейли със снимки и обяснение, колко съм разочарована от артикулите, които ще върна, как не са описани правилно и как излишно ме товарят с доставки….връщат ми всичко до стотинка и пътните за наобратно даже. Хич не ги оставям на мира.

За Манията, ако е до април, после ще продължи ли само в магазините?

# 472
То и магазините не е много ок. Всички що годе прилични дрехи са по щандовете на лова, които остават цяла седмина и то на доста завишени цени. 59 лв/кг си е доста за дреха втора употреба.  Close

# 473
То и магазините не е много ок. Всички що годе прилични дрехи са по щандовете на лова, които остават цяла седмина и то на доста завишени цени. 59 лв/кг си е доста за дреха втора употреба.  Close
Подкрепям...преди много пазарувах,празна не излизах!
Сега само гледам парцали и всичко друго обрано и пуснато на двойна цена...

# 474
  • пловдив
как ще ми спират лова в сайта , аз от къде ще се обличам Simple Smile))

# 475
При нас стоките от Лова само първия двн са 59кг, но много тъпо ако махат томболата, няма да има и кодове сигурно Sad

# 476
При нас стоките от Лова само първия двн са 59кг, но много тъпо ако махат томболата, няма да има и кодове сигурно Sad

Мисля, че първия и втория ден са по 59 лв/кг, после дават -20%, което си е пак 47 лв/кг.

Обират по-хубавите неща и ги слагат като стоки от лова, т.е. на високи цени. Преди имаше по 1-2 щанда за лова, сега са поне 10.  Close

# 477
  • ...край Дунава

Обират по-хубавите неща и ги слагат като стоки от лова, т.е. на високи цени. Преди имаше по 1-2 щанда за лова, сега са поне 10.  Close

Те разчитат на тях, останалия парцаляк за нищо не става. Или трябва да обърнеш целия магазин за да окриеш едно две що годе свестни неща.  Tired

# 478
Харесах си едно якенце от лова, хем не често ново - окол 35 лв. излизаше /май на бройка/. Подобно в МОЛа, вярно на разпродажба беше, за 25 лв.  Close Thinking Crossing Arms

# 479
При нас в Мания Хасково има 5-6 щендера за Лов зона на 59кг и след 17ч стават с 40%отстъпка. Аз ходя тогава, ако нещо супер много го искам, го купувам в 17ч, ако не, на следващия ден е някъде смесено с парцалята на 32кг. Но тя нашата Мания е малка.

Общи условия

Активация на акаунт