Бебешката количка - цяла наука за второ висше №38

• 92 608
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
  • Стара Загора
Аз си търся да си купя Jane Muum, ако някоя мама възнамерява да продава в близките месеци, може да ми пише

# 511
Момичета за лятно бебе живот и здраве има ли нужда от 2 коша или само от летен, който е с опция за различни позиции на гръбчето?

Според мен няма нужда от два коша. Само с летния вариант е ок. Ако се слага кошницата за кола на рамата, на мен ми е много удобно за малко бебе.

Моето бебе е родено началото на август и съм с такава комбинация. Доволна съм от избора си
Бихте ли споделили количката?

Аз съм се спряла на nuna pepp lux, ако може и вие да дадете предложения за количка с летен кош и ако има възможност и столче за кола

Аз съм с mamas and papas ocarro и съм много доволна, а кош за кола cybex, който е супер удобен на бебка и има и легнало положение което ми беше супер полезно

А от къде си взехте количката ако не е тайна Blush В Малечко ми бяха казали, че нямат кошове за кола на Cybex, а и аз искам да взема Ocarro.

# 512
От Малечко взех количката, а коша за кола от друг магазин. Ползват се адаптори и няма проблем.

# 513

Никой ли няма впечатление за тези марки? Прочетох цялата тема 38, но се обсъждат само 3-4 марки общо взето. На мен Jane ми се вижда тежка, иначе първоначално я бях харесала. А и бюджетът ми е 1000лв. Реших, че ще взема комбинирана с кош за новородено, тъй като терминът ми е в средата на Август.

# 514
  • София
Вторите две са доста по-тежки от Jane. Cam съм я гледала в Хиполенд, но не ми допадна това, че като я размърдах наляво надясно и се клатеше, някак не беше стабилна.

# 515
Jane не е тежка. Тези, които си показала, определено са по-тежки от Jane muum.

# 516
Като сравнявах теглата на шаситата, ми се стори, че тези са по-леки, но може и да съм се заблудила.

Сега си имам нови фаворити:
http://bebemax.eu/index.php?section=ITM&itemid=3470

http://bebemax.eu/index.php?section=ITM&itemid=4887

Не мога да разбера каква е разликата обаче между двете. За мен е важно количката да е лека, защото до асансьора имаме 10 стъпала без рампа и няма как да се сложи рампа - тясно е стълбището. Важно е да е тясна и не много дълга, тъй като асансьора ни е с малки размери. Държа да има амортисьори - в квартала положението с тротоарите и улиците е трагично и едно ходене до магазина ще е неприятно, ако няма такива. Помпащите гуми не съм сигурна дали са предимство или недостатък. Столче/кошче за кола не държа да има, мислим да купим отделно. Ниска съм и трябва дръжката да може да се регулира. За удобството на бебчето виждам, че може коша за новородено да се повдига до някакво ниво, когато започне да се изправя. Сенника също е голям, има си зимно чувалче за коша до 3г. Има отвор за проветряване. Като цяло много ми допадна модела. Намерих 3-4 мнения, според които Coletto са добра марка. Другия вариант наистина ми е Jane Muum, но пък малко скъпички ми идват. Това, което гледах беше 3 в 1 на цена горе-долу 1400лв: http://bebemax.eu/index.php?section=ITM&itemid=5439

# 517
Coletto са хубави, стабилни колички, но са обемни и тежки. Точно в този магазин от линка ги гледах. Като цяло полските колички са тежки и обемни, в магазините се мъчат да смекчат нещата като пишат теглото на рамата без колела.
Аз мисля, че  Jane ти отговарят на по—добре на критериите

# 518
Аз не съм запозната по повечето параграфи, признавам, но не мога да не се обадя, че още има разпродажби на стари модели по чуждите сайтове. Jane Muum 2 в 1, т.е. без коша за новородено, е 224.10 паунда или приблизително 500 лв. без цената на доставката. (Това ако не държиш да купиш модел 2018 и си ок с покупка онлйан, разбира се.)
Muum бях харесала много поради факта, че е лека (шасито май че беше 6.6 кг.), колебаех се дали да не вземем въпросната 2 в 1 и отделно да търсим кошче за новородени оттук, от olx или откъдето й да е. И аз съм ниска и ми беше паснала много добре, но в крайна сметка се спрях на Epic Simple Smile

