Нашите second hand находки- Тема 39

• 120 881
  • 771
  •   1
Отговори
# 495
  • София/Севлиево
В Хумана сега е скъпо, трябва последните 2 седмици преди зареждане да се ходи-винаги се намират хубави неща.

# 496
Това пристигна днес от Remix. Бързо доставиха нещата, този път няма изненади откъм качеството на дрехите, всички неща са без забележки. Номерата отговарят на посочените в сайта. къси панталонки H&M-6,80
-тениска за МП-10
-палтенце stradivarius-12,30

# 497
Вчера в нашата Хуманна нещата бяха по 15 лв. Облякох едно яке със счупено цип и се отказах да го вземам
 Чакам ниски цени

# 498
Иначе е приятен магазин. Не е като някои ВУ - мръсни и мизерни, но пък много скъпо за дрехи ВУ. Shocked

# 499
Да. Аз скоро го открих. Има не лоши неща. Само иска ровене

# 500
  • Пловдив
Здравейте.Имам яке с паднало копче тик-так.Питах на две места за подмяна,но нямат такъв размер.Бг.стандарта бил друг.Вие имате ли идея има ли шанс за спасяване на якето/ много си го харесвам /

# 501
Ако дрехата позволява, евентуално да се сменят всички копчета, за да са еднакви? Друго не ми идва на ум, аз съм си спасявала дреха така, макар че не излезе особено евтино. По спомени подмяната ми излезе колкото бях платила и за дрехата, от ВУ, но пък си я харесвам много и не съжалявам.

# 502
  • София
Някой знае ли какви са цените в Мъпет Маг в първи ден от зареждането? Кога е най-изгодно и някакви други ВУ в Люлин има ли?

# 503
В Люлин има ''мания'',но не съм ходила.Някъде по пътя на метрото била.

# 504
  • Sofia
Видях голям магазин ВУ в Люлин от дясната страна посока към тунела

# 505
  • Пловдив
А случайно да има накъде календар на цените на Хумана Пловдив? Интересувам се,че съм с количка и бебе и ми е трудно разкарването ей така за нищо.И също така фреята на гарата за 1 лев има ли вече пролетно зареждане ?

# 506
  • София
В Люлин има ''мания'',но не съм ходила.Някъде по пътя на метрото била.
Манията в Люлин се намира в 10 част, в една забутана сграда на 2 етаж. Като площ е малка и аз лично само веднъж съм я посещавала, без някакви специални покупки.

# 507
  • пловдив
а к
А какъв ще е проекта на манията - новия някои знае ли?

# 508
Чух, че щели да пускат находките на нещо като аукцион  newsm78

# 509
Чух, че щели да пускат находките на нещо като аукцион  newsm78

Не е лошо като идея. Дано цените не са много високи.

Общи условия

Активация на акаунт