С какво ви дразнят свекървите- 89

• 79 525
  • 800
  •   1
Отговори
# 270
Нормалното в случая е  дори при два котлона и два картофа,свекървата да се отмести и да даде възможност  сина да направи нещо за жена си.Проблемът им  е в съвместното съжителство и  че не са си определили територията,всеки да се справя сам там.Дори в едно жилище,къща в случая  пък в повече възможности има за това и мир .Една кухня е  нищо за две жени.

# 271
  • Най-красивата страна
Някой спомена за свеки,която все сънувала храна.
Моята редовно върти такива номера.
Тя все сънува починалия ми свекър,който иска нещо за ядене.
Последният път сънувала,че той иска агнешка плешка.
И трябва веднага да се купи и да се сготви,да се съберем и  да я изядем.Иначе следва скандал.
Първият път беше филе от акула.Вързахме се.Обаче на следващата седмица тя пак сънувала,но този път свекъра искал голяма плодова торта и уиски.Разбрахме,че си измисля.
Вече не обръщаме внимание.

# 272
Интересно боб и  миш-маш  дали сънува,а  само  агнешки плешки.

# 273
Доколкото знам, свекървата на Лиляна е сериозно болна, нейното непрекъснато ядене и искане не е от глезотия, затова е безсмислено да й се сърдят.
Що се отнася до последния случай, ами не мога да застана на страната на снахата. Невъзпитана, претенциозна и разглезена ми се вижда. Не била отразявала свекърва си!? Ми що искаш тогава тя да те отразява!?

# 274
  • София
А дали няма някаква причина за да не я отразява от самото начало? Авторката нищо не каза по този въпрос?

# 275
Сигурно има причина. Ама все пак, снизходила да живее при нея.

# 276

Нали, услуга и прави.

# 277
  • София
Не е снизходила да живее при нея, а е угодила/разрешила на непорасналият си син да продължи да живее при нея, въпреки, че той вече си играе на семейство. Едва ли снахата си примира от кеф, че е навряна в чужд дом, което й налага да търпи селските изпълненя на свекърва си.

# 278
Снахата като не примира от кеф да каже на мъжа си. А не да прави фасони на свекървата.

# 279
  • Варна
Има тема (стара) "С какво ви дразнят снахите?", тук говорим за друго.

# 280
За какво говорим?
Колко гадна и неблагодарна е свекървата?
Ми за мен не е.  Даже е доста търпелива.

# 281

Никого не  дразнят. Всичките са едни прекрасни.

# 282

Това е изтъркано.

# 283
  • Варна

Това е изтъркано.

Често се намира някой да го каже явно. Щом се е изтъркало. И често някой има повод да покаже, че темата се измества в някакви хипотетични тълкувания на чужд живот. Безполезни и за по-слабите психики - обидни вероятно.

# 284
  • София

Това е изтъркано.
Изтъркано, ама там не пишете, а тук сте много отворени колко зли са наглите снахи. Интересно защо ли се поддържа темата "С какво ви дразнят свекървите" пък за снахите е замряла?

Общи условия

Активация на акаунт