# 519
[quote аuthor=prolet_inchen]
Coletto са хубави, стабилни колички, но са обемни и тежки. Точно в този магазин от линка ги гледах. Като цяло полските колички са тежки и обемни, в магазините се мъчат да смекчат нещата като пишат теглото на рамата без колела.
Аз мисля, че  Jane ти отговарят на по—добре на критериите
[/quote]
Ох, значи без колела. А аз точно сега сравних и сметнах, че наистина Jane Muum излиза по-лека. Малко по-дълга ми се вижда обаче. Чудех се и за Matrix Light 2 модела, но си идва 14кг. а и 3 в 1 наистина не ми трябва.

Аз не съм запозната по повечето параграфи, признавам, но не мога да не се обадя, че още има разпродажби на стари модели по чуждите сайтове. Jane Muum 2 в 1, т.е. без коша за новородено, е 224.10 паунда или приблизително 500 лв. без цената на доставката. (Това ако не държиш да купиш модел 2018 и си ок с покупка онлйан, разбира се.)
Muum бях харесала много поради факта, че е лека (шасито май че беше 6.6 кг.), колебаех се дали да не вземем въпросната 2 в 1 и отделно да търсим кошче за новородени оттук, от olx или откъдето й да е. И аз съм ниска и ми беше паснала много добре, но в крайна сметка се спрях на Epic Simple Smile

Нямам проблем с онлайн пазаруването, въпреки че малко се притеснявам пък какво ще дойде. Кош за новородено ми трябва, няма да мога да мина без него. Може ли да споделиш сайт, в който има намаления да разгледам?

Последно тази също ми хареса: http://bebemax.eu/index.php?section=ITM&itemid=4311. С коша за новородено излиза 1100лв. Според описанието тежи 10.2кг (предполагам с коша за новородено ще е с около 2кг. отгоре). Няма комарник. Майките с опит, използвали ли сте комарниците на количките? На мен ми се вижда полезно.

Май ще трябва да обиколя магазините и да видя моделите, които харесах.

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 18:04 от icecube

# 520
  • Някъде там
Разгледай и на cossato те също са леки
https://m.emag.bg/bebeshka-kolichka-cosatto-3v1-giggle-2-magic-u … rom/pd/DS3B3FBBM/

# 521
icecube аз също исках по-лека количка, тъй като асансьорът ни спира на полуетаж и имам да качвам стълби. Отделно е доста малък и ми трябваше компактна количка, която да се побира в него с мен по възможност  Mr. Green Взехме Cybex Balios M, като от магазини Рая им правят 10% отстъпка и така излезе около 800 и нещо.Можеш да ги погледнеш, като сега видях в сайта им, че има и нов модел Balios S - изглежда ми също ок. Столче за кола поръчахме пак на Cybex, но от немския амазон тъй като излиза с около 100 лева надолу.

# 522
  • Anywhere
icecube щом искате лека и компактна количка, която да се събира в малък асансьор изобщо не гледайте нищо от полските марки. Това са стабилни, високи и тежки колички. Да имат амортисьори и големи гуми, но са широки и тежки. Вижте Peg Perego Book, качествена не много тежка количка, имат различни шасита, може да се купи в различни конфигурации. Често правят намаления. Муум май няма амортисьори, но е хубава количка. Вижте в jane.uk имат добри цени. Но като цяло се разходете в някой магазин, вижте, пипнете, избистрете идеята за Вашата количка, защото от Coletto до Recaro има огромна разлика.

# 523
# 524
  • у нас
Jane muum има амортисьори на малките колела, тези въртящите се. Аз в крайна сметика взех с трите коша, въпреки че имах кош за кола,сега с ММ всеки ще има кош в неговата кола

Общи условия

Активация на акаунт