Аз не споря с теб, скъпа, аз само цитирам фактите, които ти си написала из постовете си!
А, ти не само че не ги опровергаваш, защото самата си ги дала, а ми реагираш с емоционални ахкания и охкания за това, как съм си съчинявала.
Ето, този ти пост е силно показателен.
Както и този:
Не се фокусирам само върху парите, но е факт, че те са един от основните проблеми. Той обмисляше закупуването на жилище, сега последния път като се прибра, само че родителите му имат пълномощно и достъп до банковата му сметка, за да могат да продължават да си покриват разходите, когато е на рейс. И се оказа, че липсваше по- голяма сума, отколкото той очакваше и на онзи етап тегленето на кредит отпадна.
...............
Така или иначе след като кредита отпадна, инвестира в ремонта на къщата, който на следващото му прибиране вече мисля, ще се финализира. И е хубаво да се довърши, защото вече е налял достатъчно, за да спре на последната права. Остава въпросът, до колко ще е добре да идем да ремонтираме и да живеем след това в техния апартамент.
Хайде, да видим какво си измислям?
- не са му стигнали парите за общо жилище, но ти не си се бръкнала да додадеш, нали?
- пренасочил е парите за ремонт, нали?
- ремонтът е към своя край, нали?
- не искаш да се изнесеш от къщата, за да живееш в апартамента, нали?
Това, че идеята ти не е да се изнесеш от къщата- още в първия ти пост си написа, когато уж приятелите били се чудели, как така ремонтира момчето, пък няма да живеете там.............
Това е един пример какво си написала в един пост.
Ако нещо си измислям- моля, ще ми е интересно да разбера какво.