Нашите second hand находки- Тема 39

• 120 860
  • 771
  •   1
Отговори
# 510
А случайно да има накъде календар на цените на Хумана Пловдив? Интересувам се,че съм с количка и бебе и ми е трудно разкарването ей така за нищо.И също така фреята на гарата за 1 лев има ли вече пролетно зареждане ?

И аз съм с количка, как влизаш в Хумана изобщо, по тези стълби? Или не е само тази до Паша. Иначе във Фейсбук им виж цените.
До въпросната Фреа още не съм ходила, нещо голямо ли е?

# 511
  • Пловдив

И аз съм с количка, как влизаш в Хумана изобщо, по тези стълби? Или не е само тази до Паша. Иначе във Фейсбук им виж цените.
До въпросната Фреа още не съм ходила, нещо голямо ли е?
Голяма е Фреата и преди там се намираха доста бебешки и детски неща - сега не знам кака е... Там всяка дрешка си е с етикет с цена и нямат намаления. Спрях да ходя когато започнаха да се "оливат" с цените. Но пък с колички достъпа е лесен, за разлика от Хуманата.

# 512
Там не е ли всичко по 1лв.?

# 513
  • Пловдив
Там не е ли всичко по 1лв.?
Има Фреа по един лев само до гарата, Но там има и нормална, друга има срещу Тримонциум, която не е много голяма и трета - най голямата е на кръстовището на Шести септември с Цар Борис III. Аз говорех за нея.

# 514
  • Велико Търново
Момичета, утре съм командировка и мисля да отразя местната мания. Някой има ли излишен код в случай, че харесам нещо 🙂 Благодаря 🤗

# 515
  • Пловдив
Точно не ходя никъде с количката освен в квартала ,аз на автобуса с нея не мога да се кача.Исках да отида до фреите на гарата ,но не ми се катерят автобусите.Та в тази връзка някой виждал ли е във вторите употреби да се продават ергономични раници за бебеносене?

# 516
Има Фреа по един лев само до гарата, Но там има и нормална, друга има срещу Тримонциум, която не е много голяма и трета - най голямата е на кръстовището на Шести септември с Цар Борис III. Аз говорех за нея.
Аз говорех за тази по 1лв. Wink
Иначе има още една-зад Четвъртък пазара Wink

# 517
  • Пловдив
Аз говорех за тази по 1лв. Wink
Иначе има още една-зад Четвъртък пазара Wink
Разбрали сме се... Smile

# 518
  • Под Слънцето
Точно не ходя никъде с количката освен в квартала ,аз на автобуса с нея не мога да се кача.Исках да отида до фреите на гарата ,но не ми се катерят автобусите.Та в тази връзка някой виждал ли е във вторите употреби да се продават ергономични раници за бебеносене?

Днес гледах една нова с цена 12 лв , но разбирам ,че си в Плд. Гранд Мъпета във Варна над Чаталджа. Ако те интересува , мога да ти я снимам и евентуално пратя с наложен платеж.

# 519
Естествена кожа, 2лв 😀 напоследък находките ми са само в тази насока.

# 520
Естествена кожа, 2лв 😀 напоследък находките ми са само в тази насока.

мечта Simple Smile))) и аз искам така Heart

# 521
  • Mostly in my mind
Какво попадение. Браво, Поли. Със здраве да си ги носи малката госпожица. ♡

# 522
Играчка, за 0.50 ст

# 523
  • Пловдив

Днес гледах една нова с цена 12 лв , но разбирам ,че си в Плд. Гранд Мъпета във Варна над Чаталджа. Ако те интересува , мога да ти я снимам и евентуално пратя с наложен платеж.
Да интересува ме ще се радвам за снимки и ако има марка и модел също да се ориентирам.Ще съм благодарна за услугата ви.

# 524
  • Велико Търново
Да се похваля 😉 Много съм хепи и до сега досаждах на МП с покупките от днес, след като през деня обясних на всеки, който се нави да слуша 😂 От командировъчната мания излязох с мега торба- от години не ми се е случвало да ми харесат на куп толкова неща. Взех си две рокли, три блузки с дълъг ръкав пролетни, страхотна тениска на S Oliver за МП и чисто нова чантичка в прекрасен жълт цвят. Много благодаря на всички, които се отзоваха с кодове- използвах само един, така че ако трябва на някой да пише ☺🤗

Общи условия

Активация на акаунт