Бебешката количка - цяла наука за второ висше №38

• 92 541
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
Една приятелка имаше, преди детето да навърши година изглеждаше ужасно. Сглобките й скърцаха, клатеше се неестествено настрани, друсаше... А тя не е от майките, които се скъсаха от разходки.

# 571
Здравейте, момичета! Честит празник!
Чак лятото мисля да купуваме количката, но отсега искам да се ориентирам относно марките и вариантите.
Търся система 3в1 задължително. Дотук съм загледала Мутси, моя близка приятелка има Ево и е много доволна.
Перегото ги отписах заради мненията тук, че не са подходящи за неравни терени, а около нас улиците са много зле и ми трябва стабилна количка за препятствия на пътя. Grinning
Харесах ето тези: https://www.venicci.co.uk/ , обаче нямат дистрибутор в България, а ми се искаше да ги видя на живо първо. В предишни теми засичам мнения за тях, но са единствено с въпроси относно марката. Някой ако е закупувал такава или поне е виждал на живо, моля да изкаже мнение.

# 572
Една приятелка имаше, преди детето да навърши година изглеждаше ужасно. Сглобките й скърцаха, клатеше се неестествено настрани, друсаше... А тя не е от майките, които се скъсаха от разходки.

Накрая май ще си взема Jane Muum.

# 573

Най-добре.

Моя съседка, с която излизаме навън, аз съм казвала и преди, има cam и впечатленията ми са кофти от тази марка, материи, здравина, просто не е ок, освен всичко останало е тромава. Не знам по-новите им модели може да се по-добри, но... между тези две марки, аз не бих се колебала, щях да предпочета Jane със сигурност.

# 574
  • София
Не мога да се ориентирам по снимки, не успях да намеря и клипче. Някой знае ли каква е разликата между Jane Muum 2015 и 2017? Освен цветовете и текстила, сенникът различен ли е?

Преди няколко седмици бях питала същото нещо, ама за 2018 иии назад другите. Де факто разлика в дължина и модел на сенниците няма. Аз мислих, че 2018 са с мрежа, ама не са. Плътен сенник, който се скъсява и закопчава и прибира с цип. Реално за последните няколко години Jane сменят само цвят и материал на текстил. По-старите за по-груби и брезентови, по-новите са по-мекички и приятни на допир. Реално 2015 в момента се намира за около 900-1000 лв (3 в 1), а 2018 отива към 1350 лв (пак 3 в 1)- само заради единия текстил и цвят и на всичкото отгоре вече част от цветовете за минали години са изчерпани и не се предлагат, а част от цветовете за 2018 все още не са почнали да ги шият и съответно и те не се предлагат още Simple Smile

# 575
А някой знае ли Jane Muum 3 в 1 с комарник ли се продава? На няколко сайта не видях да го споменават. Пише дъждобран само.

# 576
  • Пловдив
Само дъждобран има в комплекта.

# 577
  • Виена
Виждам онлайн две модификации на Джейн муум. Едната е със зимен кош с твърда основа, от тази имам впечатления. Кошът е малък, на бебето ще му е тесничко. Но пък  става за пътуване с автомобил, тоест може да прикрепите в колата не кошницата тип макси кози, а самият кош. Много по-комфортно е за бебето. Преди три години много мислих за тази количка, но накрая взех един модел на Чико, който в момента не се предлага вече, ай муув.

# 578
  • Някъде там

Аз пък гледах jane muum и въобще не ми харесаха! Аз вече си избрах количка въобще не изглежда на количка, която ще се разкъца на първата година, доста е стабилна и рамката е супер олекотена! На Cam Taksi sport в момента са на промоция и ще се възполвам!

Много ми е интересно кой модел на Cam се е разкърцал на първата година?

# 579
Моите впечатления са от модел Combi Family, с двойни колела е, че май има различни комби фемилита.

# 580
Моите впечатления са от модел Combi Family, с двойни колела е, че май има различни комби фемилита.

Фемилито не са с големи задни колела, да - аз поради тази причина се отказах от този модел.

# 581
Капризче- нямам представа кой е модела, от преди 3 години е случката. Никога не съм се интересувала от Кам, за да им знам моделите. Може сега да са подобрили конструкциите си. Успех с покупката.

# 582
  • Някъде там
Капризче- нямам представа кой е модела, от преди 3 години е случката. Никога не съм се интересувала от Кам, за да им знам моделите. Може сега да са подобрили конструкциите си. Успех с покупката.
Благодаря Simple Smile Дано се окаже качествена Simple Smile

Icecube кошовете са мн тежки и са им тесни, аз харесвам широки кошове и летен и зимен и летния да е с голям сенник! А на Cam има доста екстри, които ми допадат, например люлеещ се механизъм на зимния кош, количката се сгъва заедно с летния кош и такива неща

# 583
Icecube кошовете са мн тежки и са им тесни, аз харесвам широки кошове и летен и зимен и летния да е с голям сенник! А на Cam има доста екстри, които ми допадат, например люлеещ се механизъм на зимния кош, количката се сгъва заедно с летния кош и такива неща

По принцип на мен Cam Taski Fashion ми е фаворит, но ако наистина не е със здрава конструкция, за мен няма смисъл да си я взимам - в квартала са ни много разбити улиците и не ми се мисли какво ще е с неустойчива количка. Но си чакам от Дундьо да се обадят и ще ходя да я видя. Тогава ще решавам коя от двете Simple Smile

# 584
  • Някъде там

По принцип на мен Cam Taski Fashion ми е фаворит, но ако наистина не е със здрава конструкция, за мен няма смисъл да си я взимам - в квартала са ни много разбити улиците и не ми се мисли какво ще е с неустойчива количка. Но си чакам от Дундьо да се обадят и ще ходя да я видя. Тогава ще решавам коя от двете Simple Smile
Според мен момичето не говори за моделите на taksi , а има едни които наистина са по паянтови comby family! А къде са на промоция fashion?

Общи условия

Активация на акаунт